Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadasim ben dogusta sevket beyde denedim sonucum olumlu tek kese var doktor beyle iletisim kolay oldu iyi programlamislardi ben memnunumMerhaba bende döndüm dolaştım donasyona karar verdim. Yaşadığım kentteki doktorum Doğuş'tan Şevket Bey ile çalıştığını söyledi. Ben yaptığım araştırmalarda diğer bir çok doktoru duymama rağmen onu hiç duymamıştım. Bu dr da yaptıran var mı tavsiye edermisiniz? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canim bilgilerin icin cok tesekkur ederim bende ilk basta hit te dusunmustum ama ön gorusme olayindan dolayi olmadi hitin hemsireleriyle konusmustum fakat Ben halil beyle bire bir gorusmeyince bir turlu icime sinmedi sen on gorusmeye GITTIN sanirim simdide araftayim ne yapacigimi bilemez bir halde bekliyorum maddi olarak hazirim ama korkuyorum bebislerini güle güle buyut canim hakkinda hayirlisi
Arkadaslar,
ileride cocugunuza demek istiyormusunuz donasyon oldugunu yoksa herkesden sakliycakmisiniz? Ikisininde avanatji ve desavantaji var elbette...ben hic söylemyei düsünmüyorum yaptirirsam ama ayni zamanda diyorumki, haksizlikmi yapiyorum o cocuga...herkesin kökünü bilmesi hakki yokmu diye....
ve düsünüyorum, ileride cocugum süphe kapip da gidip gen test i yaptirirsa ne olucak?! böyle sorular benim kafamda bugün dolasiyor...merak ediyorum sizlerinde düsüncelerinizi......
sagolun......
Merhaba bende döndüm dolaştım donasyona karar verdim. Yaşadığım kentteki doktorum Doğuş'tan Şevket Bey ile çalıştığını söyledi. Ben yaptığım araştırmalarda diğer bir çok doktoru duymama rağmen onu hiç duymamıştım. Bu dr da yaptıran var mı tavsiye edermisiniz? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
bebeğim biz kesinlikle söylemeyi düşünmüyoruz. şöyle bir şey var evlatlık alsan bir şekilde belki soyağacını bulma şansı var. bunda donör zaten kendini saklıyor, merkezlerde kesinlikle alıcıyla vericiyi karşı karşıya getirmiyor. söylesen nolacak denizde kum karşılaştığı herkesden şüphelenecek çocuk hayatı karmakarışık olacak.. soyu benim eşimden kanı benden ve ben can veriyorum.. o sebepten kesinlikle söylemeyi düşünmüyoruz ve herkestende saklıyoruz bu durumu.. şimdiden millet tüp bebek yaptırdık diye biliyor..
senin doktorun firdevs hanım değil mi?
kendisi ile ilgili izlenimlerini anlatır mısın
ona karar vermene sebep olan şeyler nelerdi.
kızlar merhaba yumurtalarım toplandı bugün 4 tane ama kaliteleri iyi değilmiş vakool diye bişey var dediler bu ne anlama geliyor lütfen bilgi verebilirmisinz...
merhaba Özlem neden Şevket beyi tercih ettin. Forumda taradım Şevket Bey de çok yaptıran yok. benim TR deki hekimim sadece onunla çalışırım diyor. Ama ben çok kararsızım. Nasıl bir dr biraz anlatır mısın
rahim kalınlığı 13 milim olmuş damla şeklinde kanama olmuş endometrium tabakası dökülseydi daha yoğun kanardı ben şansının devam ettiğine inanıyorum...
bazan ilaçların yan etkisiylede kanama olabilir zaten doktorun çok olumsuz bir şey görseydi transferi yapmaz embriyoyu donduralım derdi... kendini üzme umut ve sabırla test gününü bekle inşallah müjdeli haberlerini buradan paylaşacağız....