Ahh hem de cook güzel rabbim sana da nasip etsin insallah, cocugum 3 aylik oldu ben hala buraya gelip sizlerin yazdiklarini okuyorum, cunku ayni seyleri yaşadık, hepiniz hergun dualarimdasiniz
Bende seni ve sizi cok seviyorum kalbim hep sizinle sesim cikmasa da hepinizi neredeyse hergun takip edip dua ediyorum rabbim maddi manevi yardimciniz olsun

Bence çoook seversin. o bebek kokusu o masumiyetin sıcaklığı seni senden alır. karnında aylarca taşıyacaksın onu tüm varlığınla hissedeceksin sonra doğuracak ve kucağına alacaksın. sevmemen mümkün değil. benim dondurulmuş embriyolarım var ve hiç aklıma başkasından yumurta aldığım gelmiyor. öyle sahiplendim ki benim ve eşimin bir parçası olarak düşünüyorum. sende öyle hissedeceksin eminim. bu düşünceleri aklından çıkar ve böyle şeyler yazanları hiç görme okuma. kalbini böyle şeylerle karartma. İnşallah bu şahane duyguyu hep birlikte yaşarız. Kucak dolusu sevgilerimle.

Canım senin hamileliğin nasıl gidiyor?
Çok şükür canım şimdilik bir sorun yok bugün kontrol var bakalım nasıl geçecek:) geçen kontrolde doktor keselerden biri küçük belki hamilelik tek devam eder demişti hayırlısı hangisi ise o olsun tek de yeter çok şükür:)

Ayyy Evacım gece okurken anlamadım şimdi okudum anladım
Allah evladına güzel,sağlık dolu,şans dolu ömür versin
Doya doya büyüt evladını

Allah razı olsun yavrunuzla uzun sağlıklı mutlu ömürler geçirin inşallah. Sizin ettiğiniz dualardan bize etmeyi nasip etsin Rabbim

çok güzel hayırlısı olsun inşallah. bizi de haberdar et minnaklar ne yapıyor hatta belki cinsiyetleri bile bellidir :) çook çok güzel bir duygu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Aynı korkulara sahiptim. Bugün kızımın 40ı çıktı. Resmen aşk yaşıyorum masumluğu, savunmasızliği, güzelliği ve şapşikliği beni benden alıyor

Aynı korkulara sahiptim. Bugün kızımın 40ı çıktı. Resmen aşk yaşıyorum masumluğu, savunmasızliği, güzelliği ve şapşikliği beni benden alıyor

Allah nazarlardan saklasın sizi. ne kadar güzel bir duygu. inanın şu an ben bile o duygunuzu taaa kalbimde hissettim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Amiiiiiin canim benim amiiin❤❤❤❤❤

Canim ayyy ne güzel nice güzel günlere ınsallah. yavrumla beraber ınsallah rabbim senin ve yavrunada sağlık sıhhat versin allah nazarlardan korusun ınsallah.❤❤❤

Çok şükür.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder insallahhh canim.❤❤❤❤❤❤

merhaba kızlar ben uzun zamandır girmiyorum bu karantina dönemi falan iyice iyice morelimi bozdu euro almıs başını gidiyor indirim yapıyorlar mı son durum ne sürekli erteliyorum sizce kendimi mi oyalıyorum artık korkularım üzerine mi gitmem lazım

Canim benim merkezler indirim yapıyor için rahat olsun maalesef euro yakında 10 olacak nerdeyse piyasalar bu aralar hareketli bu durumlardan ama iner diye tahmin ediyorum ben bende senin gibiyim bende erteledim belli süre ortalık biraz sakinlesin diye bekliyorum bende canim. Sen nasıl karar verirsen ver ınsallah hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…