• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkma kuzum ikiz gebelikte çok oluyor
ağrın yoksa korkma
Zazam çok hafif ara ara agrım var inşallah normaldir cumartesi tekrar gideceğiz doktora gun de 4x3 progeston ve bi tanede progeston iğne verdi burdaki doktorum selda hanım da aynen doktorunuzun dediği şekil dedi ve coraspirini kestirdi

Zazam çok hafif ara ara agrım var inşallah normaldir cumartesi tekrar gideceğiz doktora gun de 4x3 progeston ve bi tanede progeston iğne verdi burdaki doktorum selda hanım da aynen doktorunuzun dediği şekil dedi ve coraspirini kestirdi
doktorunun protokolü doğru. Yapılması gerekeni yapmış. Sende sakin ol dinlen yorulma. Tutunacaklar sana kucağına alacaksın İnan. Allah ellerinden tutsun.

Gebeliğin başında burda nerden baksan her keste bu türlü kanamalar oldu

CD56 testini nasil yaptirdiniz ? Kan mi ?
Evet kandan yaptirdim. Universite hastaneleri yapıyor. Ayrica yetinmedim yeni ANA testi, lupus koagulasyonu, Igm testleri de yaptirdim. Benim embryo transferinden sonra atesim çıkmıştı. Bağışıklık sisteminin embryoya tepki vermis olma olasılığını da degerlendirmek istedim. Normal çıktılar. Bu testleri de universite hastanesinde ucretsiz yaptirabilirsiniz. O da aklınızda olsun.

Evet kandan yaptirdim. Universite hastaneleri yapıyor. Ayrica yetinmedim yeni ANA testi, lupus koagulasyonu, Igm testleri de yaptirdim. Benim embryo transferinden sonra atesim çıkmıştı. Bağışıklık sisteminin embryoya tepki vermis olma olasılığını da degerlendirmek istedim. Normal çıktılar. Bu testleri de universite hastanesinde ucretsiz yaptirabilirsiniz. O da aklınızda olsun.
Tesekürler, Evet ANA Lupus Faktor V bende yaptirdim negativ cikti hepsi, hayirlisi olsun

Arkadaşım üniversite hastanesinde hangi bölüme yaptırdın bu testi benden de drum istedi ama bulamadım özel hastanelerde yapan. Üniversitede hangi bölümden randevu almalı?

mübarek ayda rabbimden hediye
çok şükr et kuzum
bizede dua et
İlk hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep hep dualarımdasınız. Buraya girmediğim süre boyunca da hep size dua ettim. Rabbim mübarek bu günlerde dualarımızı kabul etsin. Sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım

Back
X