- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Ahh hem de cook güzel rabbim sana da nasip etsin insallah, cocugum 3 aylik oldu ben hala buraya gelip sizlerin yazdiklarini okuyorum, cunku ayni seyleri yaşadık, hepiniz hergun dualarimdasinizCanim benim ne güzel bir duygu demi rabbim seni bebeğini korusun ınsallah ayağınıza taş değdirmesin❤❤❤❤öp kokla bizim için. rabbim ınsallah hepimize nasip eder bu duyguyu seviyorum sizi sevgiyle ve sağlıcakla kalın ❤❤❤❤❤❤❤
Yumurta donasyonu yaptırmış herkese sormak istiyorum. Doktor donasyonu önerdi yaşım daha 28 ama rezervi bitmiş. Donasyon yaptırıp evlat sahibi olanlar psikolojik olarak kendinizi nasıl hazırladınız sanki hiçbir zaman arada bebekle bir bağ kuramam gibi geliyor böyle düşününce ve tabii eğer yaptırıp doğum yaparsam ve bana ait hissetnezsem o bebeğin hakkına da girmek istemiyorum tabii bu riski göze almak da istemiyorum. Doğum yapanlar ve şuan hamile olanlar neler hissettiniz kendinizi nasıl hazırladınız lütfen bilgi verir misniz
Çok şükür canım şimdilik bir sorun yok bugün kontrol var bakalım nasıl geçecek:) geçen kontrolde doktor keselerden biri küçük belki hamilelik tek devam eder demişti hayırlısı hangisi ise o olsun tek de yeter çok şükür:)Canım senin hamileliğin nasıl gidiyor?
Allah razı olsun yavrunuzla uzun sağlıklı mutlu ömürler geçirin inşallah. Sizin ettiğiniz dualardan bize etmeyi nasip etsin RabbimAhh hem de cook güzel rabbim sana da nasip etsin insallah, cocugum 3 aylik oldu ben hala buraya gelip sizlerin yazdiklarini okuyorum, cunku ayni seyleri yaşadık, hepiniz hergun dualarimdasiniz
Bende seni ve sizi cok seviyorum kalbim hep sizinle sesim cikmasa da hepinizi neredeyse hergun takip edip dua ediyorum rabbim maddi manevi yardimciniz olsun
Amiiinnn canım hep inanin ben cok agladim ama birgün bu eve yavrumla gelicegime inandimAllah razı olsun yavrunuzla uzun sağlıklı mutlu ömürler geçirin inşallah. Sizin ettiğiniz dualardan bize etmeyi nasip etsin Rabbim
Çok şükür canım şimdilik bir sorun yok bugün kontrol var bakalım nasıl geçecek:) geçen kontrolde doktor keselerden biri küçük belki hamilelik tek devam eder demişti hayırlısı hangisi ise o olsun tek de yeter çok şükür:)
Aynı korkulara sahiptim. Bugün kızımın 40ı çıktı. Resmen aşk yaşıyorumYumurta donasyonu yaptırmış herkese sormak istiyorum. Doktor donasyonu önerdi yaşım daha 28 ama rezervi bitmiş. Donasyon yaptırıp evlat sahibi olanlar psikolojik olarak kendinizi nasıl hazırladınız sanki hiçbir zaman arada bebekle bir bağ kuramam gibi geliyor böyle düşününce ve tabii eğer yaptırıp doğum yaparsam ve bana ait hissetnezsem o bebeğin hakkına da girmek istemiyorum tabii bu riski göze almak da istemiyorum. Doğum yapanlar ve şuan hamile olanlar neler hissettiniz kendinizi nasıl hazırladınız lütfen bilgi verir misniz
Aynı korkulara sahiptim. Bugün kızımın 40ı çıktı. Resmen aşk yaşıyorummasumluğu, savunmasızliği, güzelliği ve şapşikliği beni benden alıyor
Amiiiiiin canim benim amiiinAhh hem de cook güzel rabbim sana da nasip etsin insallah, cocugum 3 aylik oldu ben hala buraya gelip sizlerin yazdiklarini okuyorum, cunku ayni seyleri yaşadık, hepiniz hergun dualarimdasiniz
Bende seni ve sizi cok seviyorum kalbim hep sizinle sesim cikmasa da hepinizi neredeyse hergun takip edip dua ediyorum rabbim maddi manevi yardimciniz olsun
Canim ayyy ne güzel nice güzel günlere ınsallah. yavrumla beraber ınsallah rabbim senin ve yavrunada sağlık sıhhat versin allah nazarlardan korusun ınsallah.Aynı korkulara sahiptim. Bugün kızımın 40ı çıktı. Resmen aşk yaşıyorummasumluğu, savunmasızliği, güzelliği ve şapşikliği beni benden alıyor
Çok şükür.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder insallahhh canim.❤❤❤❤❤❤Çok şükür canım şimdilik bir sorun yok bugün kontrol var bakalım nasıl geçecek:) geçen kontrolde doktor keselerden biri küçük belki hamilelik tek devam eder demişti hayırlısı hangisi ise o olsun tek de yeter çok şükür:)
Allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum maşallahArkadaşlar benim sonucum çıktı. Bugün öğlen aldım haberi. Fakat saat 2 den beri çok arayan oldu ancak girebildim buraya. Sanırım hamileyim 9. Gün kan sonucum hcg 156
Aaa nedenki tarih neydi senin benimkiler iptal olmadı daha ?kızalr benim biletleri anadolu jet iptal etmiş
Bu iptallerin sebebi havayolu kaynakli mi yoksa kibris uygulamasi mi? Anlasilmiyor, size hangi gune ucus veriyor?kızalr benim biletleri anadolu jet iptal etmiş
Benim pegasus ondan mı iptal olmadı ki off korku bastı yine benimAaa nedenki tarih neydi senin benimkiler iptal olmadı daha ?
Canim benim merkezler indirim yapıyor için rahat olsun maalesef euro yakında 10 olacak nerdeyse piyasalar bu aralar hareketli bu durumlardan ama iner diye tahmin ediyorum ben bende senin gibiyim bende erteledim belli süre ortalık biraz sakinlesin diye bekliyorum bende canim. Sen nasıl karar verirsen ver ınsallah hayırlısı olur.merhaba kızlar ben uzun zamandır girmiyorum bu karantina dönemi falan iyice iyice morelimi bozdu euro almıs başını gidiyor indirim yapıyorlar mı son durum ne sürekli erteliyorum sizce kendimi mi oyalıyorum artık korkularım üzerine mi gitmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?