- 21 Mart 2011
- 872
- 1.118
- 113
Tamam canım sağlıklıysa zaten Rabbim korur inşallah. O na sığınıyorumsüpersin yaaa
çok şükür
bence rahat ol doktor dediyini yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sağlıklıysa zaten Rabbim korur inşallah. O na sığınıyorumsüpersin yaaa
çok şükür
bence rahat ol doktor dediyini yap
Çok okudum burda bu durumları. Sakin ol iğneler koruyacaktırInşallah canım ya çok sagol
İlk hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep hep dualarımdasınız. Buraya girmediğim süre boyunca da hep size dua ettim. Rabbim mübarek bu günlerde dualarımızı kabul etsin. Sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım
Zaza ablam benim de hep dualarımdaİlk hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep hep dualarımdasınız. Buraya girmediğim süre boyunca da hep size dua ettim. Rabbim mübarek bu günlerde dualarımızı kabul etsin. Sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım
Hayalll sonucun çıktı mı canım İnşallah olumlu olur. Sonucu çıkan arkadaşların da rabbim tamamına erdirsin. Sürekli takip ediyorum sizleri.
AMİN YARABBİM bu yolda olan herkesi sevindirsin yüce rabbim tüm hamile arkadaşlar olmayanlara dua etsinler muhakki rabbim hamilelerin dualarını kabul eder bizlerde hepimiz için dua ediyoruz bu ayın hürmetine tüm güzel gunlerim:) gelmesi dileğiyle hepimizi sevindirsin bizler elimizden geldiğince evlat sahibi olabilmek adına her şeyi yapıyoruz bundan sonrası yüce ALLAH imiza kaldı yeterli ol desin herkese hayırlı akşamlar olsunZaza ablam benim de hep dualarımdaDuysun rabbim sesimizi yüreği güzel ablama da en kısa zamanda nasip eylesin inşallah
![]()
En yakın zamanda seni tebrik edeceğiz burada tüm arkadaslarla tüm dualarımız seninle tez zamanda hamile kalırsın inşallah cnm benimCanim benim test günü 1 Haziran da ama inşallah şuan olumlu duruyor![]()
Test gününü sayıyoruz inşallah güzel sonuçlarla dönerim sizlere. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
![]()
Gözün aydın olsun hayırlı uğurlu gelsin:) canı yürekten tebrik ediyorum@Zaza74 canım bugün 2 katının üstüne çıkmış değer. Folbiol ve troid ilacını al dedi. Bayramdan sonra kontrole gel o zaman clexan Protestan kullanmaya başlarız dedi. Geç kalmış olur muyuz acaba ya
Teşekkürler canim benim inşallah. İdrar testinde çift çizgiyi gördük çok şükürEn yakın zamanda seni tebrik edeceğiz burada tüm arkadaslarla tüm dualarımız seninle tez zamanda hamile kalırsın inşallah cnm benim
AMİN YARABBİM bu yolda olan herkesi sevindirsin yüce rabbim tüm hamile arkadaşlar olmayanlara dua etsinler muhakki rabbim hamilelerin dualarını kabul eder bizlerde hepimiz için dua ediyoruz bu ayın hürmetine tüm güzel gunlerim:) gelmesi dileğiyle hepimizi sevindirsin bizler elimizden geldiğince evlat sahibi olabilmek adına her şeyi yapıyoruz bundan sonrası yüce ALLAH imiza kaldı yeterli ol desin herkese hayırlı akşamlar olsun
Muhteşem harika ama İçim e doğmuştu senin hamile kalacagin çok şükür ler olsun rabbime inan çok ama çok sevindim:)Teşekkürler canim benim inşallah. İdrar testinde çift çizgiyi gördük çok şükürama 01 Haziran’ı merak ediyoruz değerler nasıl. Güzel mi herşey olumlu mu diye. İnşallah dualarımızda yer alalım canim benim. Hepimiz Güzel haberlerle dönmek dileğiyle
![]()
hadi inşallahTeşekkürler canim benim inşallah. İdrar testinde çift çizgiyi gördük çok şükürama 01 Haziran’ı merak ediyoruz değerler nasıl. Güzel mi herşey olumlu mu diye. İnşallah dualarımızda yer alalım canim benim. Hepimiz Güzel haberlerle dönmek dileğiyle
![]()
Allah yüzünüze gülsün kucaginiz boş donmeyin insÇok şükür Kıbrıs uçağına biniyoruz birazdan
Anne negatif olduğunda problem oluyor bildiğim kadarıyla bı karışıklığa gelmesin bı merkeze daha sorun derim siz negatif olmadığınız için problem olmaz Allah'ın izniylekızlar birşey sormak istiyorum. benim kan grubum a rh pozitif , eşimin kan grubu a rh negatif. o gün donör hemşiresi sizden kan uyuşmazlığı problemi olabilr. o na göre dönor bakmalıyız dedi.mesela ab,sıfır falan dedi. neden öyle dediğini anlamadım. çünkü bildiğim kadarıyla erkek değilde kadında negatfi olunca kan uyuşmazlığı oluyor.bizimöyle değil ki! bu konuda bilgisi olan bana yazabilirmi? benden farklı bir kan grubu olursa mesela sıfır grup, olurda bebeğin kan grubuda donörün kan grubunu taşırsa, çocuk şüphelenmezmi siz benim annem babam değilsiniz diye? ben mutlaka annenin kan grubundan seçiliyor diye biliyordum donörü?
Ayy süper yaa gruba girip hamile haberi okuyunca günüm çok güzel geçiyor umudum artıyor Allah hepinizden razı olsun kaderdaslarimZaza ablam benim de hep dualarımdaDuysun rabbim sesimizi yüreği güzel ablama da en kısa zamanda nasip eylesin inşallah
![]()
Canım çok tebrik ederim gözün Aydın allah sonuna kadar gitmeyi evladını kucağına almayı da nasip etsinCanim benim test günü 1 Haziran da ama inşallah şuan olumlu duruyor![]()
Test gününü sayıyoruz inşallah güzel sonuçlarla dönerim sizlere. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
![]()
pembisss biz gittik geldik canım sonuç olumsuz oldu. Bi daha denemek için uğraşıyoruz. İnşallah yakın zamanda bir daha gideceğiz.Allah yüzünüze gülsün kucaginiz boş donmeyin insgelişmelerden luften haber verin merak ediyoruz
![]()
benim bildiğim donörle kan gruplarının uyuşması gerekiyor çünkü doğumda falan bakıyorlar bebekle annenin kanı uyuşmazsa hastane falan sorgular bu işi hemde ilerde çocuk neden kan gurubumuz uyuşmuyo diyebilir o zaman bu durumu açıklayamayabilirsin ben risk almazdım böyle bir konudakızlar birşey sormak istiyorum. benim kan grubum a rh pozitif , eşimin kan grubu a rh negatif. o gün donör hemşiresi sizden kan uyuşmazlığı problemi olabilr. o na göre dönor bakmalıyız dedi.mesela ab,sıfır falan dedi. neden öyle dediğini anlamadım. çünkü bildiğim kadarıyla erkek değilde kadında negatfi olunca kan uyuşmazlığı oluyor.bizimöyle değil ki! bu konuda bilgisi olan bana yazabilirmi? benden farklı bir kan grubu olursa mesela sıfır grup, olurda bebeğin kan grubuda donörün kan grubunu taşırsa, çocuk şüphelenmezmi siz benim annem babam değilsiniz diye? ben mutlaka annenin kan grubundan seçiliyor diye biliyordum donörü?