Pozitif ol. Sorunlara zihnini verme ne kadar tahat olsan vu süreçte o kadar iyi. Hayırlısıyla iyi sonuçlansın
Bacı o kadar sıfırladım ki kendimi hesap edin yedirmeden ya inada bindim o adiler 25 dk yola bi buçuk saat gezdirdi ben nerden baksan 200 kusur para artı yarim saat için 300 lira ek para sabah kahvaltı geldi yemin ediyorum tosya koyulacak kadar incelikte 4 dilim domates bir dilim salam kibrit kadar peynir küçük şişlik içinde zattın bir yumurta lan tabakta görsen şef tabağı tamamıyla boş e ben ordan ayrıldım terminal pazarı varmış gittim nar aldım 4 kilo elma aldım eski salatalık domates aldım ekmek aldım bi kutu peynir aldım birde konserve yemek aldım bunlar beni 3 gün götürür umarım nasip olurda bu cektiklerine deyer. Ha kızlar benim perşembe yumurtalar toplandı ama hala ağrılayım hele ilk gün uyuyamadım ağrıdan ağlaya ağlaya dün gecede zaar sıkıntıdan kaşık ağrısı artı birde malarım sanki patlıcak gibi ağrıdı bugünde pazar yürürüm ondan mi bilmiyom baya ağrım oldu transfere etki etmez inşallah

Merhaba arkadaşlar. Ben 27 ekimde tekrar tedaviye başladım bu sefer yumurtaların çok erken olgunlaştı büyük ihtimalle çarşamba günü uçuşum var bugün pcr testi verdim onun sonucunu bekliyorum ancak endişeliyim çünkü boğazımda ve burnumda yanma gıcıklanma hissi var eğer test pozitif çıkarsa o kadar iğne vuruldum sağlığım yine zarar görecek ilk tüp bebek tedavisinden sonra eşimde tese sonucu negatif olunca yumurta toplama işlemi bile yapılmamıştı ve o kadar iğneyi boşa kullanmış oldum tabi geri dönüşü bana tiroid olmuştu. O zamandan beri tiroid hastası oldum. Bu sefer de böyle bir şey olursa ne olur Allah bilir. Ayrıca pcr negatif çıksa bile rapor alamadığım için sadece opu için gideceğim transfer olmadan geri döneceğim. Bu yaşıma kadar her işim hep çok zor ve çetrefilli oldu umarım bunu da bir şekilde atlatırım ve sonucu iyi olur. Niye yazdım bunları hem içimi dökmek için hem de dualarınızı istemek için sanki kendim için ettiğim dualar kabul olmuyor gibi hissediyorum ve sizin gibi beni gerçekten anlayan hiç görmediğim dostlarımdan manevi destek istiyorum. Çünkü biliyorum ki hepiniz bu yolda çok yoruldunuz ve içten gerçekten dua ediyorsunuz iyi dileklerde bulunuyorsunuz ve bunu düşünmek beni rahatlatıyor. Hepinizi seviyorum arkadaşlar
Allah yardımcın olsun canım. Pozitif düşün kötü enerji yükleme kendine. Herşey iyi olacak inşallah canım. En kısa zamanda sağlıklı bir bebeğinin olmasını diliyorum

Dördü de seni bekliyo annesi, hiç merak etme ❤😊
Annesi mi ya ilk defa annesi ha annesi ya ne güzel bir kelimeymiş gerçekten lan hiç fark etmemiştim ya cidden annesi bu 6 harf bu kadarmi ic giciklatir heyecan yoktu bende şuan tavan gibi gosume oturdu la sanki yumoş bir ağrı cidden nasip olursa annesi olucam allahım ilk defa bu kelimenin bana bunu hissedilmesine bayıldım. Arkadaşlarım sende annesisin sev onları sende halasısın annesi sayılırsın kelimeleri sende bir annesi sayılırsın diyip kucağınma verilen kuzen çocuklarından ziyade hiç görmediğim birinin kullanması saol be bacım valla da saol valla da saol 🥺🥺🥺🥺🥺

mrb ben aranıza yeni katıldım. farklı tüp bebek merkezlerinde denemelerim oldu sonuç hep olumsuzdu şimdi donasyona karar verdik ödediğimiz ücret karşılığında bir adetmi embiryo satın alabilyoruz onu çok merak ediyorum

Canlarım bugün çok sevdiğim kardeşim embriyo transferi oluyor ne olur onun içinde dua edermisiniz şimdiden dua eden diliniz el açan eliniz için Allah razı olsun. Burada tedavi olan. Transfer aşamasında olan. Transferi olup gebeliği olan tüm kardeşlerim Allah hepinizin kucağını sağlıklı evlatlar ile doldursun çaba ve ümitlerinizi hayallerinizi boşa çıkarmasın.

Canlarım bugün çok sevdiğim kardeşim embriyo transferi oluyor ne olur onun içinde dua edermisiniz şimdiden dua eden diliniz el açan eliniz için Allah razı olsun. Burada tedavi olan. Transfer aşamasında olan. Transferi olup gebeliği olan tüm kardeşlerim Allah hepinizin kucağını sağlıklı evlatlar ile doldursun çaba ve ümitlerinizi hayallerinizi boşa çıkarmasın.
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın ınsallah dualarım onunla rabbim yar ve yardımcısı olsun🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤

Amin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla tutunsunlar inşallah

Amin 🙏Transferi hayırlı olsun, inşallah yavrularına kavuşur, dualarımız onunla.

mrb ben aranıza yeni katıldım. farklı tüp bebek merkezlerinde denemelerim oldu sonuç hep olumsuzdu şimdi donasyona karar verdik ödediğimiz ücret karşılığında bir adetmi embiryo satın alabilyoruz onu çok merak ediyorum
Hayır tek bir embriyo alınmıyor. Size uygun bir donör seçiliyor, ondan ne kadar yumurta toplanır ve o yumurtalardan kaç tane embriyo oluşursa hepsi sizin oluyor.

Back
X