Tamam arkadaşım anladım Embriyoların hiçbiri A değil Neden koydular zaten bir ton denemen var eksantrik bzen bu adam yaaa. Zaten embriyo ince ve diğer sorunlar var neden A koymazsın abe dr canım yaaa. Şimdi anımsamıyorum neler neler yaptığımı ama sana yazacağım arkadaşım listeyi bir bakayım eve. Bu arada adamı da küre al bence. Ocak çok yakın Sprmler 6 ayda onarılıyor ancak. Yine de şimdiden gün aşırı balık yedir süt yoğurt mümkünse doğal olsun. Yeşil salata hergün bir tabak yedir . Gitmeye bir ay kala da nar portakal ve havuççççç suyu sabahları içir bakalım . Bu arada gnc den Erkekler için olna içinde larginin olan hapa başlat . max birşeydi unuttum adını günde 2 tane şimdiden . Korkarsa günde 1 tane alsın şimdi son ay 2 tane. Şimdi çıkmam gerek sonra yazarım
Sevgili papatyam formundasın bugün.... :))) Ellerine sağlık....Bu forumun bu yanını seviyorum; zaman zaman gardımız düşüyor ya da müsait olamıyoruz ya da vs.vs... İşte o zaman biri hemen bayrağı devralıyor, elden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, yanıtlamaya çalışıyor soruları.... Ben de bazen kayboluyorum, bazen de bakıyorum meydan boş sorumluluk duygum depreşiyor elden ve de dilden geleni döktürüyorum ....:)) Ne yapalım bunun için burdayız.... Hepinizi seviyorum.....