- 9 Şubat 2020
- 217
- 522
- 53
Benim pegasus ondan mı iptal olmadı ki off korku bastı yine benim
Benimde pegasustu cnm uçağa binecekken ,kapıya doğru sıraya geçerken mesaj attılar biz 29 eylül gidip 6 ekim dönecektik. Kibrisin aldığı kısıtlamalar sebebiyle Dönüş biletinizi iptal ettik dediler.kosa koşa uçak kalkmadan tekrar pegasus çalışanlarının yanına gittik 7 8 9 ekim dönüş yok sonrasi icin bisey diyemeyiz dediler biz giriş çıkışlarda sorun var zannettik gitmedik kibrisa.ama 2 saat sonra bi baktık sitelere pegasus yeni uçak seferi koydu dalga geçer gibi .o yüzden sıkı takipçisi ol biletinin.
Benım bildiğim eskı kimlikler edılıyor hatta ben 6 ay once gttgmde eski kimliğimle gttım kimse problem cıkarmadıKimlikteki kişi biziz neden kabul etmicekki daha degıstır me suresi var. Sonuçta hırsız degılız. Tc. Den gırınce herseyın çıkıyo. O kadarda ayıp olur yani
Kıbrıs a inmeden klinigim polise onların ayarladıgı otel adını söylersiniz demişti ismim saglık bakanlıgına klinik tarafından gitmişti ama polis de yokdu yani polisin kafasına göre gönderdigi otele gidiyorsun burda biraz yönetimde sıkıntı var ama ben tedavi için geldigimi ve klinigimin gazimagusa oldugunu belirttim o yüzden beni gazimagusada yine polislerin belirledigi bir otele getirdiler odadan cıkmak yasak transfer günü klinik gelip cıkaracqk pcr testi havalimanında oluyor . Otel parası bize ait 265 lira günlük allah dan ben beş yıldızlı bir otele düstüm sabah öğlen akşam yemegi varmış ve kapının önüne konuluyor oda dısına cıkamıyorsun kısacası şimdilik durum bu
ay hadi şimdilik sıkıntı yok yani allah yüzümüze baksın kızKıbrıs a inmeden klinigim polise onların ayarladıgı otel adını söylersiniz demişti ismim saglık bakanlıgına klinik tarafından gitmişti ama polis de yokdu yani polisin kafasına göre gönderdigi otele gidiyorsun burda biraz yönetimde sıkıntı var ama ben tedavi için geldigimi ve klinigimin gazimagusa oldugunu belirttim o yüzden beni gazimagusada yine polislerin belirledigi bir otele getirdiler odadan cıkmak yasak transfer günü klinik gelip cıkaracqk pcr testi havalimanında oluyor . Otel parası bize ait 265 lira günlük allah dan ben beş yıldızlı bir otele düstüm sabah öğlen akşam yemegi varmış ve kapının önüne konuluyor oda dısına cıkamıyorsun kısacası şimdilik durum bu
Benım bi tanıdıgın yumurtası 5aa olmasına ragmen tutmadı. Sebep hiçbir sorun olmamasına rağmen vucut uyum sağlayamayabiliyormuş. 2. Cide tuttuKızlar rahımın kalınlaşmasında sıkıntı yoksa diyelım ki embrıyonun genetiğide iyi ise rahımle alakalı tutmamada olabılıyomuş rahım zarının embrıyoyu kabul etmeme gbi. Rahım işlem görmediği halde myom polip olmadgı halde Boyle bişey basına gelen ya da bu konu hakkında bılgisi olan var mı? Hatta çizik atılıyomuş bunun için falan
Hatta pardon tuttu bu 5aa kalp atışı olmadıKızlar rahımın kalınlaşmasında sıkıntı yoksa diyelım ki embrıyonun genetiğide iyi ise rahımle alakalı tutmamada olabılıyomuş rahım zarının embrıyoyu kabul etmeme gbi. Rahım işlem görmediği halde myom polip olmadgı halde Boyle bişey basına gelen ya da bu konu hakkında bılgisi olan var mı? Hatta çizik atılıyomuş bunun için falan
Doktor o zaman rahımın kabul edilebılırliginden mi şüphelendi? Katil hucreler falanda olabılıyomuş bazenBenım bi tanıdıgın yumurtası 5aa olmasına ragmen tutmadı. Sebep hiçbir sorun olmamasına rağmen vucut uyum sağlayamayabiliyormuş. 2. Cide tuttu
Yok cnm tutmazlar eşini ben bugün geldim cumarteside transferden sonra dönüyorum aynı güne aldım biletimi iki gece burdayım yaniMERHABALAR, bu güzel bilgilerin için teşekkür ederim. herşeyi yazmışsın Allah razı olsun. Allah yüzünü güldürsün inşallah. sen uzun mu kalıcaksın peki dönüşün belli mi karantına yok dıyorlar ama bırde sıkıntı cıkmasın dönuste esım perşembe gıdecek ctesı dönecek. 7 gün fln tutmazlar umarım mahfoluruz
Süphe falan yoktu doktorda. Böyle seyler olabiliyor demişDoktor o zaman rahımın kabul edilebılırliginden mi şüphelendi? Katil hucreler falanda olabılıyomuş bazen
Canim herşey mükemmel olup rahimde sıkıntı olmayıp embriyoda mükemmel olsada tutmayabiliyor bunu yaşayan bir çok kadın var biliyorum tutmayinca daha ileri tetkik yapiliyo bu sefer benim bir arkadasim sessiz sedasiz kimseye duyurmadan kibrista tedavi göhicbir sıkıntı falan her şeyi mükemmeldi rahmi temiz embiro herşey mükemmel fakat tutmadı ilk denemede şok oldular günlerce ağladığını bilirim neyse ikinci denemeye karar verdi iş arkadaşım ileri tetkikler yapıldı bir suru teste girdi şehir şehir gittiler sonunda genetikte başka bir hastalığı çıkmış kendisi bile şok yani rahim kabul etmiyormuş embiriyoyu tedavi gördü şimdi ikinciye tekrar gidicek kasımda anlatmak istediğim olabiliyor canim yeterki bu durumda olunca yılmamak lazımmış genetiklerede baktırmak lazım rabbim bilir gerisini herşey allahtan.Kızlar rahımın kalınlaşmasında sıkıntı yoksa diyelım ki embrıyonun genetiğide iyi ise rahımle alakalı tutmamada olabılıyomuş rahım zarının embrıyoyu kabul etmeme gbi. Rahım işlem görmediği halde myom polip olmadgı halde Boyle bişey basına gelen ya da bu konu hakkında bılgisi olan var mı? Hatta çizik atılıyomuş bunun için falan
Merhaba bende hiçbir sorun yokdu rahim gayet iyi saglıklı miyom çok küçük rahme baskı yapmıyor transfere engel degil dendi, polip yok herşey yolunda dendi ama tutmadı benim ilk deneme taze yumurta ile Halil İbrahim Tekin de oldu. 4aa dondurulmuş var taze yumurta tutmadı dondurulmuş ta tutmaz diye düşünüyorum şuan. Sıkıntı nedir bilmiyorum.Kızlar rahımın kalınlaşmasında sıkıntı yoksa diyelım ki embrıyonun genetiğide iyi ise rahımle alakalı tutmamada olabılıyomuş rahım zarının embrıyoyu kabul etmeme gbi. Rahım işlem görmediği halde myom polip olmadgı halde Boyle bişey basına gelen ya da bu konu hakkında bılgisi olan var mı? Hatta çizik atılıyomuş bunun için falan
Benım tanıdık sizin gibiydi halıl de dondurulmuş ile tuttu. 2.cideMerhaba bende hiçbir sorun yokdu rahim gayet iyi saglıklı miyom çok küçük rahme baskı yapmıyor transfere engel degil dendi, polip yok herşey yolunda dendi ama tutmadı benim ilk deneme taze yumurta ile Halil İbrahim Tekin de oldu. 4aa dondurulmuş var taze yumurta tutmadı dondurulmuş ta tutmaz diye düşünüyorum şuan. Sıkıntı nedir bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Merhaba arkadaşlar sizlerle transferin 9. günü beta hcg sonucumu paylaşmıştım. 156 çıkmıştı hatırlarsanız bugün transferin 16. günü gebeliğim kimyasala dönüştü 284 çıktı.
9. Gün 156
11.gün 245
13. gün 315
14. Gün 354
16. Gün 284
Toplam üç kere yumurta donasyonu ile tedavi denedik 3 ü de kimyasal oldu. Ama diğer 2 sinde değerlerim hiç bu kadar iyi çıkmamıştı. Çok küçük rakamlarla başladı sonlandı.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. 2 günde o kadar güzel hayaller kurmuştum ki anlatamam.nasip değilmiş. Yıkıldım resmen. Bir babamı kaybettiğimde bu kadar üzülmüştüm birde bugün sonucu öğrendiğimde Allah sizlere nasip eder inşallah . Yolunuz açık olsun.
Off off off bu ne ya anlamadımMerhaba arkadaşlar sizlerle transferin 9. günü beta hcg sonucumu paylaşmıştım. 156 çıkmıştı hatırlarsanız bugün transferin 16. günü gebeliğim kimyasala dönüştü 284 çıktı.
9. Gün 156
11.gün 245
13. gün 315
14. Gün 354
16. Gün 284
Toplam üç kere yumurta donasyonu ile tedavi denedik 3 ü de kimyasal oldu. Ama diğer 2 sinde değerlerim hiç bu kadar iyi çıkmamıştı. Çok küçük rakamlarla başladı sonlandı.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. 2 günde o kadar güzel hayaller kurmuştum ki anlatamam.nasip değilmiş. Yıkıldım resmen. Bir babamı kaybettiğimde bu kadar üzülmüştüm birde bugün sonucu öğrendiğimde Allah sizlere nasip eder inşallah . Yolunuz açık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?