arkadaşlar hani burada gittiğim doktor gelişmiyor kürtaj demişti ya. merkezimde beta hcg yapalım ona göre karar verelim demişti.
beta hcg yükselmeye devam ettiğini gördük. doktoru değiştirdik. yeni doktorumda kese büyümeye devam ediyor nasıl böyle bir karar veriliyor dedi. şimdi yakın takibe aldılar.
hiç böyle bir sey yaşayan oldumu..?
beta hcg yükselip kese büyümesine rağmen gebeliği sonlanan oldumu..?

Ya ne yalan söyliim. inanamamıştım sen öyle diyince hep bir umut vardı sanki içimde.. şimdi bu yazını görünce hem sevindim hem şaşırdım.. 6. hissim çok kuvvetli :)
bence sorun yok canım hamileliğinde... beta hcg yükselip kese büyüyorsa sağlıklı bir hamilelik bu..

Ya ne yalan söyliim. inanamamıştım sen öyle diyince hep bir umut vardı sanki içimde.. şimdi bu yazını görünce hem sevindim hem şaşırdım.. 6. hissim çok kuvvetli :)
bence sorun yok canım hamileliğinde... beta hcg yükselip kese büyüyorsa sağlıklı bir hamilelik bu..

canım sağ olasın inşallah dediğin gibi olur. yarın tekrar ultrasonum var. beta hcg yanlız ikiye katlayarak büyümüyor.
ama doktorum normal dedi. belirli bir zamandan sonra ikiye katlamazmış

arkadaşlar hani burada gittiğim doktor gelişmiyor kürtaj demişti ya. merkezimde beta hcg yapalım ona göre karar verelim demişti.
beta hcg yükselmeye devam ettiğini gördük. doktoru değiştirdik. yeni doktorumda kese büyümeye devam ediyor nasıl böyle bir karar veriliyor dedi. şimdi yakın takibe aldılar.
hiç böyle bir sey yaşayan oldumu..?
beta hcg yükselip kese büyümesine rağmen gebeliği sonlanan oldumu..?

Allah yardımcın olsun...

Arkadaşlar donasyona karar verdim fakat hangi hastanede yapacağıma bir türlü karar veremiyorum siz nasıl yaptınız seçimi?
Gerçekten zor bir karar...
Önden Kıbrısa gidip görüşsem mi diyorum ama oda maliyet :(

benimde olacak senin kaça kadar yükselmişti ? ben bugüne kadar hep damla damla adet oldum ama bugün epey bi geldi yani tamamen umudu kesiyorum... pazartesi tahlil yaptırıcam bakalım daha kötüsünü yaşatmaz inşallah rabbim...

kızlar selammm ...duruada çok üüzüldüm canım inşllah tekrar yine denersin ..ben de dün 3.negatifimi aldım bir taze 2de dondurulmuş denedim yoruldum artık..şimdi düşünüyorum ne yapmalıyım bizim sorun sebepsiz infertilite hatta seceonder infertilite olarak geçiyor çünkü önceden 1 kez spontan gebe kalabilmiştim..bir kaç defa kendi yumurtalarımla deneyip olmazsa donasyon mu dnesem valla bilemiyorum inanın ..of off çok zor ya ..ne yapacağımı şaşırdım..

benimde olacak senin kaça kadar yükselmişti ? ben bugüne kadar hep damla damla adet oldum ama bugün epey bi geldi yani tamamen umudu kesiyorum... pazartesi tahlil yaptırıcam bakalım daha kötüsünü yaşatmaz inşallah rabbim...

canım benim en son 7000 yükseldi bakalım yarın bir daha test yapacağız. ve salı günü artık kalp atışını duymamız lazım dedi doktor. inşallah duyabiliriz. değilse o beklenen son gelecek herhalde:(

Test gününde mi yoksa erken mi test yaptin?
24 test günün değilmiydi?

Ne yapalim daha gidilecek ve yaşanacak deneyimler seni bekliyor diye düşünmekten başka çare gelmiyor elimizden..

Ne desek boş üzüleceksin. Ama yanliz değilsin senleyiz unutma sevgiyle kal

Duruada ve benimde olacak,
Çok heyecanli bir bekleyişle sizden gelecek gelişmeleri bekliyoruz..

Her ikinizinde hakkina hayirlisi..

Arkadaşlar donasyona karar verdim fakat hangi hastanede yapacağıma bir türlü karar veremiyorum siz nasıl yaptınız seçimi?
Gerçekten zor bir karar...
Önden Kıbrısa gidip görüşsem mi diyorum ama oda maliyet :(

Selam,kişilik profiline göre karar ver..
Pimpirikli ve özel alaka istiyorsan yaşın büyükse firdevs hanim,

Adı olan büyük ve donanimli bir yer istiyorsan hit te

Dene derim.

Selam Gogo

Ben Efsuneyi düzelteyim.

Özel ilgi istersen maddiyatın da çok parlak değilse Firdevs hn

Dediği gibi ünlü donanımlı lüks bir yer istersen Hit

Yine özel ilgi ama pimpiriklenme burada işte çok titiz 2 embriyo çok tahlil pahalı ama souç genelde ikiz Dünya Berk

diyorum,

Duruada ve benmdeolacak geçmiş olsun arkadaşlarım

Bu gün test yaptırdım sonuç negatif...hayırlısı artık...

ERGUVAN merhaba; sonucuna üzüldüm. Ama canım sen 10 temmuzda transfer olmamış mıydın? İnşallah erken olduğu içindir, öyle olsun umuyorum. Yaşından kaynaklı senin durumunu özellikle merak ediyordum. Bu arada ben 45 yaşındayım. Benim 4 tüp denemem var. İlk donasyonumu yapacağım. Böyle bir durumda insan ne söyleyeceğini bilemiyor. Bana göre gençsin umarım toparlanır yeni hedef belirlersin. Ama hala umutluyum...

Papatya merhaba arkadaşım;seni görünce bilgilerine baktım. Durumunu merak ettim. 45 yaşında ve embriyo donasyonuyla hamilesin ve sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam ediyor değilmi? İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Darısı bizim başımıza.

kızlar selammm ...duruada çok üüzüldüm canım inşllah tekrar yine denersin ..ben de dün 3.negatifimi aldım bir taze 2de dondurulmuş denedim yoruldum artık..şimdi düşünüyorum ne yapmalıyım bizim sorun sebepsiz infertilite hatta seceonder infertilite olarak geçiyor çünkü önceden 1 kez spontan gebe kalabilmiştim..bir kaç defa kendi yumurtalarımla deneyip olmazsa donasyon mu dnesem valla bilemiyorum inanın ..of off çok zor ya ..ne yapacağımı şaşırdım..

Melodi merhaba; yazını okuyunca bende test sonuçlarımı aldığım zamanlardaki inanılmaz ağır ruh halım aklıma geldi. İnsan o anda ne düşüneceğini bilemiyor. Bütün duyguları karmakarışık ve ağlamaklı bir hal alıyor. Ama üzerinden biraz zaman geçince ve seni anlayan insanlarla duygularını paylaştığında; bulanık suyun durulması gibi duygularında duruluyor ve yeniden umuda doğru ve bir öncekinden daha güçlü bir durumda bir daha diye karar veriyorsun. İnşallah sen de çabuk durulur ve kendin için hayırlı olacak kararlar alırsın. Geçmiş olsun ve bol şans arkadaşım. Umudunu yitirme...

Bu arada kaç yaşındasın?

Arkadaşlar merhaba; durumunuzu her an iyi bir gelişme olur umuduyla takip ediyorum. Hala umutluyum. Üzüntünüzü gönülden hissediyorum. Sizi takip eden tüm arkadaşların aynı duyguları hissettiğini tahmin ediyorum.
Zor günler. İnşallah geçecek ve ilerde mutluluk haberlerinizi alacağız.
Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin.

Papatya merhaba arkadaşım;seni görünce bilgilerine baktım. Durumunu merak ettim. 45 yaşında ve embriyo donasyonuyla hamilesin ve sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam ediyor değilmi? İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Darısı bizim başımıza.

Helun arkadaşım
benim bebeğim Gülce 3 ay önce bize güneş gibi doğdu. Darısı başınıza Sağol iyi dileklerin için. Gün geçtikçe de güzelleşiyor epey zor oluyor ama büyüyor işte doğanın ve Yaradanın yardımıyla.

Erguvan Bilemiyorum ne diyeceğimi ama bu sitede % 90 bu acıları veya benzerlerini yaşadı. Seni çok iyi anlıyoruz Herkesin değişik hikayesi ama benzer acıları var. Önemli olan birgün mutlaka olacağına inanmak inanmak ve buna göre adım atmak. Çok takıntı halinde değil panik halde değil dingin bir biçimde emin adımları seviyor evren. Sen de kedinden bedeninden emin biçimde güçlü güçlü adımlar at maddiyatı fazla takmadan içine sine merkeze git derim. Biraz dinlen ama gözyaşlarıyla değil ümitle . Selamlar

Helun arkadaşım
benim bebeğim Gülce 3 ay önce bize güneş gibi doğdu. Darısı başınıza Sağol iyi dileklerin için. Gün geçtikçe de güzelleşiyor epey zor oluyor ama büyüyor işte doğanın ve Yaradanın yardımıyla.

Erguvan Bilemiyorum ne diyeceğimi ama bu sitede % 90 bu acıları veya benzerlerini yaşadı. Seni çok iyi anlıyoruz Herkesin değişik hikayesi ama benzer acıları var. Önemli olan birgün mutlaka olacağına inanmak inanmak ve buna göre adım atmak. Çok takıntı halinde değil panik halde değil dingin bir biçimde emin adımları seviyor evren. Sen de kedinden bedeninden emin biçimde güçlü güçlü adımlar at maddiyatı fazla takmadan içine sine merkeze git derim. Biraz dinlen ama gözyaşlarıyla değil ümitle . Selamlar

PAPATYA arkadaşım çık mutlu oldum. Zor bir çaba sonucu güzel bir meyve. Umarım güzel Gülce'yle uzun, sağlıklı ve çok çok mutlu günler geçirirsiniz.

Ben de yarın Kıbrıs'a gidiyorum. Başlangıç aşamasına göre daha sakın olduğumu düşünüyorum. Hazırlık anlamında (kullandığım ilaçlar ve duygularım..) elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim.

Back
X