Benim geçen ay rahimdeki sıvıdan dolayı tedavim iptal olmuştu. Estrefom kullandığım zaman yine sıvı olacak
Tarlusal kullandım bittiği gün dr a gittim hiç sıvı kist birşey yok dedi.
Estrefom kullanmadan rahim kalınlaşmaz sıvı olmaması için ne yapmalıyım?
Bir öneriniz varmı? şimdiden teşekkür ederim. 🙏🙏
Estrofemi çok yükseltmesinler dozunu
En yüksek doz 4 tablet olsun
Sana dedim progesteron törevi laç kullan sıvı olmıyacak
Benim bir transferimde öyle olmuştu estrofemden sıvı birikti rahim içi,progesteronda sını yok oldu
Ve o transferimde gebe kalmıştım

Bence genel kanı konusunda yanlış tespitiniz var. Ben de regli olmuyorum. Erken menopoz. İlacla regli oldum. 3 aylık gebeyim. Buradaki pek çok bildiğim gebe arkadas da ilacla regli olup transfere hazırlandı ve gebe kaldı. Regli oldurup transfer yapmayı tercih ediyor pek cok merkez. Tek problemi menopoz olan bireylerde başarım oranı cok yüksek. Zaten menopoz problemi yumurta problemine sebep oluyor.E onu donasyonla alinca, rahimde problem yoksa, vucudun tutunma penceresi normal aralikta ise başarısız olma olasılığı çok düşük.
❤️❤️🌸🌸🌸murakami

Hayırlısı olsun cnm sizinki daha uygun bize göre aynen
Sizin de hayırlısı olsun mutlulugunuz daim olsun ins herseyin bi çaresi vardır ins bi gün bende çocuk sahibi olurım benim 2 tane düşügğm oldu kendiliğim den hamile kalıyorum ondan sıkıntı yok ama yaşamıyorlar doktora olur mu dedim olur hem yaşınız genç hemfe kendiliğinizden hamile kalabiliyorsunuz başarı oranı yüksek dedi bilmiyorum

Sizin de hayırlısı olsun mutlulugunuz daim olsun ins herseyin bi çaresi vardır ins bi gün bende çocuk sahibi olurım benim 2 tane düşügğm oldu kendiliğim den hamile kalıyorum ondan sıkıntı yok ama yaşamıyorlar doktora olur mu dedim olur hem yaşınız genç hemfe kendiliğinizden hamile kalabiliyorsunuz başarı oranı yüksek dedi bilmiyorum
Allah razı olsun cnm 21.yilimda nasip oldu nerdeyse senin yaşın kadar bekledim Rabbim devamını nasip etmiştir inşallah sevincim yarım kalmasın. Yıllar acımasız çok çabuk geçiyor bence gençken bu kararı vermen isabet olmuş inşallah birgün senin mutluluğuna da ortak oluruz

Allah razı olsun cnm 21.yilimda nasip oldu nerdeyse senin yaşın kadar bekledim Rabbim devamını nasip etmiştir inşallah sevincim yarım kalmasın. Yıllar acımasız çok çabuk geçiyor bence gençken bu kararı vermen isabet olmuş inşallah birgün senin mutluluğuna da ortak oluruz
Çok teşekkür ederim ablamm beklediğine degdine o kadar sevindim ki umarım her yol sana çiçek olsun 🌸

Bence genel kanı konusunda yanlış tespitiniz var. Ben de regli olmuyorum. Erken menopoz. İlacla regli oldum. 3 aylık gebeyim. Buradaki pek çok bildiğim gebe arkadas da ilacla regli olup transfere hazırlandı ve gebe kaldı. Regli oldurup transfer yapmayı tercih ediyor pek cok merkez. Tek problemi menopoz olan bireylerde başarı oranı cok yüksek. Zaten menopoz problemi yumurta problemine sebep oluyor.E onu donasyonla alinca, rahimde problem yoksa, vucudun tutunma penceresi normal aralikta ise başarısız olma olasılığı çok düşük.

Canım tespit ettıgım bişey yok. Ben Kıbrısa hıc gıtmedım.bilgi almak için yazdım.ben burda kimin ne hikayesi var bılemem. Yınede tesekkürler

Çok haklısın arkadaşa bende yazdım konuştuk hatta bu tedavilerde menapoz hastaları daha şanslı aslinda ama halen tereddutleri var galiba bazen herseyi akışına birakmak lazım en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir

Tesekkürler canım. Ben kararımı verdım. 💗

Estrofemi çok yükseltmesinler dozunu
En yüksek doz 4 tablet olsun
Sana dedim progesteron törevi laç kullan sıvı olmıyacak
Benim bir transferimde öyle olmuştu estrofemden sıvı birikti rahim içi,progesteronda sını yok oldu
Ve o transferimde gebe kalmıştım
Zaza çok teşekkür ederim cevabın için
Bu formun ilk sayfalarında bir arkadaş yazmış aysevi idi ismi yanlış hatırlamıyorsam tedavisi 25. Gün olmuş estrefom yanında cylo nun beyazını kullanmış rahmi iyi kalınlaşmış cylo yu da kullanınca
Cylo beyazı ile estrefom aynı anda kullanılırmı?

Kızlar çok şükür bin şükürler olsun HAMİLEYİM. beni merak etmişsiniz iki test yaptırdık iki gün arayla tam netleşsin o zaman yazayım dedim. şükürler olsun ki Allah nasip etti :dua: önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim.

🤲🤲🤲 Oh şükür, çok sevindim 🥰🤰 Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🧿🤲🥰 art arta geliyor hamile haberleri maşallah 🤲

Eki Görüntüle 2719354 gebeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 8 gündeki tahlilim ama

Harikaaaaaaaaaaaaaaaa 💃💃💃💃💃💃
Maşallahhhhhhhh artsın değerlerin daha çok inşallahhhh bacıııımmmmm 🧿🤲🤰

Sağlıkla kucağınıza alın maşallah sizin kuzu yolun çeyreğini doldurmuş keseyi değer kactayken kaçıncı haftada gördünüz aceba ben bugün tam 5 haftalık oldum
Sizin bebisiniz de hayırlı olsun. Saglikla kucaginiza alın inşallah. Transferden 19 gün sonra yani ilk muayenede gördük. 5 haftaliktim galiba.

Back
X