nasıl bir ağrı oluyor canım anlatsanaSabahtan akşama kadar ağrı oldu bebişe birşey olmasın da ağrıya razıyım ultrason cihazı olsa hergün bakıcam ne oluyor iyimi diye
miyom rahmin içindemi dışandamı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bir ağrı oluyor canım anlatsanaSabahtan akşama kadar ağrı oldu bebişe birşey olmasın da ağrıya razıyım ultrason cihazı olsa hergün bakıcam ne oluyor iyimi diye
Çok geçmiş olsun canım benim dualarımız seninle ne olur kendini sitrese sokma kendini en kötüsü sitres güzel düşünmeye çalış benimlesin bebeklerim de iyi düşünelim iyi olsun cnn dualarımız seninle rabbim evlatlarını sana bağışlasın çok sminKızlar benim kanamam tekrar başladı doktorum yapacağımız tedaviyi yaptık gelirsin kese duruyor mu diye bakarız dedi ne olur dua edin bebislerim bende gitmesin bu güzel bi gun de hayallerim umutlarım tükenmesin![]()
Korkma stres yapma lütfen kalbini rahatlat bebekleride düşün çok geçmis olsun lütfen panik yapma her şey güzel olsunKızlar dün kontrolde 2cm miyom çıktı Dr ağrı yapabilir dedi zaten 3 gündür kasılmalar oluyor bacaklarım ağrıyor 12+3 oldum korkuyorum Dr decaviti 1 ay bırak dedi hangi vitamin eksikse bakıp ayrı ayrı vermek istiyorum dedi progestan kapsülüde dün bıraktım decaviti bırakmak doğrumu sizce coraspirinide bıraktırmak istedi ama transfer Dr. um aspirin 7. Aya devam demişti kafam karıştı ve ağrım var ultrasonda bebek iyidi bu ağrı normalmi başına gelen varmı böyle birşey magnezyum eksikliği de ağrı yapar mı korkular korkular. regl zamanları denk gelen haftalarda bu ağrı olurmu Rabbim yardımcımız olsun
Rahim içinde kesenin aşağısında miyom. bebek iyi durumda gelişiyor 12+4 oldum çok şükür ağrı göbek deliği altından kasıklara bacaklara gidiyor sabah tan akşama devam etti dün gerilme çekiştirme gibi sancı değil bugün iyiyim dün Sebida sağolsun magnezyum dedi Dr aradım magnezyum diaspora önerdi canım elevit bıraktırdı 1 ay. ayrı vitaminler verecekmiş miyom la Bi ilgisi varmı acaba büyümesin diye mi panik yapmamı istemedimi vitamin elevit doğuma kadar demişti transfer Dr. Bu arada zazacım Allah senin yüzünü hep güldürsün inşallahnasıl bir ağrı oluyor canım anlatsana
miyom rahmin içindemi dışandamı
Canım mübarek cuma Allah yardımcın olsun bebişlerini korusun sana ve Onlara Rabbim şifa versin sana bağışlasın pıhtılı değilse sakın korkma progestan iğne ve kapsulle benim durmuştu acile gitmiştim. Allah korusun canımKızlar benim kanamam tekrar başladı doktorum yapacağımız tedaviyi yaptık gelirsin kese duruyor mu diye bakarız dedi ne olur dua edin bebislerim bende gitmesin bu güzel bi gun de hayallerim umutlarım tükenmesin![]()
Merhaba .ben dünya ivf de 23 nisan günü transfer oldum .7 tane 5aa kalitede embriyomuz olduğu soylendi. 1 tane konulmasını istemişti turkiyedeki doktorum ve 1 tanesini transfer ettiler 6 tanesini dondurduk. Herşey çok güzel gitti kıbrıstada sonrasında 3 gün kaldık kafamız çok rahattı.merkezdekiler ilgiliydi genel olarak her özel merkezdeki gibi :) Sonrasında güzel haberi aldık gebelik oldu 10.gün kanda betahcg 305 cıktı sonra yükselerek devam etti 5.hafta bitince ultrasonda keseyi gördük.8.haftada gittik kalp atışı almaya duyulmadı gebelik sonlanmış bebek 7 haftada kalmiş kürtaj oldum 2 gün önce .merkez bana sadece crinone jel vermişti başkada hiç ilaç vermedi birde estrofeme devam et denildi .biyerde biseyler eksik kaldı galiba coraspirin vs başka ilaçlar verilmesi gerekebilirdi şimdi doktorlar kan pihtilasmasindan olabilir dediler başkada bir açıklaması yok .biyerde eksiklik oldu ama nerde bilemiyoruz . Bide benim oturduğum sehirle hazirlandigim merkez farklı şehirde olunca sonrasında kontrole ve takibe ona gidemedim kopukluk oldu oturduğum yerde başka doktorlarlada sonradan anlatsanda sahiplenip önemsenmiyor. tedavinin en baştan tanıyan doktorla devam etmek en mantıklısı.birdaha burdan bi doktorla hazırlanıp takibini iyi yapmak istiyorum.Merhaba kizlar. Yumurta donasyonu icin arastirma yaptim. Dunya ivf aklima yatti ve orasi ile iletişime gectim. Ancak burada da hep hit ve bahceci klinikleri hakkinda konusuluyor. Dunya tup bebek merkezi hakkinda bilginiz var mi?
Canım meleğin için üzüldüm aynı durum 4 kez başıma gelmişti aynı haftada çok iyi anlıyorum seni yiyecek ekmeğimi yok desek hatamı desek bilmiyorum çok geçmiş olsun ama bir dahakine sıkı tut coraspirin enox iğne vitamin prednol bende olanlar Rabbim birdaha ki bebeğini kucağına almayı nasip etsinMerhaba .ben dünya ivf de 23 nisan günü transfer oldum .7 tane 5aa kalitede embriyomuz olduğu soylendi. 1 tane konulmasını istemişti turkiyedeki doktorum ve 1 tanesini transfer ettiler 6 tanesini dondurduk. Herşey çok güzel gitti kıbrıstada sonrasında 3 gün kaldık kafamız çok rahattı.merkezdekiler ilgiliydi genel olarak her özel merkezdeki gibi :) Sonrasında güzel haberi aldık gebelik oldu 10.gün kanda betahcg 305 cıktı sonra yükselerek devam etti 5.hafta bitince ultrasonda keseyi gördük.8.haftada gittik kalp atışı almaya duyulmadı gebelik sonlanmış bebek 7 haftada kalmiş kürtaj oldum 2 gün önce .merkez bana sadece crinone jel vermişti başkada hiç ilaç vermedi birde estrofeme devam et denildi .biyerde biseyler eksik kaldı galiba coraspirin vs başka ilaçlar verilmesi gerekebilirdi şimdi doktorlar kan pihtilasmasindan olabilir dediler başkada bir açıklaması yok .biyerde eksiklik oldu ama nerde bilemiyoruz . Bide benim oturduğum sehirle hazirlandigim merkez farklı şehirde olunca sonrasında kontrole ve takibe ona gidemedim kopukluk oldu oturduğum yerde başka doktorlarlada sonradan anlatsanda sahiplenip önemsenmiyor. tedavinin en baştan tanıyan doktorla devam etmek en mantıklısı.birdaha burdan bi doktorla hazırlanıp takibini iyi yapmak istiyorum.
Teşekkür ediyorum desteğiniz için.Amin cumlemize inşallah sonrası iyi gelir . Bu ilaçlar size transfer sonrası merkez tarafından mi veriliyor yoksa hazırlayan doktorunuz mu takibini yapıyor genel olarak tecrübe eden arkadaşlarda yazarlarsa sevinirim.Canım meleğin için üzüldüm aynı durum 4 kez başıma gelmişti aynı haftada çok iyi anlıyorum seni yiyecek ekmeğimi yok desek hatamı desek bilmiyorum çok geçmiş olsun ama bir dahakine sıkı tut coraspirin enox iğne vitamin prednol bende olanlar Rabbim birdaha ki bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Transfer doktoru hazırlıyor kaç ay kaç gün ne kullanılacak takip Dr ile de ultrason görüntüsünü paylaşıyorum. transfer Dr. Um durumu takip ediyor bende böyle idi hep sonuçlarım bildirdim. Tekrar geçmiş olsun canım yılmak yok kucağımıza alana kadar inşallahTeşekkür ediyorum desteğiniz için.Amin cumlemize inşallah sonrası iyi gelir . Bu ilaçlar size transfer sonrası merkez tarafından mi veriliyor yoksa hazırlayan doktorunuz mu takibini yapıyor genel olarak tecrübe eden arkadaşlarda yazarlarsa sevinirim.
Zazacım magnesie calcinee saba toz, mg hidroksit veriyorlar hamilelere? O zaman bunu içmeleri yanlış mı?magneziyum içen arkadaşlar mutlaka içeriğine bakın magnezyum oksit ve hidroksit olmasın
magnezyum sitrat,malat,glisinat veya taurinat bunlar olsun
Inşallah her son bir başlangıçtır. Dondurulmuslar umudumuz Allah bize sağlık güç versinde bebislerde verecek inşallah.Transfer doktoru hazırlıyor kaç ay kaç gün ne kullanılacak takip Dr ile de ultrason görüntüsünü paylaşıyorum. transfer Dr. Um durumu takip ediyor bende böyle idi hep sonuçlarım bildirdim. Tekrar geçmiş olsun canım yılmak yok kucağımıza alana kadar inşallah
Magneziyum diasporal iyiRahim içinde kesenin aşağısında miyom. bebek iyi durumda gelişiyor 12+4 oldum çok şükür ağrı göbek deliği altından kasıklara bacaklara gidiyor sabah tan akşama devam etti dün gerilme çekiştirme gibi sancı değil bugün iyiyim dün Sebida sağolsun magnezyum dedi Dr aradım magnezyum diaspora önerdi canım elevit bıraktırdı 1 ay. ayrı vitaminler verecekmiş miyom la Bi ilgisi varmı acaba büyümesin diye mi panik yapmamı istemedimi vitamin elevit doğuma kadar demişti transfer Dr. Bu arada zazacım Allah senin yüzünü hep güldürsün inşallah
Yalnış değil kuzum sadece daha kaliteli magneziyumlar varZazacım magnesie calcinee saba toz, mg hidroksit veriyorlar hamilelere? O zaman bunu içmeleri yanlış mı?
Rabbim senin yüzünü güldürsün gönlünün muradını versin sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin buradaki her kardeşimin senin için ettiği dua kabul olsun mübarek kadir gecesinde Rabbim duamızı kabul etsin anne olmayan kalmasın aminBenim güzel kardeşlerim bu gece denilene göre kadir gecesidi
Bu gece Rabbimin izniyle melekler gökten iner
Ve her kesin duasını Allahın izniyle gerçekleştirir
Hamile kalanların sağ salim doğmalarını nasip etsin rabbim
Anne adaylarının anne olmasını nasip etsin
Bebeklerini kayb eden annelerin Allahım tez zamanda yeni sağlıklı gebelik versin
Gözü yaşlı ane kalmasın bu dünyada
Arkadasim benim gecmisimi okursan dunya tup bebek nerkezi ile ilgili biraz tecrube sahibi olursun lyice arastırip oyle git o merkeze benim dustugum hataya sakın dusme bunu yazmaktan bikmiycam insanlar o.paraları yolda bulmuyoMerhaba kizlar. Yumurta donasyonu icin arastirma yaptim. Dunya ivf aklima yatti ve orasi ile iletişime gectim. Ancak burada da hep hit ve bahceci klinikleri hakkinda konusuluyor. Dunya tup bebek merkezi hakkinda bilginiz var mi?
İnşallah büyümez yada zararsız atlatırım inşallah bunada şükür zazam ilk kez bir gebeliğim bu haftaya geldi rabbime şükürler olsun ve Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı bebekler almayı nasip etsin bu mübarek gecede burada sorularımıza cevap verip yüreğimize su serpen sensin Rabbim gönlünün muradını tez zaman versinMagneziyum diasporal iyi
Korkma miyom bebişle büyüye bilir önemli olan bebiş sağ salim dünyaya gelsin
Sezeryanla bebişi alırlar miyomuda alırlar