Arkadaşlar merkezden yazı geldi

"26. Tüp Bebek tedavisi nedeniyle ülkemize giriş yapacak kişiler ülkelerine göre belirlenen 10-14 günlük merkez karantinaya alınacaklardır. Tedavi amacıyla karantina otellerinden Tüp Bebek Merkezleri’ne gitmesi planlanan kişiler, son 24 saat içinde yapılan negatif PCR test sonuçları ile karantina otelinden 3-4 saatliğine alınıp tedavi sonrası tekrar karantina oteline bırakılacaktır. Karantina otelinden alınan kişinin sorumluluğu tamamen Tüp Bebek Merkezi Sorumlu Müdürüne ait olacaktır. Karantina otellerinden alınıp tüp bebek merkezine götürülecek her kişi için hazırlanan taahhüt formu Sorumlu Müdür tarafından imzalanarak bu formlar Sağlık Bakanlığı Koordinasyon Kurulu’na tedavi izni için başvurulurken ibraz edilecektir."

İzin alınmasına sevındım. Beni bilgilendıren olmadı henüz.Hepten kaldırsaydılar keşke☺️
Bu karantına otellerinden korkuyorum acıkcası biraz tedırgınlık var bende.İnşallah balkonlu odalar olur yoksa ben kafayı yerım orda.Bir kac olay oldugunu okudum ıyce tedırgın oldum. Acaba oteli secebılıyormuyuz?

İzin alınmasına sevındım. Beni bilgilendıren olmadı henüz.Hepten kaldırsaydılar keşke☺️
Bu karantına otellerinden korkuyorum acıkcası biraz tedırgınlık var bende.İnşallah balkonlu odalar olur yoksa ben kafayı yerım orda.Bir kac olay oldugunu okudum ıyce tedırgın oldum. Acaba oteli secebılıyormuyuz?
Oteli ben secememiştim polisler kafalarına göre götürmüştü sadece klinigime yakın otel istemiştim ben saolsunlar öyle yapmışlardı

Kizlar nasilsiniz ben saglik sorunları ile ugrasmaktan arada girip bakiyorum yazamadim inşallah kıbrıs biran once acilir cok zor zamanlardan geciyoruz gercekten biz gittigimizdede 1 hafta kafayi yemistik kucucuk odada sonuç guzel olunca herşeyi unutuyorsun gerçi cok sukur 27 haftalik olduk bizde tansiyonlar tsh odem bircok sey cikti ama cok sukur bebisler iyi dualarim sizinle rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun inşallah son gidisleriniz olsun kibrisa eliniz kolunuz.dolu gelirsiniz
sAĞLIKLA kucağına al yavrularını canım. Ben biliyorsun Kaan bey in hatasıydım.:KK43: Sen dr kiminle devam ediyorsun.Donasyona seni kim hazırlamıştı inşallh açılır açılmaz gidicez.

Maaalesef hayatım sağlık bakanlığının belirlediği karantina otelleri varmis kibrista onlardan birinde kalıyormuşuz merkezden öle demişlerdi oteli biz kendimiz seçemiyormuşuz maalesef kötü bir durum

Ne gibi şeyler ki benim hiç bilgim yok ya Birde masraflar hastaneye mi ait nasil oluyrki
Onları merkezin belirliyormuş ayrıntıları otel ağırlandığı zaman bilgileri merkezin veriyormuş bana söylenen bu canım.

Maaalesef hayatım sağlık bakanlığının belirlediği karantina otelleri varmis kibrista onlardan birinde kalıyormuşuz merkezden öle demişlerdi oteli biz kendimiz seçemiyormuşuz maalesef kötü bir durum
Klinikle konustum azönce sormayı unuttum. Klinige hic gitmeden ön tedavımı almanyada yapıp sadece transfer ıcın gıdebılınıyormu acaba. Yoksa ön bir görüsme yapılması gıdılmesı zorunlumu?

Kıbrıs haberler sayfasında okudum. Ordan okuyun burdan yazmayım.
masrafları bizlere ait. En son tek kişi 3050 tl idi.
Olay karantinada kalan iki kişi arasında geçmiş, otel ile ilgisi yok bende okudum o haberleri, bence burada asıl sorun devlet yer yok diyerek ekstra ücretli otele yönlendirme yapıyormuş o zaman da 3.050 TL’nin üzerine fazladan ödeme yapmak zorunda kalınıyor. Bunu merkezlerle konuşup netleştirmek gerekiyor.

Klinikle konustum azönce sormayı unuttum. Klinige hic gitmeden ön tedavımı almanyada yapıp sadece transfer ıcın gıdebılınıyormu acaba. Yoksa ön bir görüsme yapılması gıdılmesı zorunlumu?
Ahh canim keşke yardımcı olabilseydim bu konuyu bende merak ediyorum. ön görüşmeyi telefonda da yapabilirsin onu biliyorum.

Merhaba,

Tüp Bebek tedavisi nedeniyle ülkemize giriş yapacak kişiler ülkelerine göre belirlenen 10-14 günlük merkez karantinaya alınacaklardır. Tedavi amacıyla karantina otellerinden Tüp Bebek Merkezleri’ne gitmesi planlanan kişiler, son 24 saat içinde yapılan negatif PCR test sonuçları ile karantina otelinden 3-4 saatliğine alınıp tedavi sonrası tekrar karantina oteline bırakılacaktır.

Süreç şu şekilde ilerleyecek;

Gelmeden 3 gün önce PCR yapılması gerek ve 10 günlük karantina ücretini yatırmanız gerek. 1 kişi 3050 TL 2 kişi 4450 TL

Kıbrıs a geldiğinizde tekrar PCR testi yapılacak ve negatif sonucun ardından özel izinle kliniğe alabileceğiz sizi.

Bir önceki şartlara bakarsak 10 gün artı 6 gece 7 gün kalması gerekiyordu hastalarımızın. Şu an için ise durum çok olumlu.

Teşekkürler.
Bnm merkezimde böyle bilgilendirdi beni arkadaşlar

Hiç bilmiyorum canım ya

biz ekim de karantinadaydık şükür balkonlu odaydı. ve hayatımda eşimle geçirdiğim en güzel haftaydı. ye iç yat ve sürekli kocanın nefesi sende ya var mı başka bişi. telefon yok arkadaş akraba yok ya su sıcak misss yemeğini ayagına getiriyor biri sonrada kapıya koyuyorsun. ya süredi. gerçekten tatil isteme değil ama sadece onunla bir odada kapalı olmak süpermiş. korkmayın ben 7 gün kaldım. ve bitmesini sitemedğim 7 gündü. şuan o kadar arıyorum ki o günleri şükür. sonrası biraz sitresli olduydu ama karantina odasında geçirdiğim satler harikaydı............ :)

Kızlar british watsap durumuna bugün tedaviler başladı atmış.Gözümüz aydın olsun
İnşallah tedavimiz başarılı olsun hepimizin

Eklentiler

• 524666AD-60D3-4113-B035-041940700A82.webp
    524666AD-60D3-4113-B035-041940700A82.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 53
Vuuu karantına 500 euro 😳
Tedavi 5500euro ilac haric tabi
Ucak 700 euro
Ayrıyeten bırde sonraki otel kac tutar bilmem😳
bacı bunlar nasıl fiyat siz ne yapıyonuz uçak 700 yuro olurmu bir ay öncesinden değişimli aldım. adana lefkoşa arası gidiş geliş iki kişi ki o esnada konuşma yazışma hepsine bakın ne fiyatlar uçuyordu. bileti defalarca iptal ettiler, deflarca gün saat hatta ordayken bile hergün meilleri kontrol ediyordum ki aman değişirmi die o biletten aldığım bileti karşımda bilgisayar ile değiştirip geldim adanaya ki bn hatımı açmamaıştım yurt dışına. sizin yerinizde olsam fazla para vermektense bu şekil, çok çok uçıştan bir gece önce bileti ileri tarihe çevirrirsiniz, korkmayın onlara tonla para vermektense siz kendinizi ayarlayın. artı tedavi içinde ben yumurta donasyonu yapmadım ama bu kadar pahalı bir kilinik seçmeniniz manasını anlmaıyorum. allahım nasip ettikten sonra en uygun yerdede olur. ben nasipte ilkinde oldu konuşması kolay geliyuor belki ama ne bilim bacı dilim uçukluyor ya birde defalarca deneyenler var allahım yardımcınız olsun.

bacı bunlar nasıl fiyat siz ne yapıyonuz uçak 700 yuro olurmu bir ay öncesinden değişimli aldım. adana lefkoşa arası gidiş geliş iki kişi ki o esnada konuşma yazışma hepsine bakın ne fiyatlar uçuyordu. bileti defalarca iptal ettiler, deflarca gün saat hatta ordayken bile hergün meilleri kontrol ediyordum ki aman değişirmi die o biletten aldığım bileti karşımda bilgisayar ile değiştirip geldim adanaya ki bn hatımı açmamaıştım yurt dışına. sizin yerinizde olsam fazla para vermektense bu şekil, çok çok uçıştan bir gece önce bileti ileri tarihe çevirrirsiniz, korkmayın onlara tonla para vermektense siz kendinizi ayarlayın. artı tedavi içinde ben yumurta donasyonu yapmadım ama bu kadar pahalı bir kilinik seçmeniniz manasını anlmaıyorum. allahım nasip ettikten sonra en uygun yerdede olur. ben nasipte ilkinde oldu konuşması kolay geliyuor belki ama ne bilim bacı dilim uçukluyor ya birde defalarca deneyenler var allahım yardımcınız olsun.
Almanya aktarmalı kıbrıs gıdış dönüş 2 kişi cnm .
5000 euro tedavıye
500 euro eşimin tese amelıyatına
İlaclar tahmınım 200 euro bulur
Ben hangı klinikle konustuysam aynı fıyatları söledıler. 5000€ Tedavı ıcın fiyatta yardımcı oluruz dendı ama ne kadar düserler bılmıyorum.
Bende aynı düşünüyorum aslında nasipse en ucuzundada olur. Ama kıbrıs genelde böyle galiba cünki hepsı aynı ücretı dedı hemen hemen 😊

Back
X