- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Murakami nakadar mutlu oldum senin adınaKızlar herkese tekrar merhaba. 1 eylulden beri foruma ilk defa bugün girdim. Size pcr surecini, Kibrus'a geldikten sonra bekleme sureci, yol vb yi anlattiktan sonra beta hcg testimi yapana kadar buraya girmek istemedim. Keza tamamen rahatlamak, unutmak istedim. Biz 31 agustosta kibrisa geldik. Karantina surecleri biz oradayken yoktu biliyirsunuz. 2 eylul de spermlerimizi verdik. 7 Eylül'de 1 adet 4aa embryo transferim oldu. Benim özel bir hastalik durumum olduğu için çoğul gebelik tavsiye edilmiyor bende. Geri kalanlari dondurduk. Vallahi bugüne kadar ben kafamı işle,kitaplarla mesgul ettim. Buraya heyecanlanmamak,gerilmemek için girmedim. Sürekli kafamda bebek olmasin istedim. Bu sayede rahat,stresdiz bir 12 gün geçirdim. Sabah da kan testi sonucumu aldım. Hamileyimarkadaslar. Darısı bekleyen herkesin başına. Nolur bana kızmayın bu sürede foruma girmedim diye. Ben de stresle böyle başa çıkıyorum. Hicbirsey yokmuş gibi davrandim
Z Zaza74 cim iyi ki de girmemisim. Senin mesajları okurken nasil üzüldüm, nasıl gerildim. Kuzum idrara geç geciyor beta hcg biliyorsun. 7.gun testi ne nasil guveniyorsun ki sen
Ah kuzum. Sakin kuxularindan vazgecme. Ptsi 12.gunun. Daha da güzel sonuçlarını yaz bize kuzum.
Umarım en kısa sürede buradaki tüm arkadaşlarım pozitif sonuclar alır. Hepinizi cooook öpüyorum♥
Çok şükür kuzum
Benim salı test gnüm