Merhaba benim bir olumsuz tüp bebek deneyimim var. Şimdi ikinci tüp bebek tedavisine hazırlanıyorum. Tüplerimin ikisi de tıkalı başka bir problemim yok ama ilki olumsuz olunca doktorum genetik testler istedi. Bugün çölyak hastası olduğumu öğrendim test sonuçlarına göre😔 ilk tüp bebek bu hastalık yüzünden mi tutmadı acaba tamamen glutensiz beslendikten ne kadar süre sonra gebe kalınıyor. Tecrübeleriniz neler? Ben hiç bilmeden yaşamışım şimdiye kadar glutenli beslenerek. Iyiki araştırılmış kanda pozitif cıktı. Otoimnun hepatit ve fibromiyalji hastalıklarım da var. Sizin tedaviniz ne durumda insallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz 🙏
Merhaba çölyak hastası oldugunuzu öğrenmişsiniz gecmiş olsun kandamı cıktı bu bide belirtisi yokmuydu hiç

Şuan Progestan 50mg ve haftalık 250 yada 500 lük depo progestan enjeksiyon yaptıran kimse yazmadığına göre yok galiba? :)

Merhaba çölyak hastası oldugunuzu öğrenmişsiniz gecmiş olsun kandamı cıktı bu bide belirtisi yokmuydu hiç
Merhaba evet hiç belirtisi yoktu bu arada çölyak değil gluten hassasiyetiymiş gebe kalmaya engelmiş ama gluteni kesince sorun olmuyormuş. Genetik testlerde hla da cıktı

Merhaba evet hiç belirtisi yoktu bu arada çölyak değil gluten hassasiyetiymiş gebe kalmaya engelmiş ama gluteni kesince sorun olmuyormuş. Genetik testlerde hla da cıktı
Hımm anladım da çölyak da aynı değil mi daha ilerlemiş hali mi oluuor

Hımm anladım da çölyak da aynı değil mi daha ilerlemiş hali mi oluuor
Çölyak da ömürboyu gluten diyeti gerekiyor. Gluten hassasiyetinde belli bir süre gluten diyeti sonrasında yavaş yavaş glutene geçilebiliyor şikayet olmazsa beslenmeye eklenebiliyor. Gluten hassasiyeti daha çölyak değil yani

Çölyak da ömürboyu gluten diyeti gerekiyor. Gluten hassasiyetinde belli bir süre gluten diyeti sonrasında yavaş yavaş glutene geçilebiliyor şikayet olmazsa beslenmeye eklenebiliyor. Gluten hassasiyeti daha çölyak değil yani
Hım anladım inş bendede çölyak cıkmaz dogumdan sonra ishalim azdı 1 bck aydır ishalim kan verdim de bgn merak ettim belirtileri nasıl oluyor dye

Hım anladım inş bendede çölyak cıkmaz dogumdan sonra ishalim azdı 1 bck aydır ishalim kan verdim de bgn merak ettim belirtileri nasıl oluyor dye
Ishal ataklarım oluyordu benimde ama hic aklıma gelmezdi gluten hassasiyetimin olduğu. Bende devlet hastanesinde verdim bi kaç antikora baktılar iyi cıktı çölyak değilsin kesinlikle dedi doktorum ama genetik için başka yerde kan verdim hastanelerde bayılmıyormuş hla grubu testlere benim onda cıktı. Iyiki bulundu belki sadece gluten yüzünden gebe kalamıyorum. Insallah çıkmaz sizdede ama mutlaka HLA ya baktırın derim çünkü başka kanlarda çıkmıyor.

Ishal ataklarım oluyordu benimde ama hic aklıma gelmezdi gluten hassasiyetimin olduğu. Bende devlet hastanesinde verdim bi kaç antikora baktılar iyi cıktı çölyak değilsin kesinlikle dedi doktorum ama genetik için başka yerde kan verdim hastanelerde bayılmıyormuş hla grubu testlere benim onda cıktı. Iyiki bulundu belki sadece gluten yüzünden gebe kalamıyorum. Insallah çıkmaz sizdede ama mutlaka HLA ya baktırın derim çünkü başka kanlarda çıkmıyor.
Hımm tşk ederim Bi bakayım onada sizde inş gebe kalırsınız Allah size ve tüm isteyen herkesim kucagını bos bırakmasın inşallah

Kizlar cok moralim bozuk troilerim cok kotu cikiyor simdi dahiliyeye gidiyorum
Tsh 0
T3 7.96
T4 1.7
Cok korkuyorum bebislere bisey olacak diye
Cnm benimde tsh 0 dı. Hemen bir endokrinciye gittim ilaç kullanmaya başladım düzeldi şimdi. Seyrinde devam ediyor. Ama sen hamilesin ben hamile değilim o yüzden bir sıkıntı yaşamadım ilaçla hallettik. Ama doktor bana hamileyken bile kullanıcaksın bu ilacı demişti. Korkma düzeltirler seninkini de

Kızlar bu arada benim donörden yumurta toplanmış 14 adet yumurta döllendi yarın 5. Günümüz bilgi vericekler embriyoları dondurucaklar mecburen. Karantinam pazar günü bitecek kısmetse. Merkezimle konustum estrofemi bıraktırdı adetimi bekleyecem. Eğer estrofem beni adet gördürmezse. Cyclo ya başlayıp adet olucam sonra tekrar tedaviye başlayacaz. İnş estrofem beni adet gördürür. Yoksa cok uzayacak bir an önce transfer olmak istiyorum yasaklar falan gelmeden. Estrofemi bıraktım adet görür müyüm acaba bilen var mı?

Kızlar son 15 gündür hiç iyi deilim herşey üst üste geldi ölümler yaşadık ailede birde üstelik ustune yetmezmis gibi bazi sorunlardan dolayi ev taşıyorum kafam okadar doluki cocuk sahibi olamamayi bile dert edemiyorum artik.buda bir sınav bizim için. sizler bana o kadar iyi geliyosunuzki inanın bana bütün sıkıntılarımı dertlerimi unutuyorum burda yaşadığınız sevinclerle mutlu oluyorum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Canım arkadaşım, Allah rahmet eylesin kalanlara da sabırlar versin. İnşallah herşey düzelecek. sen yeterki güçlü ol :KK200:

Kızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip etti :dua: önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Maşallah Maşallah sağlıkla kucağına nasip etsin Rabbim

1605164842914.webp
gebeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 8 gündeki tahlilim ama

Kızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip etti :dua: önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
kız şükür bende sabah pozitifi gördüm allahıma bin şükür

Back
X