- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Aynen öylebu drlarla görüştüğümüzde kıbrıs durumunu konuşmamız sorun olmayacaktır yani ... çok teşekkür ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öylebu drlarla görüştüğümüzde kıbrıs durumunu konuşmamız sorun olmayacaktır yani ... çok teşekkür ederim canım
Hayatım 14 gün karantina olayı yok değişiklik olmaz dedi benim merkez. Hiçbir sıkıntı yok şuan dedi sadece mayıs ayında herşey düzelecek dediler.İyi akşamlar arkadaşlar
Bu günlerde tedaviye gidecek olan varmı?
Karantina ile ilgili bir değişiklik olabilirmi? Bilgisi olan yada merkezi bilgi veren oldumu?
Ahh canim benim sen nezaman uygun hissediyorsan ozaman git tedavine. Benim tedavim nisanda idi mayıs sonu haziran başına ertelediler daha uygun olur dediler mesala sende konuşup ona gore ayarlayabilirsinBen bu günlerde adet olacağım ilaç tedavisine adet 2.günü başlasam yaklaşık 17.ile 20 nisan gibi olur acaba bir ay dahamı beklesem diye düşünüyorum şu anda sanki herşey çok karışık. benim dondurulmuş embriyom var.
Bir türlü karar veremedim
neden son verdi zazaKızlaaar yine sessizlik var
Size bir olay konuşmak istedim dünkü üzüntümü anlatım.2016-17 yıllarda bu platformda tanıştığım bir arkadaşım vardı,çok donasyon denedi halilde(6-7 deneme)doğuşta(2-3),hata halil bu rahimle olmaz taşıyıcı anne düşün demişti
Kızımızın şansı eş taraftanda getirmedi ve ayrıldı
Hayatına birisi girdi ve 10 gün önce doğal yolla hamile olduğunu duydum,ama ne yazık ki dün sapa sağlam gebeliğe kızımız kürtajla son verdi.
Bunları yazmamın nedeni kızlar (ince rahim sorunu olan) Allah isterse bu iş olu veriyor
Allah tez zamanda istiyen her kese evlat versin![]()
senin haberini dört gözle bekliyorum zaza inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın eşine takviye kullanmayı unutma ımpryl ilaç etkiliSevgilisi cocuk istemiyordu
Çok zor karardı,ama tercihini yaptı
Yapıcak bir şey yok
Amin canım benim. Rabbim hepimize hayirlica nasipse etsin.Kızlaaar yine sessizlik var
Size bir olay konuşmak istedim dünkü üzüntümü anlatım.2016-17 yıllarda bu platformda tanıştığım bir arkadaşım vardı,çok donasyon denedi halilde(6-7 deneme)doğuşta(2-3),hata halil bu rahimle olmaz taşıyıcı anne düşün demişti
Hayatına birisi girdi ve 10 gün önce doğal yolla hamile olduğunu duydum,ama ne yazık ki dün sapa sağlam gebeliğe kızımız kürtajla son verdi.
Bunları yazmamın nedeni kızlar (ince rahim sorunu olan) Allah isterse bu iş olu veriyor
Aaaa çok enteresan yanı hamıle kalma olayıSevgilisi cocuk istemiyordu
Çok zor karardı,ama tercihini yaptı
Yapıcak bir şey yok
Cok zor bir karar olsa gerek onun icin.. dogru an yumurta, sperm, endo. her sey denk gelse bile yine de engel cikmis.Kızlaaar yine sessizlik var
Benim 7. Gün ile 9. Gün de böyle ucu ucuna ilerlemişti çok korkmuştum ama cok şükür yavruma kavuştum umarım hayırlısıyla ilerler gebeliğin, testleri aynı yer ve saatler de yapman da önemliKizlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.
5.gun transferi oldum.fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var
7.gun test sonucum 16.20 çıktı 9gun ise 28.87 çıktı degerlerim nasil iki katı artış olmamış ne düşüneceğimi şaşırdım. Yumurtam kalitesizdi.
Cevabın için çok teşekkürler aynen dediğin gibi yapıyorum aynı saatte ayni yere veriyorum.Benim 7. Gün ile 9. Gün de böyle ucu ucuna ilerlemişti çok korkmuştum ama cok şükür yavruma kavuştum umarım hayırlısıyla ilerler gebeliğin, testleri aynı yer ve saatler de yapman da önemli
Canım bayan kaç yasindaKızlaaar yine sessizlik var
Hamilesin inşallah sağlıklı ilerlerKizlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.
5.gun transferi oldum.fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var
7.gun test sonucum 16.20 çıktı 9gun ise 28.87 çıktı degerlerim nasil iki katı artış olmamış ne düşüneceğimi şaşırdım. Yumurtam kalitesizdi.
Amiinn canım kardeşim.zaten bu olayı yazmamın amacıda ince endo olanlara içine ferahlıh olsun diyeCok zor bir karar olsa gerek onun icin.. dogru an yumurta, sperm, endo. her sey denk gelse bile yine de engel cikmis.
Verdigimiz kararlar hakkimizda hep hayirlisini versin.
Umarim ince endo. Sorunu olan benim gibiler de boyle bir spontan saglikli gebelik haberi alabilelim. Mucizeler bizimle olsun![]()
35 yaşındaCanım bayan kaç yasinda