iyi bayramlar arkadaşlar... uzun zamandır pek vaktim olmuyor siteye girmeye.. geriye dönük okuma fırsatım da olamadı.. zira istanbuldayım.. babam hastanede yoğun bakımda cumadan beri.. öncesinde de vardı sağlık problemleri zaten.. ve sanırım bir hafta daha orada kalacak. Kalple ilgili bir problem yaşadı. pil takıldı ama pil devreye girmiyor vs.

Kıbrısa veya diğer merkezlere gidecek olan, gelmiş olan, planlayan, pozitif yada negatif haber alan (negatif haber varsa kimse üzülmesin, ilk fırsatta yola devam...), bebekleri yanında olan tüm arkadaşların bayramını kutlarım.. Görüşmek üzere...

Yosun babana acil şifalar diliyorum.. tez zamanda iyileşir inşallah.

iyi bayramlar arkadaşlar... uzun zamandır pek vaktim olmuyor siteye girmeye.. geriye dönük okuma fırsatım da olamadı.. zira istanbuldayım.. babam hastanede yoğun bakımda cumadan beri.. öncesinde de vardı sağlık problemleri zaten.. ve sanırım bir hafta daha orada kalacak. Kalple ilgili bir problem yaşadı. pil takıldı ama pil devreye girmiyor vs.

Kıbrısa veya diğer merkezlere gidecek olan, gelmiş olan, planlayan, pozitif yada negatif haber alan (negatif haber varsa kimse üzülmesin, ilk fırsatta yola devam...), bebekleri yanında olan tüm arkadaşların bayramını kutlarım.. Görüşmek üzere...

Çok geçmiş olsun............ İnşallah en kısa zamanda babacığın sağlığına kavuşur......

tüm forum kızlarına sağlıklı mutlu huzur dolu nice bayramlar diliyorum...hepimizin bayramı kutlu olsun...

Canım çok teşekkür ederim ne de içten yazmışşsın. Ben kendi tek yumurtamla bir başarı elde edeceğime inansaydım denerdim tabii.Onun i.in donasyon düşünüyorum. Hit yolumun üstü dedin Kıbrısta mısın?yoksa Türkiye de Hit in ofisi mi var? ben İstanbul dayım. Bir de neresi olursa olsun genetik sağlıklı embriyo transferi garantisi veriyorlar mı? Donör genetik hastalıklar bakımından acaba tam tedkik ediliyor mu yoksa her genç kadının yumurtaları sadece HİV testi mi yapılıp yoksa alınıyor? bunlar aklımdaki sorulardı. Yardımların için tekrar teşekkür ederim :)

Sevgili durugen

evet nişantaşı vali konağında idi ofisi. Şimdikini de kıbrısı arayarak allabilirsin adresini.Ama illaki Kıbrısa davet ediyor artık nasıl ikna edersin bilmem .
Hayır donorlere genetik testi yok sadece o kan testleri hıv ve sarılık. Bol şans .

Yosuncum acil şifalar diliyorum. Merak etmiştim seni. İyi ki yazdın. Arada bir de olsa yaz olur mu? İyi bayramlar...

merhaba arkadaşlar hayırlı sabahlar ben 30 yaşındayım bende intenetden yumurta donasyonu ile bilgiler alıp kıbrısa eşimle doğuş tüp bebeğe gittik bizi 4 gün boyunca güzel bir otel ve güler yüzle karşıladılar ama ilkgünden biraz tuhaf gelmeye başlayan sezgilerim oldu ilkgün uçaktan iner inmez hastaneye götürdüler dinlenme olmadan ayağımızın tozuyla eşimden sperm aldılar biz ilk gün ıstırahat bekliyorduk beni 3 dakika muane ettideler hemen şutlar gibi otel bıraktılar 2 gün sonra nakil gerçekleşti 5 dakika sürdü 2 saat orda yattım ondan sonra ne bir açıklama nebir anlatım yok, muane yok, 2 saat sonunda dinlendirmeden normal hayat akışında devam et dediler toplam 50 tl bile tutmayan şu, şu ilaçları 12 gün boyunca kullanın 12 gün sonunda aç karnına kandan örnekle belli olacak dediler bende 12 gün boyunca yattım.hiç bir işe dokunmadım korkuyordum çünkü bebek hasreti vardı ve 12 gün sonra geldi gittim ama sonuç negatifti .o otelde yaklaşık benim gibi 10 a yakın çitf vardı onlardan önce gelen 4.kez geldiğini söyleyen bayan vardı yani aynı hastaneden 4.kez deniyorlarmış 25 bin tl ye yakın para harcamışlar dükkanı kapatmışlar .daha ben kimseden duymadım hamile kalanı dedi o zaman tuhafıma gitmişti sonradan birbirlerimizin tel numaralarını aldık bakalım onalrın sonuçları ne olacak benim sorum şu bu hastaneleri denetleyen bir kurum varmı gerçekten içimize o transfer yapılıyormu kamera yok gözlem yok eşimi transfer işleminde içeride almadılar ben eğer öyle bir fesatlık varsa onlara hakkımı helal etmiyorum tabiki Allahın takdiri onda şüphem yok ama içime transfer varsa tevekkül ederim ama yoksa umut yıkmak olur bu işler. hastaneden bu transfer yöntemiyle hamile kalan gerçekten çift varmı? umutlarımız yıkıldı.imkanlarımız olmadığından borç alıp gittik ama elde var sıfır buraya yazalımki çiftler daha % yüksek olan yerlere gitsin.hergün bizim gibi aileler geliyor yazık değilmi hastanede 10 kişiler günde 4 çift gelse dünyanın parası eder bunları kktc de denetleyen kurum varsa bana bildirirmisiniz benim aklım çok karıştı yardım lütfen

merhaba arkadaşlar hayırlı sabahlar ben 30 yaşındayım bende intenetden yumurta donasyonu ile bilgiler alıp kıbrısa eşimle doğuş tüp bebeğe gittik bizi 4 gün boyunca güzel bir otel ve güler yüzle karşıladılar ama ilkgünden biraz tuhaf gelmeye başlayan sezgilerim oldu ilkgün uçaktan iner inmez hastaneye götürdüler dinlenme olmadan ayağımızın tozuyla eşimden sperm aldılar biz ilk gün ıstırahat bekliyorduk beni 3 dakika muane ettideler hemen şutlar gibi otel bıraktılar 2 gün sonra nakil gerçekleşti 5 dakika sürdü 2 saat orda yattım ondan sonra ne bir açıklama nebir anlatım yok, muane yok, 2 saat sonunda dinlendirmeden normal hayat akışında devam et dediler toplam 50 tl bile tutmayan şu, şu ilaçları 12 gün boyunca kullanın 12 gün sonunda aç karnına kandan örnekle belli olacak dediler bende 12 gün boyunca yattım.hiç bir işe dokunmadım korkuyordum çünkü bebek hasreti vardı ve 12 gün sonra geldi gittim ama sonuç negatifti .o otelde yaklaşık benim gibi 10 a yakın çitf vardı onlardan önce gelen 4.kez geldiğini söyleyen bayan vardı yani aynı hastaneden 4.kez deniyorlarmış 25 bin tl ye yakın para harcamışlar dükkanı kapatmışlar .daha ben kimseden duymadım hamile kalanı dedi o zaman tuhafıma gitmişti sonradan birbirlerimizin tel numaralarını aldık bakalım onalrın sonuçları ne olacak benim sorum şu bu hastaneleri denetleyen bir kurum varmı gerçekten içimize o transfer yapılıyormu kamera yok gözlem yok eşimi transfer işleminde içeride almadılar ben eğer öyle bir fesatlık varsa onlara hakkımı helal etmiyorum tabiki Allahın takdiri onda şüphem yok ama içime transfer varsa tevekkül ederim ama yoksa umut yıkmak olur bu işler. hastaneden bu transfer yöntemiyle hamile kalan gerçekten çift varmı? umutlarımız yıkıldı.imkanlarımız olmadığından borç alıp gittik ama elde var sıfır buraya yazalımki çiftler daha % yüksek olan yerlere gitsin.hergün bizim gibi aileler geliyor yazık değilmi hastanede 10 kişiler günde 4 çift gelse dünyanın parası eder bunları kktc de denetleyen kurum varsa bana bildirirmisiniz benim aklım çok karıştı yardım lütfen
. Merhaba umut. Ben doğuş tüp bebekte hamile kaldım benimki sperm donasyonu ama yumurta donasyonu ile hamile kalanlar da var. Oradaki doktorlar bireysel çalışıyor senin doktorun kimdi bilmiyorum ama genel olarak gidenler memnun. Aslında herkesin deneyimlediği farklı. Ben de benzer şeyleri başka merkez için düşünmüştüm acaba gerçekten embriyo kondu mu diye tereddütte kalmıştım. Bu soruların gerçek cevabı malesef yok denetleyen bir kurum da yok. O yüzden yüreğini ferah tutmaya çalışıp tekrar denemelisin. İstersen ispanya gibi daha profesyonel merkezlerin olduğu ülkelere bak. Ama orada da video ya da kayıt gibi birşey olacağını sanmam. Umarım bir sonraki denemende hamile kalır ve bebeğine kavuşursun.

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır kadınlar Kulübü'nü zaman zaman takip ediyordum.Ben de sizlerin yanına gelmek,sizlerle beraber sorunlarımızı ve mutluluklarımızı paylaşmak istedim.Ben de 7 yıldır evliyim.Böbreklerim ile ilgili hastalığım nedeniyle kemoterapi gördüm.Artık ben ve eşim çocuk sahibi olmak istiyoruz.Evin içinde bir cıvıltı olsun istiyoruz.Ancak 3 ay önce Antalya'da Vitale Hastanesi'nde Ali Fuat Şengör ile yaptığım görüşmede bana aşılama olmadan hemen tüp bebek yapalım dedi.Sanırım almış olduğum kemoterapiler nedeniyle doğal yollardan hamile kalamayacağımı söyledi.Ben de tamam dedim.İlaçlara başladım ancak tüp bebek raporunu hazırlayamadıkları ve çok ilgisiz kaldıkları için arkadaşlarımın referansları ile Antalya Gelecek tüp bebek Merkezi'ne Mete Işıkoğlu'na gitmeye karar verdim.Mete Bey ve ekibi Vitale Hastanesi'ne göre çok daha ilgili ve bize zaman harcıyorlardı.Bu da bizim hoşumuza gitti.O da aynı tedavi ile çocuk yapma yoluna gitti.Yaklaşık 10 gün önce iğnelerim bitince yumurtalarım alındı.Beklemeye geçtik.İlk gün yumurtalarım alındıktan sonra Mete Bey ''Yumurta oluşmaması da beklediğim bir durumdu ancak 1-2 yumurta kesesi de iyi ihtimal olarak oluşur diye düşünüyorum ve 2 yumurta oluştu ancak bunların bir tanesi kötü derece olduğu için ondan birşey olmaz ancak diğer yumurta orta derece dedi.3.günü bekleyelim eğer gelişme olursa 5.güne kadar da erteleyebiliriz'' dedi. Biz de büyük bir ümitle beklemeye başladık.3.gün olunca doktorumuz bizi aradı ve gelişme var, Orta derece de olsa 5.günü bekleyelim dedi.Biz de daha da ümitlenerek beklemeye başladık.Ancak 5.gün doktorumuz olumsuz olduğunu söyledi.Oysa az da olsa ümidimiz vardı.Mete Bey''Önümüzdeki dönemde tekrar deneyelim bir sonraki adetinden sonra tekrarlayalım tüp bebek denemesini dedi.Ayrıca olumsuz bir durum olması halinde önümüzde ''Kıbrıs'ta yumurta donasyonunu'' da ihtimal olarak bize sundu.Ancak kafamız çok karıştı. Şimdi tüp bebek için 2.deneme yapmaya hazırlanıyoruz ama olumsuz bir denemeden sonra Kıbrıs'ta yumurta donasyonu olabilir mi? olursa nasıl olur? bize uyar mı? gibisinden onlarca soru işareti var kafamızda.Sizlerin yardımıyla beraber İnşallah başarılı oluruz.Daha önce bizim şu an geçtiğimiz aşamalardan geçen varsa lütfen bize düşüncelerini ve fikirlerinizi yazsın lütfen.

merhaba Ansu öncelikle kendi yumurtalarınla bir kez daha dene derim.. bende burda yeniyim. deneyimli arkadaşlarınız daha fazla yardımcı olabilirler.. benim yumurtam olmadığı için kıbrısa başladım .. herşey yolunda giderse haftaya transfer yapılacak .. inşallah tez zamanda gebelik elde edersin arkadaşım..

arkadaşlar beni kıbrıs için hazırlamaya başladılar.. günde 3/1 Estrofem, 1/1 corasprin ve 1/1 folik asit kullanıyorum.. 7. gündeyim siz transfere kaçıncı gün alındınız? ve kasıklarımda sancı var , sizde de yaptı mı bu ilaçlar..?

Bilginisa,
İyi dileklerin için teşekkür ederim.Ben ilk denememi arefe günü öğrendim ama sonuç olumsuzdu.Yaklaşık 40-45 gün sonra 2.denemeyi yapacağım.Ben de 2 yumurta gelişti ama sadece o kadar devamı gelmedi.Senin kaçıncı denemendi? Şu an Kıbrıs'ta nerede tedaviye oluyorsun?Nasıl gidiyor tedavin? Biliyorum çok soru sordum ama sıkıntılarımız aynı biliyorsun.umarım herşey gönlünce olur.

Bilginisa,
İyi dileklerin için teşekkür ederim.Ben ilk denememi arefe günü öğrendim ama sonuç olumsuzdu.Yaklaşık 40-45 gün sonra 2.denemeyi yapacağım.Ben de 2 yumurta gelişti ama sadece o kadar devamı gelmedi.Senin kaçıncı denemendi? Şu an Kıbrıs'ta nerede tedaviye oluyorsun?Nasıl gidiyor tedavin? Biliyorum çok soru sordum ama sıkıntılarımız aynı biliyorsun.umarım herşey gönlünce olur.

Canım bu ilk denemem olacak.. Doğuşda transfer yapılacak ..şu an verilen ilaçları kullanıyorum yarın kontrolüm var rahim kalınlaşmasına bakılacak. şuan bende heyecanlıyım nasıl olacak gidecek diye endişeleniyorum tabi birde tutmama ihtimali de var. kıbrısda da şans % 50 yani .. iyi düşünüyorum iyi olsun diye..

Canım Papatya ya sormuşsun ama ben de fikrimi söyleyeyim. Dünya da iyi bir merkez... Ayrıca Dünya da spermler için IMCI (özel büyütme) kullanıldığını biliyorum.Eşinin sperm morfolojisi nasıldı? Bence Berk le de görüş ne kaybedersin. Sonra karar ver... Aysevi nin bebekleri Dünya dan... Papatyanın ise Firdevs.... Karar senin.... Sevgilerimle.....

TŞK FBL
Bizim bildiğimiz eşimin tahlillerinde spermlerde problem yoktu...Ben bize kullanılan donör iyi değil....
Birde dondurulmuşlar çözülürken kalitesi düşüyor...Ben genede papatya 40 ın dediklerini dikkate alıp eşimide o kürlerle hazırlayacağım....
Tabiki Berk ve Firdevs düşümcemde....Ama zaten HİT baştan düşündük son zamanlarda FİRDEVS emi gitsek diye tam düşünürken baştan verdiğimz kararı değiştirmeyelim ....Sonra pişman olmayalım diye HİT e gittik...FİRDEVS hep vardı...Ben BERKi hiç araştırmadım...
Sadece BERKİN ankara ANATOLİA dan gitme olduğunu biliyorum...
Bakalım hayırlısı....Bu arada bayramınız kutlu olsun....

Canım Papatya ya sormuşsun ama ben de fikrimi söyleyeyim. Dünya da iyi bir merkez... Ayrıca Dünya da spermler için IMCI (özel büyütme) kullanıldığını biliyorum.Eşinin sperm morfolojisi nasıldı? Bence Berk le de görüş ne kaybedersin. Sonra karar ver... Aysevi nin bebekleri Dünya dan... Papatyanın ise Firdevs.... Karar senin.... Sevgilerimle.....

TŞK FBL
Bizim bildiğimiz eşimin tahlillerinde spermlerde problem yoktu...Bence bize kullanılan donör iyi değil....
Birde dondurulmuşlar çözülürken kalitesi düşüyor...Ben genede papatya 40 ın dediklerini dikkate alıp eşimide o kürlerle hazırlayacağım....
Tabiki Berk ve Firdevs düşümcemde....Ama zaten HİT baştan düşündük son zamanlarda FİRDEVS emi gitsek diye tam düşünürken baştan verdiğimz kararı değiştirmeyelim ....Sonra pişman olmayalım diye HİT e gittik...FİRDEVS hep vardı...Ben BERKi hiç araştırmadım...

TŞK FBL
Bizim bildiğimiz eşimin tahlillerinde spermlerde problem yoktu...Bence bize kullanılan donör iyi değil....
Birde dondurulmuşlar çözülürken kalitesi düşüyor diye düşünüyorum ben...Ben genede papatya 40 ın dediklerini dikkate alıp eşimide o kürlerle hazırlayacağım....

Arkadaşlar.....
Hepinizin kurban bayramını kutluyorum....
Hepimize nice çocuklu bayramlar diliyorum :::)))

Özel mesaj göndermek için 100 mesaj yazmak!!! Nasıl ne zaman sıra gelir acaba? Burda okuduklarımız cesaret veriyor ama sağlıklı embriyo transfer edilmesi garanti edilemiyor mu?. A kalite embriyodan söz ediyorsunuz dr transfer öncesi bu embriyo kalitesinden bahsediyor ona göre sayısını kendi mi seçiyor yani 10 yumurtadan 6 embriyo elde edildi 2 si iyi ya da 1 i iyi onu mu transfer edelim diyorlar. Yani yumurta donasyonu ile çok sayıda sağlıklı embriyo elde edilemiyor mu? Hele 40 yaş üstü tek embriyo elde edildi onu transfer edelim deseler zaten başarısı oranı yüksek olmaz diye düşünüyorum

Merhaba DURAGEN
Sen yumurta donasyonumu yaptıracaksın???
Sağlıklı embriyo garantisi hiçbiri vermiyor....Mesela ben HİT egittim 4 koysanız dedim olmaz 3 konacak dediler...A B C kısmını ben bize verilen kağıtta gördüm....Bunu sadece hit veriyor bence diğerleri vermiyor...Ben donasyonla % 100 olacak sanıyordum....
Maalesef olmuyor....Benim gördüğüm HİT in kliniği çok kalabalık işi hemşirelere bırakmış...Öngörüşme... hikayesi bu işin ...bak çok ciddiye alıyor diyosun ....Uterus inceliği için son ölçüm yapmadan biz 6 yla bile tutturduk diyip seni daha kötü duruma düşürüyorlar...
Ama ALLAH varya klinikleri çok temiz ve konforlu....:::)))

Back
X