• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benim kanamam tekrar başladı doktorum yapacağımız tedaviyi yaptık gelirsin kese duruyor mu diye bakarız dedi ne olur dua edin bebislerim bende gitmesin bu güzel bi gun de hayallerim umutlarım tükenmesin 🙏🙏🙏🙏🙏
Bu mübarek gecede rabbim dualarını duysun bebişlerini sana bağışlasın canım. Sen de moralini yüksek tut. İğnelerle kurtarıyorlarmış. İnşallah hiç bir şey olmaz bebişlere merak etme 🙏😘

İnşallah büyümez yada zararsız atlatırım inşallah bunada şükür zazam ilk kez bir gebeliğim bu haftaya geldi rabbime şükürler olsun ve Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı bebekler almayı nasip etsin bu mübarek gecede burada sorularımıza cevap verip yüreğimize su serpen sensin Rabbim gönlünün muradını tez zaman versin
İnşallah senin bebeğin en güçlü ve en sağlıklı olucak
O küçük canıyla şimdiden gücünü gösteriyor
Rabbim yavrunu korusun

Canım kardeşlerim kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin hamile kardeşlerim hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin yaradanım tedavi aşamasında olan arkadaşlarımın da Rabbim yardımcısı olsun yüzleri Gülsün kalpleri huzurla dolsun kucakları hayırlı sağlıkla evlatlarla dolsun evlerine huzur mutluluk dolsun hepinizi öpüyorum

Arkadaşım üniversite hastanesinde hangi bölüme yaptırdın bu testi benden de drum istedi ama bulamadım özel hastanelerde yapan. Üniversitede hangi bölümden randevu almalı?
Vallahi ben zaten düzenli olarak universite hastanesinde kontrol oluyorum 4 ayda bir kendi özel sağlık durumum için. Oradaki doktorumdan rica ettim yazdı. Jinekoloji ile bir alakası yok yazan doktorumun. Ama sizin hic universite hastanesinde böyle bir ilisiginiz yoksa jinekolojiden randevu alıp deneyin derim. Yada özel labratuarlarda deneyebilirsiniz. Düzen labratuari ya da gelisim labratuarindan fiyat alabilirsiniz.

İnşallah büyümez yada zararsız atlatırım inşallah bunada şükür zazam ilk kez bir gebeliğim bu haftaya geldi rabbime şükürler olsun ve Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı bebekler almayı nasip etsin bu mübarek gecede burada sorularımıza cevap verip yüreğimize su serpen sensin Rabbim gönlünün muradını tez zaman versin
Canım milyomlar bende de vardı hem de birden fazla hamile kalmama engel olmadığı gibi hamileliğimde de bi sorun olmadı. Ama bebeklerimi kaybettikten sonra çok okudum milyomlar buna sebep olabiliyormuş kontrole gittiğimde doktoruma sormuştum milyonların boyutlarının küçük olduğunu ve bulunduğu yer önemliymiş sanırım, hamilelikte sorun olacak şekilde değil demişti. Alınmaz mı miyomlar dediğimde de ameliyatla alınacak boyutta değil dedi. Gönlünü ferah tut canım inşallah hiç bir şey olmayacak

Uzun zamandır konuyu takip ediyorum ve donasyon ile bebeğime kavuşmak için para biriktiriyorum fakat genetikten gelen sonuçlarıma göre kan pıhtılaşması olduğu tesbit edildi ve şimdi kafamda sorular belirmeye başladı. Acaba bu mutasyondan dolayı hamile kalamıyor olabilir miyim? İki tüp bebek denedim ikisi de tutmadı kimyasal bile olmadı. Donasyonla da tutunmama ihtimali olabilir mi cevap verirseniz çok sevinirim herkese hayırlı kandiller
Sorunun sadece kan pıhtılaşması mı? Bunun için clexan iğne var gebelikten önce başladım ben hamilelikte ve Doğumdan bir süre sonra daha kullandım. Bu sebeple düşük yapıyor olabilirsin. İki kez denemişsin ama hiç tutmamış. Benim düşüncem tutması lazımdı ama düşebilirdi. Genetikte kromozomlarla ilgili bişi çıktı mı? Kan pıhtılaşması benim gözümde çözümü olan bir sorun. Donasyonda denesen tüp de denesen iğneni kullanırsan sorun olmaz.sağlıklı bir hamilelik geçirip Doğum yapabilirsin

Hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim bize ve bizim gibi anne olma hasretiyle yaşayan herkese nasip etsin inşallah..Bir sorum olacak transfer sonrası o gün yolculuk yaptınız mı ve her topikte okuyorum eğilmeyin yazılıyor namaz kılmayacak mıyız sonuçta nasip işi diye düşünüyorum :dua:

AZ önce peçeteye Kahverengi çok az leke geldi. Herhangi bir ağrı falan henüz yok ama sanırım doğal yolla gebe kalamayacağım bir kez daha yüzüme vuruluyor. Hayırlısı

AZ önce peçeteye Kahverengi çok az leke geldi. Herhangi bir ağrı falan henüz yok ama sanırım doğal yolla gebe kalamayacağım bir kez daha yüzüme vuruluyor. Hayırlısı
hiç strese girme canım 8 haftasına kadar sonlanan gebelikler genelde sağlıksız embriyoya bağlı
eğer o bebek sağlıkLIYSA istersin pıhtı at ordan kopmaz
avrupada ilk 8 haftasına KADAR hiç umursaMIYORLAR bu tür kanamaları ve durdurmasınıda istemezler
inan bir gebelik sağlıksızsa istersin tonla progesteron kullan ve dinlen o düşücek
rahim iyi olanı tutar kötüyü atar
allaha tevekkül et ve bekle

hiç strese girme canım 8 haftasına kadar sonlanan gebelikler genelde sağlıksız embriyoya bağlı
eğer o bebek sağlıkLIYSA istersin pıhtı at ordan kopmaz
avrupada ilk 8 haftasına KADAR hiç umursaMIYORLAR bu tür kanamaları ve durdurmasınıda istemezler
inan bir gebelik sağlıksızsa istersin tonla progesteron kullan ve dinlen o düşücek
rahim iyi olanı tutar kötüyü atar
allaha tevekkül et ve bekle
AYnen öyle canım hep söylediğim zaten sağlıklıysa istiyorum bu bebeği. Çok ta rahattım aslında hiç germedim kendimi olursa olur dedim. Kahverengi lekeyi görene kadar :) onu görünce üzüldüm. Ne diyim Allah büyük kısmet

Sorunun sadece kan pıhtılaşması mı? Bunun için clexan iğne var gebelikten önce başladım ben hamilelikte ve Doğumdan bir süre sonra daha kullandım. Bu sebeple düşük yapıyor olabilirsin. İki kez denemişsin ama hiç tutmamış. Benim düşüncem tutması lazımdı ama düşebilirdi. Genetikte kromozomlarla ilgili bişi çıktı mı? Kan pıhtılaşması benim gözümde çözümü olan bir sorun. Donasyonda denesen tüp de denesen iğneni kullanırsan sorun olmaz.sağlıklı bir hamilelik geçirip Doğum yapabilirsin
Kromozom analizi temiz çıktı. Mthfr c677T heterezigot polimorfizm, mthfr A1298C ve PAI 4G/5G heterezigot çıktı bunlar ne ifade eder başka bir sorun var mı bilmiyorum. Adetli folikül 6-7 çıkıyor amh 0.40 dı ama 2 yıldır tek gebelik oluşmadı. Filmler çekildi temiz çıktı ama sonuç yok

Kromozom analizi temiz çıktı. Mthfr c677T heterezigot polimorfizm, mthfr A1298C ve PAI 4G/5G heterezigot çıktı bunlar ne ifade eder başka bir sorun var mı bilmiyorum. Adetli folikül 6-7 çıkıyor amh 0.40 dı ama 2 yıldır tek gebelik oluşmadı. Filmler çekildi temiz çıktı ama sonuç yok

Embriyolarınız kaliteli oluyor mu? Mesela 5. Güne giden embriyonuz var mı? Rahim kalınlığı kaç mm? Bunlar etkili gebelikte. Kandaki heterozigotlar için gebelik esnasında iğne ve corasprin kullanmanız gerekir

Embriyolarınız kaliteli oluyor mu? Mesela 5. Güne giden embriyonuz var mı? Rahim kalınlığı kaç mm? Bunlar etkili gebelikte. Kandaki heterozigotlar için gebelik esnasında iğne ve corasprin kullanmanız gerekir
Gonalf ile 6 yumurta toplandı 2 si kaliteliydi sonra başka hastane ile tekrar denedim orda menapur kullanıldı sadece ve 4 ayda tek kaliteli çıktı o da tutunmadı ama kan sulandırıcı bir şey kullanılmadı

Gonalf ile 6 yumurta toplandı 2 si kaliteliydi sonra başka hastane ile tekrar denedim orda menapur kullanıldı sadece ve 4 ayda tek kaliteli çıktı o da tutunmadı ama kan sulandırıcı bir şey kullanılmadı
O kadar sallapati bir tedavi uygulanmış ki sinirim bozuluyor böyle okuyunca. Hiç mi doktorluk eğitimi almamış bu insanlar bu kadar mı cahiller ya da gözlerini bu kadar mı para hırsı bürümüş. Tekrar tekrar denensin bana ne mi diyorlar. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Kan sulandırıcı nasıl kullanılmaz, inanamıyorum. Bir embriyonun genetiğine bak nasıl kaliteli derken ne kadar kaliteli. 4 ay ya 4 ayda tek kaliteli çıkıyorsa normal mi diyorlar. Kan sulandırıcı vermek bir corasprin kullandırmak bu kadar mı zor. Allah insan olan doktorlarla karşılaştırsın diğerlerinin belasını versin

Back
X