Benim hem sağ tarafımda hem sol tarafımda batmalar olmuştu ama göğüş ağrılarım 2. Haftadan sonra başladı . Sonucu alana kadar kendini hamile olarak düşün ve kendine öyle davran lütfen olumlu düşünmeye çalış. Sonucun eğer ki olumsuz olursa o zaman hep birlikte bunun üstesinden geliriz biz her zaman buradayız ama şimdiden üzülme zamanı değil ...

Geçen hafta idrarımı yaparken yanma ve sonrasında ciddi zonklama olmaya başladı , idrar tahlilimde bakteri çıktı sanırım doktorum antibiyotik verecek . Basına böyle bişey gelen var mı bebeğe bir sakıncası olmaz inşallah çok endişe ediyorum bol bol su içiyorum . Birde fitilimi koyarken sanki içerde bir daralma hissediyorum fitili eskiden daha kolay koyuyordum şimdi biraz zor giriyor gibi rahim büyüdüğü için böyle şeyler olur mu ki?

Benim hem sağ tarafımda hem sol tarafımda batmalar olmuştu ama göğüş ağrılarım 2. Haftadan sonra başladı . Sonucu alana kadar kendini hamile olarak düşün ve kendine öyle davran lütfen olumlu düşünmeye çalış. Sonucun eğer ki olumsuz olursa o zaman hep birlikte bunun üstesinden geliriz biz her zaman buradayız ama şimdiden üzülme zamanı değil ...

Teşekkür ederim Anisha . Aldığımız estrofemden zaten şişlik oluşuyor fakat çok olmamakla birlikte hafif hafif sızlamalar oluştu mememde. Bende prulotona bağladım. :-) Birden kendimi sana inanılmaz yakın hissettim..:-))) Neden anlayamadım.. Sanırım pozitif enerjinden.. Tekrar teşekkürler.

Geçen hafta idrarımı yaparken yanma ve sonrasında ciddi zonklama olmaya başladı , idrar tahlilimde bakteri çıktı sanırım doktorum antibiyotik verecek . Basına böyle bişey gelen var mı bebeğe bir sakıncası olmaz inşallah çok endişe ediyorum bol bol su içiyorum . Birde fitilimi koyarken sanki içerde bir daralma hissediyorum fitili eskiden daha kolay koyuyordum şimdi biraz zor giriyor gibi rahim büyüdüğü için böyle şeyler olur mu ki?

Anisha cım gebelikte idrarda bakteri sık rastlanan birşey. Tedavi edilmemesi sakıncalı. Bu şekilde olup antibiyotik kullanan çok arkadaşım var. Hiçbir problem yaşamadılar. Zaten gebeliğe uygun bir antibiyotik veriliyor hiç endişen olmasın. Fitille, daralma ile ilgili bilgim yok ama ben de crinone jeli 9. Haftadan sonra yaparken zorlanmıştım. Sanki daralma değil de bir kapanma vardı ilacı zor sıkıyordum. Ama tıbbi açıklamasını bilemiyorum.

Anisha

canım sen hala ultrasona girmedinmi .. merak ediyorum bende senin kadar..
sanırım idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorsun.. kısa zamanda geçer inşallah.. üşütme emi..

Son düzenleme:
Sana katılmıyorum. tam transferde gördü kanamayı , ve dondurma işlemi için zaman çok geçti. Ama haklısın şu anki olumsuzluğum durumu daha çıkılmaz hale getirecek. Biliyorum. İşte kendimce sonucu aldığımda nasıl sukunetle karşılarım onu hesap ediyorum.

Arkadaşlar saçma sorular soracağım çünkü nasıl gebe kalınır bilmiyorum..

Sağ kasıktaki batma ? Bugün tranferin 5. günü
Pruluton depot mudur nedir dün ondan oldum bu memede şişme acı yapar mı ?

Bütün kasıkta batmada tutmuyor diye biliyorum .. yani beni daha önceki tedavilerde öyle olmuştu..

Bilgi verebilecek olan var mı

Canım hadi şükret çünkü embriyoların tutunuyorrrr:)
aynı belirtiler bendede ertesi gün olmaya başlamıştı. transfer öncesi göğüslerim ağrıyordu. tarnsferden sonra şişmeye başladı hala ağrıyor gidtgide de büyüyor bu gidişle nolcak bilmem
bak embriyolar sana sinyal vermeye başlamış "biz buradayız tutunmaya çalışıyoruz" diye.. hadi sende onlarla konuş .. olumlu düşünmeye devam lütfen.. hepimiz senin yanındayız

Yok canım hala ultrasona girmedim 12
Aralık'ta randevum bende çok merak ediyorum onu görmeden endişelerim son bulmayacak sanırım. Sende de hala arasıra küçük ağrılar kramplar seyirmeler devam ediyor mu, bende arasıra hala oluyor bazen yan yatınca batma şeklinde ağrı oluyor. Kendime dikkat etmeye çalışıyorum çokta evden çıkmıyorum ama nasıl üşüttüm bilmiyorum canım yaa

Canım hadi şükret çünkü embriyoların tutunuyorrrr:)
aynı belirtiler bendede ertesi gün olmaya başlamıştı. transfer öncesi göğüslerim ağrıyordu. tarnsferden sonra şişmeye başladı hala ağrıyor gidtgide de büyüyor bu gidişle nolcak bilmem
bak embriyolar sana sinyal vermeye başlamış "biz buradayız tutunmaya çalışıyoruz" diye.. hadi sende onlarla konuş .. olumlu düşünmeye devam lütfen.. hepimiz senin yanındayız

Bilginisa gerçekten mi? Yani tutunduğu için mi böyle ? :-))) Ben aldığım hormonlara yormuştum.. Yani cidden öyledir di mi ?Peki sende burda bahsedilen hafif kanama pembe oldu mu ? bende olmadı ama olan kişi sayısı urada çok inceldiğim kadarı ile. Yani o pembe kanama gelmezse bile kendimi hamile gibi hissedeceğim hatta hissetmeye başladım. Allah sizden razı olsun.. Hani sevinmek için erken ama :-))) ammaaaaan olsun sevineyim biraz:-)))

Canım bende bu kapanmayı daralmayı rahmin büyümesine bağladım bende aynı şeyi hissediyorum çünkü . İnşallah ilaçla bakteri olayınıda atlatırsam çok rahatlıycam inanılmaz rahatsız edici bişey geçenlerde sabah 5 te bir uyandım wc den çıkamadım yanma zonklama mahvetti beni .

Canım embriyolar tutunurken batmalar oluyor ve pembe kanama herkeste olacak diye bişey yok bende hiç olmadı sadece batma baya oldu , hadi artık üzme kendini şimdi bebeğinle konuş sev onu benim elim hep karnımda onunla konuşuyorum seviyorum eminim hissediyordur sende konuş :)

Canım bende bu kapanmayı daralmayı rahmin büyümesine bağladım bende aynı şeyi hissediyorum çünkü . İnşallah ilaçla bakteri olayınıda atlatırsam çok rahatlıycam inanılmaz rahatsız edici bişey geçenlerde sabah 5 te bir uyandım wc den çıkamadım yanma zonklama mahvetti beni .
çok geçmiş olsun canım ama antibiyotiği ihmal etme. Biran önce doktora git ve başlayın. İlaçtan sonra 1-2 gün içinde rahatlarsın. Geçici bir durum bu. Öyle düşün.

Canım lefkoşa da doğuşta verda, şevket,firdevs var. Dünya da berk bey var. Girne de. Bak ondan da çok memnun gidenler. Savaş bey de lefkoşa da. Ama hit in kliniği nerede bilmiyorum. Netten bakabilirsin. Başka da yok. Zaten olsa nasıl seçerdik bilemiyorum

evet bir mail atıyorsun doktorun kendisi direk arıyor. çok da ilgililer. sabırla uzun uzun anlatıyorlar. ve tüp bebek için gittiğimiz doktorlar gibi yaşı duyunca yüzlerini buruşturmuyor çok ama çok olasılık veriyorlar. başarı oranı çok yüksek. bu bile moral oluyor
eşimi ikna etmeye çalışırken şöyle bir yöntem buldum benim oluşan tek tük yumurtayıda ekleyebiliyorlarmış. 1000 euro artı bir maliyet katıyor bu ve başarı oranınıda biraz düşürüyormuş ama belki eşim biraz daha sıcak bakabilir böyle olunca. iki taraftan çalışıyorum. hem içimin ısındığı doktoru bulma konusunda hem de eşimi ikna konusunda.
çok tşk ederim rüzgarselin

Yok canım hala ultrasona girmedim 12
Aralık'ta randevum bende çok merak ediyorum onu görmeden endişelerim son bulmayacak sanırım. Sende de hala arasıra küçük ağrılar kramplar seyirmeler devam ediyor mu, bende arasıra hala oluyor bazen yan yatınca batma şeklinde ağrı oluyor. Kendime dikkat etmeye çalışıyorum çokta evden çıkmıyorum ama nasıl üşüttüm bilmiyorum canım yaa
anisha ve bilginisa ; haberiz olsun o endişeler hiç bitmiyor :) kese görünecek mi? Kalbi atacak mı? Gelişimi iyi mi? Hala iyi mi? İkili test sonucu ne olacak? Ense kalınlığı ne olacak? Burun kemiği oluştu mu? ( down sendromu için önemli birşeymiş. Zamanında oluşursa risk daha azmış) sonra üçlü- dörtlü test. Kilosu normal mi vs vs. Hep onun için endişeleniyorsun ama tatlı bir endişe. Allah herkese bu tatlı bekleyişi nasip etsin

Bilginisa gerçekten mi? Yani tutunduğu için mi böyle ? :-))) Ben aldığım hormonlara yormuştum.. Yani cidden öyledir di mi ?Peki sende burda bahsedilen hafif kanama pembe oldu mu ? bende olmadı ama olan kişi sayısı urada çok inceldiğim kadarı ile. Yani o pembe kanama gelmezse bile kendimi hamile gibi hissedeceğim hatta hissetmeye başladım. Allah sizden razı olsun.. Hani sevinmek için erken ama :-))) ammaaaaan olsun sevineyim biraz:-))

theo bak bu link te erken hamilelik belirtileri var bi arkadaş hazırlamış çok güzel bir bilgi.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...3-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html
yüzde sekseninde tutunma kanaması olmuş .endişelenmemeye çalış seninde öyledir sanırım. bebeğe en iyi gelen mutluluk hormonu ve rahat olmak sanırım. gülebildiğin kişilerle vakit geçir seni güldüren şeyler yap. geliyor bebek nasıl olacak bununla ilgili yazılar oku bol bol.

evet bir mail atıyorsun doktorun kendisi direk arıyor. çok da ilgililer. sabırla uzun uzun anlatıyorlar. ve tüp bebek için gittiğimiz doktorlar gibi yaşı duyunca yüzlerini buruşturmuyor çok ama çok olasılık veriyorlar. başarı oranı çok yüksek. bu bile moral oluyor
eşimi ikna etmeye çalışırken şöyle bir yöntem buldum benim oluşan tek tük yumurtayıda ekleyebiliyorlarmış. 1000 euro artı bir maliyet katıyor bu ve başarı oranınıda biraz düşürüyormuş ama belki eşim biraz daha sıcak bakabilir böyle olunca. iki taraftan çalışıyorum. hem içimin ısındığı doktoru bulma konusunda hem de eşimi ikna konusunda.
çok tşk ederim rüzgarselin

Eşini ikna etmeye çalışırken ; olmasa da çok üzülmeyeceğini hissettir. Benim eşim ertelemek istiyordu. Bigün konuşurken olmasa da umurumda değil. Ben de bi daha denerim dedim. Olana kadar denerim en olmadı evlat edinir yine anneliği yaşarım. Üzülmem dedim. Öyle deyince hemen ikna oldu. Onun derdi; olmazsa benim yine çok yıpranacak olmammış. Ben tabii ki olmasaydı üzülürdüm ama öyle demedim :)

ben biraz eğilip kalksam ya da az gezinsem hemen hafiten ağrı oluyor. doktorum bir yasak verdi. hep istirahat halindeyim. hiç bir şey kaldırmıyor bir iş yapmıyorum . yani kendimi kurga bastım tavuk misali :)
tabi eşimle faninfon yapmakta yasak :)))
ay sağlıklı gelişsinlerde herşeye razıyım
dün ilk defa kalimoroyla birlikte tiyatroya gittik.. hiç gıkı çıkmadı :D

Canım embriyolar tutunurken batmalar oluyor ve pembe kanama herkeste olacak diye bişey yok bende hiç olmadı sadece batma baya oldu , hadi artık üzme kendini şimdi bebeğinle konuş sev onu benim elim hep karnımda onunla konuşuyorum seviyorum eminim hissediyordur sende konuş :)

Çok mutluyum erken ama olsun zamanın tadını çıkarmayı atladım sonuca odaklanınca .. :-))))))))) Ay içim kıpırtadı.. Anisha saooolll ...

ben biraz eğilip kalksam ya da az gezinsem hemen hafiten ağrı oluyor. doktorum bir yasak verdi. hep istirahat halindeyim. hiç bir şey kaldırmıyor bir iş yapmıyorum . yani kendimi kurga bastım tavuk misali :)
tabi eşimle faninfon yapmakta yasak :)))
ay sağlıklı gelişsinlerde herşeye razıyım
dün ilk defa kalimoroyla birlikte tiyatroya gittik.. hiç gıkı çıkmadı :D

Canım doktorun öyle dediyse mümkün olduğunca uzan. Tiyatroyu falan da boşver. Bu arada ben atladım galiba en son doktor tek demişti ama tekrar bakacaktı. Ne oldu?

Aynen canım benimde öyle biraz eğilsem kalksam hareket etsem ağrım oluyor , ne zamana kadar olacak bu ağrılar bilmiyorum . Mecbur evde iş oluyor eşimin gömlekleri akşam yemeği çamaşır birikiyor üyü birikiyor , zaten 3 haftadır annemde kalıyordum şimdide annem bende işleri yapmak için ama normal hayata dönebilsek . Eşimle arasıra dışarı çıkıyoruz kendimi yormadan biraz hava alıyım diye arabayla tın tın gidiyoruz çok komik çukurda tümsekte sarsılmayım diye arkadan arabalar kornaya basıp duruyor millet :)))

Back
X