- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 46
Bende çok merak ediyorum ya 2 gündür ses seda yokArkadaşlar Tamaradan haberi olan varmı
Kızcığazı çok merak ediyorum
Hamilemi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok merak ediyorum ya 2 gündür ses seda yokArkadaşlar Tamaradan haberi olan varmı
Kızcığazı çok merak ediyorum
Hamilemi acaba?
Merhaba çölyak hastası oldugunuzu öğrenmişsiniz gecmiş olsun kandamı cıktı bu bide belirtisi yokmuydu hiçMerhaba benim bir olumsuz tüp bebek deneyimim var. Şimdi ikinci tüp bebek tedavisine hazırlanıyorum. Tüplerimin ikisi de tıkalı başka bir problemim yok ama ilki olumsuz olunca doktorum genetik testler istedi. Bugün çölyak hastası olduğumu öğrendim test sonuçlarına göreilk tüp bebek bu hastalık yüzünden mi tutmadı acaba tamamen glutensiz beslendikten ne kadar süre sonra gebe kalınıyor. Tecrübeleriniz neler? Ben hiç bilmeden yaşamışım şimdiye kadar glutenli beslenerek. Iyiki araştırılmış kanda pozitif cıktı. Otoimnun hepatit ve fibromiyalji hastalıklarım da var. Sizin tedaviniz ne durumda insallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz
![]()
Öyle olmaz moralini yüksek tut
İnşallah çözüm bulunucak
Bizede haber ver
Merak edicez seni
Merhaba evet hiç belirtisi yoktu bu arada çölyak değil gluten hassasiyetiymiş gebe kalmaya engelmiş ama gluteni kesince sorun olmuyormuş. Genetik testlerde hla da cıktıMerhaba çölyak hastası oldugunuzu öğrenmişsiniz gecmiş olsun kandamı cıktı bu bide belirtisi yokmuydu hiç
Hımm anladım da çölyak da aynı değil mi daha ilerlemiş hali mi oluuorMerhaba evet hiç belirtisi yoktu bu arada çölyak değil gluten hassasiyetiymiş gebe kalmaya engelmiş ama gluteni kesince sorun olmuyormuş. Genetik testlerde hla da cıktı
Çölyak da ömürboyu gluten diyeti gerekiyor. Gluten hassasiyetinde belli bir süre gluten diyeti sonrasında yavaş yavaş glutene geçilebiliyor şikayet olmazsa beslenmeye eklenebiliyor. Gluten hassasiyeti daha çölyak değil yaniHımm anladım da çölyak da aynı değil mi daha ilerlemiş hali mi oluuor
Hım anladım inş bendede çölyak cıkmaz dogumdan sonra ishalim azdı 1 bck aydır ishalim kan verdim de bgn merak ettim belirtileri nasıl oluyor dyeÇölyak da ömürboyu gluten diyeti gerekiyor. Gluten hassasiyetinde belli bir süre gluten diyeti sonrasında yavaş yavaş glutene geçilebiliyor şikayet olmazsa beslenmeye eklenebiliyor. Gluten hassasiyeti daha çölyak değil yani
Ishal ataklarım oluyordu benimde ama hic aklıma gelmezdi gluten hassasiyetimin olduğu. Bende devlet hastanesinde verdim bi kaç antikora baktılar iyi cıktı çölyak değilsin kesinlikle dedi doktorum ama genetik için başka yerde kan verdim hastanelerde bayılmıyormuş hla grubu testlere benim onda cıktı. Iyiki bulundu belki sadece gluten yüzünden gebe kalamıyorum. Insallah çıkmaz sizdede ama mutlaka HLA ya baktırın derim çünkü başka kanlarda çıkmıyor.Hım anladım inş bendede çölyak cıkmaz dogumdan sonra ishalim azdı 1 bck aydır ishalim kan verdim de bgn merak ettim belirtileri nasıl oluyor dye
Hımm tşk ederim Bi bakayım onada sizde inş gebe kalırsınız Allah size ve tüm isteyen herkesim kucagını bos bırakmasın inşallahIshal ataklarım oluyordu benimde ama hic aklıma gelmezdi gluten hassasiyetimin olduğu. Bende devlet hastanesinde verdim bi kaç antikora baktılar iyi cıktı çölyak değilsin kesinlikle dedi doktorum ama genetik için başka yerde kan verdim hastanelerde bayılmıyormuş hla grubu testlere benim onda cıktı. Iyiki bulundu belki sadece gluten yüzünden gebe kalamıyorum. Insallah çıkmaz sizdede ama mutlaka HLA ya baktırın derim çünkü başka kanlarda çıkmıyor.
Cnm benimde tsh 0 dı. Hemen bir endokrinciye gittim ilaç kullanmaya başladım düzeldi şimdi. Seyrinde devam ediyor. Ama sen hamilesin ben hamile değilim o yüzden bir sıkıntı yaşamadım ilaçla hallettik. Ama doktor bana hamileyken bile kullanıcaksın bu ilacı demişti. Korkma düzeltirler seninkini deKizlar cok moralim bozuk troilerim cok kotu cikiyor simdi dahiliyeye gidiyorum
Tsh 0
T3 7.96
T4 1.7
Cok korkuyorum bebislere bisey olacak diye
Kızlar son 15 gündür hiç iyi deilim herşey üst üste geldi ölümler yaşadık ailede birde üstelik ustune yetmezmis gibi bazi sorunlardan dolayi ev taşıyorum kafam okadar doluki cocuk sahibi olamamayi bile dert edemiyorum artik.buda bir sınav bizim için. sizler bana o kadar iyi geliyosunuzki inanın bana bütün sıkıntılarımı dertlerimi unutuyorum burda yaşadığınız sevinclerle mutlu oluyorum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün![]()
Bence beklemeyin ertelemeyin ben bugun şükürler olsun pozitif gördüm Rabbim 21.yilimda nasip etti Darısı tüm isteyenlere
Amin Allah razı olsun darısı sizlere arkadaşımŞahaneee hayırlı olsun, sağlıcakla kucaklayın inşallah![]()
Maşallah Maşallah sağlıkla kucağına nasip etsin RabbimKızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip ettiönümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
kız şükür bende sabah pozitifi gördüm allahıma bin şükürKızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip ettiönümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.