Arkadaşım hayal kırıklığını anlıyorum. Umutlar var içimizde geçerken tüp bebek koridorlarından ama doktorlar ve klinikler parayı ödeme faslına kadar nazik davranıp yumurta elde edilmediğinde veya transfer sonrası başarıyı takip etmede aynı nezaketi gösterseler keşke. Biliyor musun bana da yumurta toplama aşamasında narkoz için damar yolu açtıktan sonra hemşire bir kağıt imzalattı yumurtalarımın toplanmasına izin veriyorum diye. Bacaklarımın havada ve damar yolumun da açık olduğu durumda. Gülsem mi ağlasam mı o masadan kalkmak vardı ya neyse. sonrası 3 güzel yumurtan var derken bir tanesini ancak alabilmişler o da cıvıkmış. 40 yaş üstü kaliteli olmayabilir kabul ama buna rağmen davranışları eşimin de gözünden kaçmadı. O sırada 20 dakkada bir odaya başka hastalar girip çıkıyordu. Yani senin yumurtanı veya tumurtalarını alıyorlar ardından 20 dak sonra bir başkası için aynı süreç başlıyor. Eminim ki aramızdan bazıları benim gibi düşünmüşsünüzdür hop yoksa yumurtalarım iyiydi de bir başkasına mı gitti. :) Veya eşimin spermleriyle başka bir yumurta mı döllendi. Böyle düşünmeme sebep doktorun ve hastanenin para toplama süreci sonrası ilgisizliği. Aslında embriyolog la beraber bir psikolog da bize dönmeli veya en azından hastanede 1 seans ücretsiz psikolojik danışmanlık verilmeli veya ücretli olsun canım paketin içinde hani. Ama nerde sanayi gibi çalışıyorlar maşallah! Vakit nakittir misali.vaz mı geçtim hayır ama bunun için 2. denemede daha dikkatli davranmak istiyorum canım yanmasın diye. Tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle senin papatya 40 hepinize gönül dolusu sevgilerimle...
Durugen arkadaşım
bu konuda HİT en iyisini yapıyor çok sert ve net biçimde kestirip atıyor . Bence 40 değil ama 43 yaş üstü iseniz kendi yumilerinizden vazgeçmeniz. Dediğim gibi çok güzelim çok zekiyim diyorsunuz ama artık tren kaçmış . Belki de böylesi daha hayırlı siizn için Biizm ailede de kötü hastalıklar vardı anmak istemiyorum belki onlardan arındı aileni bir kanalı. Hem kızım o kadar zeki ki maşallah belki de ben o kadar değilim. Tabii ki sanayi olmuşlar boşuna mı o ıssız Kıbrısın kahrını çekiyorlar