İyi akşamlar arkadaşlar
Bu günlerde tedaviye gidecek olan varmı?
Karantina ile ilgili bir değişiklik olabilirmi? Bilgisi olan yada merkezi bilgi veren oldumu?

Ben bu günlerde adet olacağım ilaç tedavisine adet 2.günü başlasam yaklaşık 17.ile 20 nisan gibi olur acaba bir ay dahamı beklesem diye düşünüyorum şu anda sanki herşey çok karışık. benim dondurulmuş embriyom var.
Bir türlü karar veremedim

İyi akşamlar arkadaşlar
Bu günlerde tedaviye gidecek olan varmı?
Karantina ile ilgili bir değişiklik olabilirmi? Bilgisi olan yada merkezi bilgi veren oldumu?
Hayatım 14 gün karantina olayı yok değişiklik olmaz dedi benim merkez. Hiçbir sıkıntı yok şuan dedi sadece mayıs ayında herşey düzelecek dediler.

Ben bu günlerde adet olacağım ilaç tedavisine adet 2.günü başlasam yaklaşık 17.ile 20 nisan gibi olur acaba bir ay dahamı beklesem diye düşünüyorum şu anda sanki herşey çok karışık. benim dondurulmuş embriyom var.
Bir türlü karar veremedim
Ahh canim benim sen nezaman uygun hissediyorsan ozaman git tedavine. Benim tedavim nisanda idi mayıs sonu haziran başına ertelediler daha uygun olur dediler mesala sende konuşup ona gore ayarlayabilirsin

Kızlaaar yine sessizlik var
Size bir olay konuşmak istedim dünkü üzüntümü anlatım.2016-17 yıllarda bu platformda tanıştığım bir arkadaşım vardı,çok donasyon denedi halilde(6-7 deneme)doğuşta(2-3),hata halil bu rahimle olmaz taşıyıcı anne düşün demişti
Kızımızın şansı eş taraftanda getirmedi ve ayrıldı
Hayatına birisi girdi ve 10 gün önce doğal yolla hamile olduğunu duydum,ama ne yazık ki dün sapa sağlam gebeliğe kızımız kürtajla son verdi.
Bunları yazmamın nedeni kızlar (ince rahim sorunu olan) Allah isterse bu iş olu veriyor
Allah tez zamanda istiyen her kese evlat versin🙏🏻

Size bir olay konuşmak istedim dünkü üzüntümü anlatım.2016-17 yıllarda bu platformda tanıştığım bir arkadaşım vardı,çok donasyon denedi halilde(6-7 deneme)doğuşta(2-3),hata halil bu rahimle olmaz taşıyıcı anne düşün demişti
Hayatına birisi girdi ve 10 gün önce doğal yolla hamile olduğunu duydum,ama ne yazık ki dün sapa sağlam gebeliğe kızımız kürtajla son verdi.
Bunları yazmamın nedeni kızlar (ince rahim sorunu olan) Allah isterse bu iş olu veriyor
neden son verdi zaza

Amin canım benim. Rabbim hepimize hayirlica nasipse etsin.

Kizlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.
5.gun transferi oldum.fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var
7.gun test sonucum 16.20 çıktı 9gun ise 28.87 çıktı degerlerim nasil iki katı artış olmamış ne düşüneceğimi şaşırdım. Yumurtam kalitesizdi.

Cok zor bir karar olsa gerek onun icin.. dogru an yumurta, sperm, endo. her sey denk gelse bile yine de engel cikmis.
Verdigimiz kararlar hakkimizda hep hayirlisini versin.
Umarim ince endo. Sorunu olan benim gibiler de boyle bir spontan saglikli gebelik haberi alabilelim. Mucizeler bizimle olsun🙏

7.gun test sonucum 16.20 çıktı 9gun ise 28.87 çıktı degerlerim nasil iki katı artış olmamış ne düşüneceğimi şaşırdım. Yumurtam kalitesizdi.
Benim 7. Gün ile 9. Gün de böyle ucu ucuna ilerlemişti çok korkmuştum ama cok şükür yavruma kavuştum umarım hayırlısıyla ilerler gebeliğin, testleri aynı yer ve saatler de yapman da önemli

Benim 7. Gün ile 9. Gün de böyle ucu ucuna ilerlemişti çok korkmuştum ama cok şükür yavruma kavuştum umarım hayırlısıyla ilerler gebeliğin, testleri aynı yer ve saatler de yapman da önemli
Cevabın için çok teşekkürler aynen dediğin gibi yapıyorum aynı saatte ayni yere veriyorum.

Canım bayan kaç yasinda

Merhabalar, 39 yasinda erken menopoz sorunum var. Rahim inceligi de var. Cyclo progynova kullanmanin etkisi olur mu rahme? Kibrista donasyon sansim var mi sizce? Tup bebek yapamadik. Baska sorunlar yuzunden. Bir de Ukrayna hakkinda olumlu deneyimleri olanlar var mi?

Hamilesin inşallah sağlıklı ilerler
Ama değer düşerse embriyo kalitesiz demek
Nerde yaptırdınız?
Yumurta donasyonumu?
Allah aşkına etraflı yazarmısınız
Karantinada kaldınızmı?

Cok zor bir karar olsa gerek onun icin.. dogru an yumurta, sperm, endo. her sey denk gelse bile yine de engel cikmis.
Verdigimiz kararlar hakkimizda hep hayirlisini versin.
Umarim ince endo. Sorunu olan benim gibiler de boyle bir spontan saglikli gebelik haberi alabilelim. Mucizeler bizimle olsun🙏
Amiinn canım kardeşim.zaten bu olayı yazmamın amacıda ince endo olanlara içine ferahlıh olsun diye
Hata bunuda yazım,kız ilk hamileliğini öyrendi ve doktora gitti,adam bu endometriyumda gebelik ilerlemez,kalbini bile duyamazsın demiş,ama kürtaja giderken doktor şok olmuş,çok çok sağlıklı ilerlemiş bir gebelik

Back
X