Sevgili somtik seni çok umutsuz ve pes etmiş hissettim. Umarım yanılıyorumdur. Benim acizane fikrim bu iş için ayırabileceğim bütçe bu kadar dı diyorsan biraz kendine zaman tanı ruhunu dinlendir.Daha sonra istersen tekrar denersin ya da anne olmanın başka yolları da var. Bu forumda sümüklü böceğin hikayesi adı altında bir sayfa var. Okumanı tavsiye ederim. Ama lütfen olmadı diye kendine eziyet etme.Ben 4 tüp bebek denedim. Olumsuz sonucun ne olduğunu iyi bilirim.Son gittiğimde Dr yine tüp bebek yapalım dediğinde nerdeyse adamı dövecektim. Tüm Dr lar bana umut taciri gibi geliyor artık. Ama bilgisayar oyunlarında bile bir etabı tamamladığında üst tura geçersin. Benim tüp bebek etabım tamamlandı ve üst kura donasyona geçtim. Bu bende bir rahatlama sağladı çünkü dediğim gibi tüp bebek etabının tamamlandığını artık olmayacağını hissediyordum.Donasyon etabını tamamladığını hissettiğimde bir üst kura evlat edinmeye geçeceğim. Amaç anne olmak ise gerisi teferruattır.Sevgiyle kal...

Ne güzel laf etmişsin.. :-) kendimi gördüm ve acımsı olarak güldüm..

Ne güzel laf etmişsin.. :-) kendimi gördüm ve acımsı olarak güldüm..

kızlar en azından tüp bebek yada aşılama gibi şeyler denemişsiniz olumlu olanlarda olmuş olumsuz olanlarda..bunların hiçbiri yapılamayanlarda var ben mesela hayatım boyunca sadece 2 ay üst üste adet olmadım doktora gittim hamilemiyim diye menepoza girdiğimi öğrendim o güne kadar hiç böyle bir şey cıkmamıştı 1 yıllık evliyim evlendiğim ilk ay smear ve yumurtalık testlerimi yaptırdım herşey normal korunabilirsiniz dediler 8 ay eşim korundu ve dediğim gibi sadece 2 ay adeet olmadım ve menepoza girdim inanın hiç inanamadım bile kabullenemedim aylarca durumu tam 4 doktor gezdim ve hepsi aynı seyi söylediler ben hep en son care tüp bebek tüp bebekle olur diye biliyordum ama onun bile yapılamaycağının şokunu yaşadım daha sonrada donasyon yapabilirsiniz dediklerinde araştırmaya başladığımda nasıl birşey olduğunu bu siteyi gördüm uzun bir süre takip ettikten sonra da uye oldum zaten ...ve iyikide olmuşum bunşarı hiç kimseyle paylaşamıyorsun ailenle bile en azından burda benim durumunda olan ve beni en iyi anlayabilecek insanlarla bir aradayım ve şunu gördüm verilen emek harcanan ğara ve sabır özveri bu dünyada anneliği en cok hak eden insanların burada olduğunu beşkide dünyadaki en güçlü kadınların burada olduğunu gördüm bu yolda emek veren hiçbir insanın emeği umudu boşa gitmesin işallah kızlar bizlerde anne olucaz hemde cok iyi anneler olucaz ben buna tüm kalbimle inanıyorum lütfen sizlerde inanın...herşeyin başı motivasyon ve inançççç

anisha olmaz inşallah bişey
erken hamilelik belirtilerini daha öncede bir linkte var göndermiştim. hamile olanların hemen hepsi yaşamış bunu sakin ol doktorlarına sor hatta hastaneye git belki rüzgarselin gibi önlem almak gereken bir durum vardır. sakin ol ve kendine dikkat et belki yatman gerekiyordur. hemen sor doktoruna bence.:nazar:

merhaba,
ben de yumurta donasyonu için araştırmalara başladım...ama aklımda birçok soru var, buradaki deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
henüz tam olarak kime gideceğime karar vermiş değilim ama hit, verda hn ve firdevs hn arasında gidip geliyorum...berk beyi de düşünmüyordeğilim.size soracağım soru şu: genelde herkese uçak ve konaklamayı kendimiz ayarlarsak daha ekonomik olacağı yazılıyor burda ama araştırdım çok fazla birşey farketmiyor hatta kendimiz ayarlarsak daha fazla bile olabiliyor...siz hangi otellerde kaldınız ve memnun kaldınız mı...genelde girnedeki otellerde kalınıyor sanırım.
5 gece 6 gün kalmak yeterli mi, yoksa oraya gidince işi uzayan oldumu hiç?çünkü ona göre iş yerinden izin almak gerekli gitmeden önce.
transferden sonra 1 gün mü kaldınız hep? konuştuğum merkezlerin hepsi 1 gün kalmanız yeterli dedi ama bana sanki 1 gün az gibi geldi.
bizde çevremizdeki kimse durumu bilmeyecek. aksi gibi eşimde de bende de avea var ve avea şebekesi olmadığı için başka bir hat almamız gerekecek.bu durumda herkese olmasa da ailedekilere bu numarayı vericez tabii ki, merak ederler çünkü mutlaka konuşmamız gerek, neden hattımızı ve numaramızı değiştirdik diycez şimdi??
bir de ordayken bizi cepten aradıklarında kıbrısta olduğumuz belli olur mu,herhangi bir uyarı duyar mı karşı taraf.giden arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim...

merhaba,
ben de yumurta donasyonu için araştırmalara başladım...ama aklımda birçok soru var, buradaki deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
henüz tam olarak kime gideceğime karar vermiş değilim ama hit, verda hn ve firdevs hn arasında gidip geliyorum...berk beyi de düşünmüyordeğilim.size soracağım soru şu: genelde herkese uçak ve konaklamayı kendimiz ayarlarsak daha ekonomik olacağı yazılıyor burda ama araştırdım çok fazla birşey farketmiyor hatta kendimiz ayarlarsak daha fazla bile olabiliyor...siz hangi otellerde kaldınız ve memnun kaldınız mı...genelde girnedeki otellerde kalınıyor sanırım.
5 gece 6 gün kalmak yeterli mi, yoksa oraya gidince işi uzayan oldumu hiç?çünkü ona göre iş yerinden izin almak gerekli gitmeden önce.
transferden sonra 1 gün mü kaldınız hep? konuştuğum merkezlerin hepsi 1 gün kalmanız yeterli dedi ama bana sanki 1 gün az gibi geldi.
bizde çevremizdeki kimse durumu bilmeyecek. aksi gibi eşimde de bende de avea var ve avea şebekesi olmadığı için başka bir hat almamız gerekecek.bu durumda herkese olmasa da ailedekilere bu numarayı vericez tabii ki, merak ederler çünkü mutlaka konuşmamız gerek, neden hattımızı ve numaramızı değiştirdik diycez şimdi??
bir de ordayken bizi cepten aradıklarında kıbrısta olduğumuz belli olur mu,herhangi bir uyarı duyar mı karşı taraf.giden arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim...

Arkadaslar benim az önce çok açık kahverengi bir akıntım oldu, çok korkuyorum bişey olur diye .

Gecmis. Olsun arkadasim progesteron destegi aliyousun jel igne gibi bi. Doktorunla gorus benim kanamam dahil oldu bebek iyi sukur kanamam rahim icinde keseden uzakmis crinole jel ve prognex igne kulaniyorum sanirim 3 ay kullanicam

Zeytin arkadasim hakkinda hayirlisi ben 1 ay kadar oldu denedim dogusta denedik memnunuz otel ucak transferler 5300 euro otel 5 yildizliydi telefon konusu tam bilmiyorum ama biz 4 gece 5 gun kaldik iyi de tatil oldu dogusta 3 hekim var memnuyiyet orani yuksek sanirim laboratuvarlari iyi

Doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini hiç bilmiyordum. Bunu doktoruma hatırlatayım hemen. Evet bende Doğuştan Şevket Beye gideceğim. Ocak Şubat gibi gitmeyi planlıyorum. Benden önce gideceksin senin izlenimlerin çok değerli benim için.Umarım memnun kalırsın.

evet sende öncen olucak, kismetse tabii..anlatirim ayrintili ayrintili gittigmde, döndügümde...insallah.......o gün gelsinde............cok ama cok sabirsizlandim!!! :))

Progestan fitil kullanıyorum benim kırmızı yoğun bir kanama değildi açık kahverengi bir akıntı ama sonrasında devam etmedi şuanda yok.doktorumla konuştum takip edicez dedi . Çoookkkk korkuyorum

Zeytin arkadasim hakkinda hayirlisi ben 1 ay kadar oldu denedim dogusta denedik memnunuz otel ucak transferler 5300 euro otel 5 yildizliydi telefon konusu tam bilmiyorum ama biz 4 gece 5 gun kaldik iyi de tatil oldu dogusta 3 hekim var memnuyiyet orani yuksek sanirim laboratuvarlari iyi

tebrik ederim:)sağlık sıhhatle bebeklerini kucağına alırsın inşallah. doktorun şevket beymiydi, bir taraftan geçmişi okuyorum da...firdevs, verda ve şevket doğuştalar değil mi?ben şevket beyi hiç düşünmedim...verda ya da firdevs hakkında bildiğin birşey var mı?
hangi otelde kaldınız?

Progestan fitil kullanıyorum benim kırmızı yoğun bir kanama değildi açık kahverengi bir akıntı ama sonrasında devam etmedi şuanda yok.doktorumla konuştum takip edicez dedi . Çoookkkk korkuyorum

anım korkma .. o kadar akıntıyı normal karşılyorlar.. tutunma kanaması denebiliyormuş bildiğim kadarıyla.. yarın yinede görün doktoruna.
buarada bende yarın kontrole gidiyorum bakalım kalp arışlarını duyabilecekmiyiz bu kez.. heyecanlıyım :)

Beni ısrarla erken diye çağırmıyor haftaya Çarşamba kontrolüm anlamıyorum niye erken diyor. Bu tür transferlerde düşük riski yüksek tabi dedi sağ ve sol tarafında ağrı olursa haberim olsun dedi ama benim ara ara hep ağrım oluyor değişik bölgelerde . Hiç geçmedi bu ağrılar giriyor geçiyor sürekli değil .

Beni ısrarla erken diye çağırmıyor haftaya Çarşamba kontrolüm anlamıyorum niye erken diyor. Bu tür transferlerde düşük riski yüksek tabi dedi sağ ve sol tarafında ağrı olursa haberim olsun dedi ama benim ara ara hep ağrım oluyor değişik bölgelerde . Hiç geçmedi bu ağrılar giriyor geçiyor sürekli değil .

gerçekten senin doktorun ne yavaş. yada benimki çok paracı fazlamı tedbirli ne.. her hafta kontrole gittik..
hafif hafif ağrılar bendede var..
buarada sağlık ocağınada gittim kaydımı yaptırdım. bir yığın tahlil yapıldı. şekere kolestorole kansızlığa falan bakıldı. şükürki hiç birinde sorun yokmuş.. sende yaptır bence bu tahlileri progesteranada bakılmalı kanımca

Peki senin ağrılar için doktorun ne diyor? Valla benim tüp bebek tedavisi olan bir arkadasımda ilk kontrole 5 haftalık gitmişti oda diyor niye hala çağırmıyor diye . Hayırlısıyla şu riskli dönemi bir geçirsek korkudan ayağa kalkamıyorum .

Peki senin ağrılar için doktorun ne diyor? Valla benim tüp bebek tedavisi olan bir arkadasımda ilk kontrole 5 haftalık gitmişti oda diyor niye hala çağırmıyor diye . Hayırlısıyla şu riskli dönemi bir geçirsek korkudan ayağa kalkamıyorum .

hafif ağrılar olağanmış.. çok güçlü ve adet ağrısından daha kuvvetli sancıysa mutlaka haberim olsun dedi..
bende sürekli istirahat halindeyim korkuyorum çok hareket etmeye.. zaten halsizlik baş dönmesi var.. uyku hali falan öyle.
bence seninde artık ultrasonda görülmen gerek .. kese benim göründüğüne göre sendede görünür. aynı gündü çünkü transferimiz

Arkadaslar benim az önce çok açık kahverengi bir akıntım oldu, çok korkuyorum bişey olur diye .

Anish cım korkma. Kahverengi leke daha önceki bir kanamanın dışarı çıkışı. Muhtemelen yumurta toplamadaki kan şimdi çıkıyor. Ama tabii ki miktarı ve devamının olup olmaması da önemli. Herhalükarda doktorunu bilgilendir. Sence miktar fazlaysa direk doktora git ama paniklemene gerek yok. İstirahat etmeye bak :) öpüyorum sizi.

icini ferah tut, insallah hic bir sey olmuycak..gebelikde öyle kanamalar oluyor. benim tanidigimda tam adet kani gibi gelmisti, bir kac ay yatti öyle, simdi tatli bir kizi var. yani kendini mahvetme Allah a ve bebegine güven...insallah hersey iyi olucak!!

Aynen bende de başdönmesi ve halsizlik hat safhada . Sürekli değil Allah'tan ağrılar girip geçiyor bide çok şiddetli olmuyor . Bazen doktorumu mu değiştirsem diyorum ama buda aslında iyi bir doktor sürecide biliyor ama anlamıyorum niye çağırmadığını .

Merhaba zeytin, aramıza hoşgeldin. Transferden sonra 1 gün yeterli. Ben 2 gün kalayım dedim gerek yok dediler. Sonra uygun uçak saati bulamadığım için 1 günden de az kalmak durumunda oldum. Sonucu etkilemiyor. Avea ile gidebilirsiniz. Benim de avea idi. Herhangi bir uyarı yoktu. İnternetten aveanın sitesinden kıbrıs kampanyasına bak ve gitmeden önce üye olun. Ben ilk seferde bilmiyordum 500 lira tel faturası ödedim. 2. de o tarifeyle çoook ucuz rakam ödedim.
Pozitif sonuç alman dileğiyle

Back
X