Can
Sizin kalinlasma sorunu oluyor mu?
Menapozda olup donasyon yaptiran arkadaslar rahim kalinliginizda problem oluyor mu?
Endo. Inceligi kurtaj sonrasi olusabilen bir Durum diye biliyorum ve menapozda olan kisilerde de incelme oluyormus. Sanirim folikul olmadigi icin ostrojen yetersiz kaliyor ve estrofem yuksek doz verilse bile kalinlasma cok fazla
Olmuyor..
Canim ben 2 seneyi geçti üçüncü senem olucak erken menapozluyum geçen sene ilk tedavimde ilaçlarla baya bir kalinlasmisti korktum şimdi acab giderek incelicekmi 🙁🙁🙁🙁

Acaba soğan suyu kürü yaptınızmı rahim için işe yararmı rahimdeki kistler falan için denesem mi
Ben saracoglunun dediği şekilde 21 gün yaptım önce küçük kistlerimi eritti çok sevinmiştim aradan 3 ay geçtikten sonra barışalım yarışına kadar çatallanan kocaman bir çikolata kişiyle karşılaştım busogan kürü kimine iyi gelip kiminde başka rahatsızlıklara sebeb oluyomuş aman diyim iyice araştırmadan doktorlara sormadan benim düştüğüm hataya düşme yinede sen bilirsin sakın bunu akıl vermek olarak algılama olurmu ben başıma geleni söyledim sadece belli sende öyle olmaz ınsallah canim ınsallah sen bu sıkıntıdan kurtulursun rabbim iyi doktorla karşılaştırsin seni 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🙏🙏🙏🙏

Kızlar selamlar bizde biletlerimizi aldık kısmetse 4 aralık uçuşumuz var ve 5 aralık transfer. Buhün rahim ölçümü yaptım 2 estrofem kullanıyordum. 8 mm cıktı. Merkezime bildirdim güzel dediler. Pazartesi de progesteron tahlili yaptırıcam eğer yüksek cıkarsa transferim iptal olucakmış. Yüksek cıkma ihtimali var mı acaba beni cok korkutuyor. Kasımdaki tedavime başlamadan lucrin vurulmuştum ama eşim corona olduğu için tedavim iptal olmuştu. Bu ay ki tedavimde de keşke vurulsa mıydım? Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi iptal olucak diye cok endişeliyim 😔

Kızlar selamlar bizde biletlerimizi aldık kısmetse 4 aralık uçuşumuz var ve 5 aralık transfer. Buhün rahim ölçümü yaptım 2 estrofem kullanıyordum. 8 mm cıktı. Merkezime bildirdim güzel dediler. Pazartesi de progesteron tahlili yaptırıcam eğer yüksek cıkarsa transferim iptal olucakmış. Yüksek cıkma ihtimali var mı acaba beni cok korkutuyor. Kasımdaki tedavime başlamadan lucrin vurulmuştum ama eşim corona olduğu için tedavim iptal olmuştu. Bu ay ki tedavimde de keşke vurulsa mıydım? Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi iptal olucak diye cok endişeliyim 😔
Benim çikolata kistimden dolayı lucrin vurulmuştu. Şimdi düşünüyorum bu tedavide negatif alırsam bundan sonra hep transfer aşamadında lucrin hep yapılcak mı? Z zoryol arkadasın sorusuna cevap veren olursa çok sevinirim. Bence aslında herkesin tıbbi durumu farklı. Bazı hastalarda çikolata kisti oluyo ya da rahim incelme sıkıntısı ya da başka özel dırumlar. Z zoryol canım seni takip eden ve tıbbi geçmişini bilen doktorun var değil mi seni kıbrıs sürecinde takip edecek olan?

Sülük rahimin dışına mı yapılıyor yani karınamı yapılıyor.
arkadaşım bana vajina taraflarına yakın bölgeye yaptırdığını anlatmıştı hacamat aynı şekilde sırttan bel bölgesine yakın yerlere yapılıyor oradan alınan kanda rahmin canlanmasını sağlıyor çoğu zaman doktorlar ilaçların yanında nar suyu falan içmeyin diyor ama yalan ben artık inanmıyorum bir de çok yürüyüş yap gluten azalt zeytinyağında incir yap onun çok faydası var vücuda

Canım Hasan bey ile görüştüm ama aynı şekilde devam edelim dedi Prolutan depot ilave etti haftada bir. Vardır herhalde bir bildiği
Tamara banada ayni igneden verdi her hafta 1 tane bu igne rahim kasilmalarini onluyormus dusugu ve erken dogumuda onluyormus ama 9 ay boyumca igne korkuyorum zaten igneden

Kuzum rahim içi kalınlaşması için yapıyorlar
Acaba yaptıranlarda işe yaradımı
Rahim içi çizik atıp üstünede prp yapıyorlarmış
zaza ben her ikisinide yaptırmıştım daha öncede paylaşmıştım hatırlarsan çizik de prpde benimde kalışlaşma sorunum vardı hatırlarsan kaç sefer tedavi iptal olmuştu hep 6.5 da kalıyordu yalnız prp den sonra ilk defa 8 zi gören yerler oldu rahimde bende 7. ile 8 arası arası girdim tranfere gerçi yine olmadı ama bu rahım kalınlıgı önemli imiş emriyo tutunsa bile düşükle sonuçlanıyor ukraynaki dr. rahimin her yeri en az 8 olmadan tarnfer olmayacak dedi geçmiş yazılarımı okursan prp ile bayagı yazı paylaşmıştım

Doktorunu değiştir kuzum
İnşallah başarılı bir doktorla buluşursun
Bu sayfada tanıdığın kızlar vardı 4.5-5 mm rahimle evlatlarına kavuştu
Hiç moralini bozma
zazacım sen öyle diyorsunda 4,5 mm ile kalan oldu ama yüzde 1 inde birde herkesin bünyesi çok farklı benim hep rahimde kalışmaya bağladılar çünkü benim rahimde hiç bir sıkıntıda yok ama kalınlaşmıyor taabiki bu benim nacizane fikrim cnm

Ben saracoglunun dediği şekilde 21 gün yaptım önce küçük kistlerimi eritti çok sevinmiştim aradan 3 ay geçtikten sonra barışalım yarışına kadar çatallanan kocaman bir çikolata kişiyle karşılaştım busogan kürü kimine iyi gelip kiminde başka rahatsızlıklara sebeb oluyomuş aman diyim iyice araştırmadan doktorlara sormadan benim düştüğüm hataya düşme yinede sen bilirsin sakın bunu akıl vermek olarak algılama olurmu ben başıma geleni söyledim sadece belli sende öyle olmaz ınsallah canim ınsallah sen bu sıkıntıdan kurtulursun rabbim iyi doktorla karşılaştırsin seni 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🙏🙏🙏🙏
Arkadaşım çok teşekkür ederim akıl versen ne olur akıl almak için yazdım tekrar teşekkür ederim

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun anne olmayı en çok mücadeleci kadınlar hakediyor

arkadaşım bana vajina taraflarına yakın bölgeye yaptırdığını anlatmıştı hacamat aynı şekilde sırttan bel bölgesine yakın yerlere yapılıyor oradan alınan kanda rahmin canlanmasını sağlıyor çoğu zaman doktorlar ilaçların yanında nar suyu falan içmeyin diyor ama yalan ben artık inanmıyorum bir de çok yürüyüş yap gluten azalt zeytinyağında incir yap onun çok faydası var vücuda
Çok teşekkür ederim peki sülük için cylo kahverengi içiyorum o bitincemi adet oluncamı gidiliyor sülük hacamat deneyeceğim

Miyom için ben de düşünüyorum ama nasıl etki eder emin olmadığım için yapmadım. Zararı olur mu acaba fikriniz var mı rahim duvarını inceltir mi mesela

Kızlar kıbrıs yeni karar almış hit in instagramında gördüm

Eklentiler

• B8DFA915-2B94-4080-B627-BD44E0CD1286.webp
    B8DFA915-2B94-4080-B627-BD44E0CD1286.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 86
Benim çikolata kistimden dolayı lucrin vurulmuştu. Şimdi düşünüyorum bu tedavide negatif alırsam bundan sonra hep transfer aşamadında lucrin hep yapılcak mı? Z zoryol arkadasın sorusuna cevap veren olursa çok sevinirim. Bence aslında herkesin tıbbi durumu farklı. Bazı hastalarda çikolata kisti oluyo ya da rahim incelme sıkıntısı ya da başka özel dırumlar. Z zoryol canım seni takip eden ve tıbbi geçmişini bilen doktorun var değil mi seni kıbrıs sürecinde takip edecek olan?
Cnm ben merkezime sordum bu ay da lucrin vurulayım mı diye gerek yok dediler bana. O iğne bir kaç ay geçerliymiş sanırım hormon baskılayıcı dediler bana. Hatta gecen tedavimde e2 değerim 48 cıkmıştı. Lucrini iyiki vurulmuşsunuz ona rağmen bile biraz yüksek cıkmış dediler. (E2 de sınır 50 ymiş donasyon tedavisinde) evet takip eden bir doktorum var ama çok birşeye müdahale etmiyor. Rahim kalınlığımı ölçtürüyorum okdr ..

Back
X