Allah hayırlısı İle kucagına almayı nasıp etsin. Hayırlı olsu
ya bu resmi altımda görmek için neler vermezdim allahıma şükür nasip etti bana yarabbimmmmmmmmmmmmmmmm. allhım hepimize nasip etsin inşallah
Allahım bize de nasip etsin o kadar istiyorum ki anlatamam size bugün gene morelim o kadar bozuldu ki biraz birikimimiz var dı altın yaptık o kadar şanssımım ki altın düştü allahım yardım etsin hepimize bu yolda böyle güzel haberler alınca o kadar seviniyorum ki bana umut oluyor sende ins kucağına alırsın beklediğine değsin ins senin ne çektiğini bi sen bi allah bilir allahım seni mükafat landırdı 🥰

Allahım bize de nasip etsin o kadar istiyorum ki anlatamam size bugün gene morelim o kadar bozuldu ki biraz birikimimiz var dı altın yaptık o kadar şanssımım ki altın düştü allahım yardım etsin hepimize bu yolda böyle güzel haberler alınca o kadar seviniyorum ki bana umut oluyor sende ins kucağına alırsın beklediğine değsin ins senin ne çektiğini bi sen bi allah bilir allahım seni mükafat landırdı 🥰
he bacım he ama sana bişi dimmi bacı altın tamam fiyat artar düşer ama sonuçta ödemeyi yuroyla yapyoz ben hep yuro aldım ki son gün ne yaarsak o ben yuro alırken 23 bine ücretim tamam dı ücreti ödeme zamanımda toplam 27 binlira tuttuyordu yuro hesap et e altın alsam da aynı en azından düşsede satışta zararım olmaz manığıyla yaptım şükür yanılmadım tabi sen bilirsin allah razı olsun kucağını doldurmak nasip etsin bacım

Kızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip etti :dua: önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Yaaa çok sevindim bugün sabah gözümü açar açmaz tamara dan haber yoktu Rabbim inşallah hamiledir dedim inanki sonra siteye baktım bir haber yok azcık canım sıkıldı tekrar dua ettim. Şimdi bi açtım ki siteyi yazdığını gördüm çok şükür. Şimdi darısı kleneferter ile baba ve başka bekleyen herkese olsun.

gebeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 8 gündeki tahlilim ama

Ayyy kızz çok sevındım. Masallah. Bak gördunmu Allah buyuk nasipte varsa o bebek bızı mutlaka buluyor. 💕💗💞

he bacım he ama sana bişi dimmi bacı altın tamam fiyat artar düşer ama sonuçta ödemeyi yuroyla yapyoz ben hep yuro aldım ki son gün ne yaarsak o ben yuro alırken 23 bine ücretim tamam dı ücreti ödeme zamanımda toplam 27 binlira tuttuyordu yuro hesap et e altın alsam da aynı en azından düşsede satışta zararım olmaz manığıyla yaptım şükür yanılmadım tabi sen bilirsin allah razı olsun kucağını doldurmak nasip etsin bacım
Hangi merkez de yaptırdınız

Yaaa çok sevindim bugün sabah gözümü açar açmaz tamara dan haber yoktu Rabbim inşallah hamiledir dedim inanki sonra siteye baktım bir haber yok azcık canım sıkıldı tekrar dua ettim. Şimdi bi açtım ki siteyi yazdığını gördüm çok şükür. Şimdi darısı kleneferter ile baba ve başka bekleyen herkese olsun.

Canımsın yaa çok duygulandırdın beni. inanki dualarını ve tüm dualarınızı iliklerime kadar hissettim. Bende bu sabah seni düşündüm öyle yürekten dua ettim ki sana demek kalb kalbe karşıymış. Sana, zaza kliniferter burada isimlerini sayamadığım herkese herkese çok dua ediyorum. İnşallah hep birlikte bu duyguları yaşayacağız Allah'ın izniyle. :KK200::dua::KK200::KK200:

Tamara2

Ayyy canım cok sevındım. Bu Bı kaç haftadır super gıdıyo. Kaçıncı denemeniz sorun neydı sızde. Hangı merkeze gıttınız. Masallah

Çok teşekkür ederim canım. inşallah da hep böyle gider.
ikinci denememdi, yumurta kalitesi düşüktü, British'te yaptırdım.

Canımsın yaa çok duygulandırdın beni. inanki dualarını ve tüm dualarınızı iliklerime kadar hissettim. Bende bu sabah seni düşündüm öyle yürekten dua ettim ki sana demek kalb kalbe karşıymış. Sana, zaza kliniferter burada isimlerini sayamadığım herkese herkese çok dua ediyorum. İnşallah hep birlikte bu duyguları yaşayacağız Allah'ın izniyle. :KK200::dua::KK200::KK200:
amin bacım aminnnnnnnnnnnnnn

Kızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip etti :dua: önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.
Ayyyyyyyy oley güzel kalpli arkadaşım çok sevindim rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin çok şükür bin şükür hamilesinnn çok mutlu oldummmmmm oleyyyyy🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😍😍

Canım arkadaşım, Allah rahmet eylesin kalanlara da sabırlar versin. İnşallah herşey düzelecek. sen yeterki güçlü ol :KK200:
Canımsın senin haberinle dahada iyiyim cokkk çok mutlu oldum bütün sıkıntılarımı dertlerini unuttum cokk çok mutlu oldum anlatamam hissettiklerimi kucağına aldığın günleride gidecez insallahhhhhh❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😍

Kibrisda karantina felan kalktimi kizlar ben halen almanyadan kibrisa ucus göremiyorum🤔 tee ocakta gösterior
Maalesef bana söylenen aralığa kadar gelenler karantinada kalacak dendi oyuzden mart sonu nisan başına ertelerim bende

Çok teşekkür ederim canım. inşallah da hep böyle gider.
ikinci denememdi, yumurta kalitesi düşüktü, British'te yaptırdım.
Süper habere bugün içim kıpır kıpır kalkmıştım çok şükür sende hamilesin harika rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin insallahhhh😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤🤲🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Cok sevindimm 🙏 Rabbim kucagımızada almayı nasip etsin inşallah

Back
X