Günaydın kızlar çok uğlarla ve nihayet dün geldik kıbrısa hemen karantina oteline getirdiler gyno life tekrar pct için sağlık ekibi gönderi şükür oda negatif yarın eşim örnek verecek İnşallah herşey yolunda gider 7 gün bir odada kafayı yemeden çıkarız İnşallah bu arada cuma benimde rahim kalınlığım 9.74 mm di estrofemi günde 6 taneye çıkarmıştı şimdi 14 ü geçer diye korkuyorum
Canım dualarım seninle .Sağlıkla gebelik haberlerini paylaş burdann.Çok heyecanlandım kalbim seninle..

Günaydın kızlar çok uğlarla ve nihayet dün geldik kıbrısa hemen karantina oteline getirdiler gyno life tekrar pct için sağlık ekibi gönderi şükür oda negatif yarın eşim örnek verecek İnşallah herşey yolunda gider 7 gün bir odada kafayı yemeden çıkarız İnşallah bu arada cuma benimde rahim kalınlığım 9.74 mm di estrofemi günde 6 taneye çıkarmıştı şimdi 14 ü geçer diye korkuyorum
günaydın canım Allah işinizi gücünüzü rast getirsin kolaylıklar versin. yanlız benım merkezim karantına olmadıgını soyledı bana daha dün konustuk. sız 7 gun karantınada kalıcaz demıssınız. gercekten karantına var mı? tüp bebek hastalarına özel ızın alındıgını bılıyorum ama şimdi bende korktum.

Ey yeri gögü yaratan Rabbim caresizz kullarına yardım et 😔😔 içimizdeki heycann sevince bogulsun . En yakın zamanda evlat hasreti ceken kullarına bu duyguyu yaşatsın Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın yorulduk yıprandık icimiz kanadı yeri geldi agladık yeri geldi yutkunduk😞😞
Birgün bizimde yüzümüz gülecek inşallahhh

Ben sevket bey ile hic konusmadım
Can bey ile ve ezgi ile irtibattayım.
Can bey
Aynen cnm gecirmezmiyim endometrıose var benım acık ve kapalı cok kez kist amelıyatı oldum
Çok çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah hepsinin üstesinden gelirsin. Bu kadar çok ameliyat geçirmişsin bağırsak florası da kullandığın antibiyotiklere bağlı olarak bozulmuş olabilir. Naçizane tavsiyem probiyotik kullanmıyorsan mutlaka kullan. Eğer kullanmak istersen iki marka tavsiyem var.

günaydın canım Allah işinizi gücünüzü rast getirsin kolaylıklar versin. yanlız benım merkezim karantına olmadıgını soyledı bana daha dün konustuk. sız 7 gun karantınada kalıcaz demıssınız. gercekten karantına var mı? tüp bebek hastalarına özel ızın alındıgını bılıyorum ama şimdi bende korktum.
Korkma tatlım takibini yapan ona göre ayarlamıştır. Sen yinede İçin rahat etsin istiyorsan transfer günü gittiğinde tüp bebek merkezinden rica et ölçüm yapılmasını. Ben öyle yaptım 1 haftadır burdayım rahim ne durumda bakabilir misiniz dedim tabiki dediler. İçin rahat eder. Transfer sonrası bekleme süresinde 11-12 gün acaba diye düşünmezsin . Naçizane tavsiyem 😊

Korkma tatlım takibini yapan ona göre ayarlamıştır. Sen yinede İçin rahat etsin istiyorsan transfer günü gittiğinde tüp bebek merkezinden rica et ölçüm yapılmasını. Ben öyle yaptım 1 haftadır burdayım rahim ne durumda bakabilir misiniz dedim tabiki dediler. İçin rahat eder. Transfer sonrası bekleme süresinde 11-12 gün acaba diye düşünmezsin . Naçizane tavsiyem 😊
teşekkür ederim cevabın ıcın canım. çok güzel bilgiler ve tavsiyeler verıyorsun Allah razı olsun. benım korkum karantına aslında ya 7 gun ben mumkun değil kalamam çünkü. eşim de bende calısıyoruz ıkımızde aynı yerde calısıyoruz ayrıca ızın almamız mumkun değil. herkes tüp bebek sanıyor bır de kıbrıstan kımsenın haberı yok. yalanım ortaya cıkar :( benım merkezim karantina yok dedı 3 gun kalınması yeterlı dedı ama bilemiyorum artık.

teşekkür ederim cevabın ıcın canım. çok güzel bilgiler ve tavsiyeler verıyorsun Allah razı olsun. benım korkum karantına aslında ya 7 gun ben mumkun değil kalamam çünkü. eşim de bende calısıyoruz ıkımızde aynı yerde calısıyoruz ayrıca ızın almamız mumkun değil. herkes tüp bebek sanıyor bır de kıbrıstan kımsenın haberı yok. yalanım ortaya cıkar :KK43: benım merkezim karantina yok dedı 3 gun kalınması yeterlı dedı ama bilemiyorum artık.
Bizde kimseye söylemedik canım. Hatta bizim çevremiz tüp bebek yaptığımızı bile bilmiyor

Kızlar malesef benim sonucum 5.2 çıktı
Yani kimyasal gebelik😞
Canm cok üzüldüm allah yardımcın olsun en önemlısı saglık olsun saglıgın yerınde olursa yıne denersın maddı manevı cok zor bılıyorum senın kadar olamsada bende 3 kere denedım hala borc ıcındeyız vaktı zamanı gelınce bızlerde anne olacagız ınsallah

Back
X