Beni ısrarla erken diye çağırmıyor haftaya Çarşamba kontrolüm anlamıyorum niye erken diyor. Bu tür transferlerde düşük riski yüksek tabi dedi sağ ve sol tarafında ağrı olursa haberim olsun dedi ama benim ara ara hep ağrım oluyor değişik bölgelerde . Hiç geçmedi bu ağrılar giriyor geçiyor sürekli değil .

Anisha bence dinleme sen onu. Git için rahatlasın. İlla ki sonra gel diyorsa başka doktora git. Şimdi kahverengi akıntı geldi diye için içini yiyordur. Miniğini görüp rahatlaman lazım :)

Tunanehir hoşgeldin. Tedavin hayırlı olsun. Taşıyıcı annelikte bu forumda ilk olacaksın. İnşallah ilk seferinde pozitifi görürsünüz. Kuzenin olması daha mı iyi sence. Bu durumda tanımadığın birinin taşıması daha iyi diye duymuştum.

Merhaba zeytin, aramıza hoşgeldin. Transferden sonra 1 gün yeterli. Ben 2 gün kalayım dedim gerek yok dediler. Sonra uygun uçak saati bulamadığım için 1 günden de az kalmak durumunda oldum. Sonucu etkilemiyor. Avea ile gidebilirsiniz. Benim de avea idi. Herhangi bir uyarı yoktu. İnternetten aveanın sitesinden kıbrıs kampanyasına bak ve gitmeden önce üye olun. Ben ilk seferde bilmiyordum 500 lira tel faturası ödedim. 2. de o tarifeyle çoook ucuz rakam ödedim.
Pozitif sonuç alman dileğiyle

inşallah ruzgarselin pozitifi alırım.çok teşekkürler bilgilerin için.
aveayı öğrendiğim de çok iyi oldu...firdevs hn nasıl?memnun kaldınız mı gerçi bunlar kişiden kişiye, sonuca göre değişir ama genel olarak yaklaşımı, merkez nasıldı..siz hangi otelde kaldınız? paket program mı uyguladınız kendiniz mi ayarladınız?
bebeğini sağlık sıhhatle kucağına alman dileğiyle, sevgiler...

inşallah ruzgarselin pozitifi alırım.çok teşekkürler bilgilerin için.
aveayı öğrendiğim de çok iyi oldu...firdevs hn nasıl?memnun kaldınız mı gerçi bunlar kişiden kişiye, sonuca göre değişir ama genel olarak yaklaşımı, merkez nasıldı..siz hangi otelde kaldınız? paket program mı uyguladınız kendiniz mi ayarladınız?
bebeğini sağlık sıhhatle kucağına alman dileğiyle, sevgiler...

Zeytin ben firdevs hanım dan çok memnun kaldım. Bence süper bir doktor. Önceki sayfalarda da yazmıştım. hala irtibattayım ve tüp bebek, donasyonla alakası olmamasına rağmen hastalığımla ilgili bana çok moral veriyor. Yapılması gerekenleri o söylüyor. Merkez de gayet modern ve temizdi. Gider gitmez özel odaya alındım. Tv, tuvalet, klima, oturma grubu,buzdolabı vs her türlü ihtiyacı karşılayan temiz bir odaydı. Ben bir tek oteldeki yemeklerden memnun kalmamıştım. Çoğunlukla dışarıdan yedik. Onun haricinde paket programla ilgili olarak da herşey çok iyiydi. İlaçlarımı vaktinde gönderdiler, servis organizasyon da çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim. İnşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Zeytin ben firdevs hanım dan çok memnun kaldım. Bence süper bir doktor. Önceki sayfalarda da yazmıştım. hala irtibattayım ve tüp bebek, donasyonla alakası olmamasına rağmen hastalığımla ilgili bana çok moral veriyor. Yapılması gerekenleri o söylüyor. Merkez de gayet modern ve temizdi. Gider gitmez özel odaya alındım. Tv, tuvalet, klima, oturma grubu,buzdolabı vs her türlü ihtiyacı karşılayan temiz bir odaydı. Ben bir tek oteldeki yemeklerden memnun kalmamıştım. Çoğunlukla dışarıdan yedik. Onun haricinde paket programla ilgili olarak da herşey çok iyiydi. İlaçlarımı vaktinde gönderdiler, servis organizasyon da çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim. İnşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

ruzgarselin kaldığınız otelin ismini öğrenebilirmiyim.pakette zaten 3 otel var.benim özel mesaj yazma hakkım yok ama sen otelin ismini bana özelden yazabilirmisin.yemek konusu önemli çünkü hele eşim için büyük sorun yemek..
bir de çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışıyorsan transferden sonra eve dönünce çalışmaya başladın mı hemen?

Bu arada Moonrose dan haber var mı?

Merhaba arkadaşlar,

29 Kasım da bebişimi kucağıma aldım çok şükür... İlginiz desteğiniz için çok teşekkür ederim. Dualarınız sayesinde çok kolay bir doğum gerçekleştirdim. Ancak sütüm çok az olduğu için bebeğimin sarılığı çok yükseldi 1 gece fototerapi gördü. şimdi mamaya başladım biraz toparladı çok şükür... Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah en çok da bebeğimi ilk gördüğüm an aklıma geldikçe bile ağlıyorum. O kadar güzel ki ... o kadar güzel kokuyor ki... bu cennet kokusunu her kadın duymalı...

dilerim kolay bi sezeryan olmuştur bebeğin size uğur getirsin darısıda biz bekleyenlere inşallah mutlu mesut bir hayat olması dileğiyle...

rüzgarselin sanada bebeğinede çok geçmiş olsun bol bol dinlen sadece tuvalete kalk herzaman ayaklarını yüksek yap yanlız hepte yatma odanın içinde bir iki tur at kan dolşımın olsun iyi beslenmeye bak sevgiyle kal kendine ve bebğine dikkat et biliyorsun onlar bizim en kıymetlimiz....

çok teşekkür ederim darısı başına olsun.. çok büyük bir sorumluluk hele de senin ikiz..iki katı fazla yorulacaksın ama bebeklerine iyi bakman için öncelikle kendine iyi bakman lazım.

Merhaba arkadaşlar,

29 Kasım da bebişimi kucağıma aldım çok şükür... İlginiz desteğiniz için çok teşekkür ederim. Dualarınız sayesinde çok kolay bir doğum gerçekleştirdim. Ancak sütüm çok az olduğu için bebeğimin sarılığı çok yükseldi 1 gece fototerapi gördü. şimdi mamaya başladım biraz toparladı çok şükür... Allah herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah en çok da bebeğimi ilk gördüğüm an aklıma geldikçe bile ağlıyorum. O kadar güzel ki ... o kadar güzel kokuyor ki... bu cennet kokusunu her kadın duymalı...

ben yeni geldim topiğe, sağlık sıhhatle büyütün mis kokulu bebeğinizi:)

Merhaba arkadaşlar,

Allah anali babali büyütmek nasip etsin...tebrik ederim...........darisi hepimize insallah :)

Canim sana yazdim ama gorrmedin sanirim.4 kez denedim yazmissin hepside donasyonmuydu .düşüklerinin nedeni eşinin sperminden kaynakli olabilir mi.yani sperm kaliteniz nasil.deneyimlerine dayanarak sence sorun neredeydi canım

Selam Tress06 : Tesekkür ederim canim.Calistigim icin uygun olamiyorum yoksa yazardim canim.Evet 4 kez denedim, hepside donation .Kibrista Dogusta 1 kerede Atinada denedim.arkadasimin israriyla..Düsme sebebi stresli isim var yöneticiyim sikrette cok stresli zamanlar geciyor.Esimin sperminde sorun yok,bende de sorun yok .Dogal hamile kaldim kizim var ayni zamanda 12 yasinda.yasim 40 dayaninda bebek yapayim 3 yil evde oturayim dinleneyim dedim olmadi.3 yilda yumurta donasyonu denyiorum.Dogusta donmusum var adet olunca gitmeyi düsünüyorum.esimde Prag istiyor cook iyi klinikler var.Bakalim zaman gösterecek.
Bende sorun cook calsimam ve stresli bir ucak sirketinde rezervasyon yapmak isim cook dikkat istiyor hata affetmyior..haliyle gerilyiorum.yurtdisindayim 100 mesaji hizli sekilde doldurusam özel detay yazarim tüm sorulariniza cevap veririm.
Tress06 sende kendinden biraz bahsedebilirmsiN? Nerdesin? kac defa denedin ?
her sey gönlümüzce olsun.
sevgiler.tekrar görüsmek üzere

Selam Tress06 : Tesekkür ederim canim.Calistigim icin uygun olamiyorum yoksa yazardim canim.Evet 4 kez denedim, hepside donation .Kibrista Dogusta 1 kerede Atinada denedim.arkadasimin israriyla..Düsme sebebi stresli isim var yöneticiyim sikrette cok stresli zamanlar geciyor.Esimin sperminde sorun yok,bende de sorun yok .Dogal hamile kaldim kizim var ayni zamanda 12 yasinda.yasim 40 dayaninda bebek yapayim 3 yil evde oturayim dinleneyim dedim olmadi.3 yilda yumurta donasyonu denyiorum.Dogusta donmusum var adet olunca gitmeyi düsünüyorum.esimde Prag istiyor cook iyi klinikler var.Bakalim zaman gösterecek.
Bende sorun cook calsimam ve stresli bir ucak sirketinde rezervasyon yapmak isim cook dikkat istiyor hata affetmyior..haliyle gerilyiorum.yurtdisindayim 100 mesaji hizli sekilde doldurusam özel detay yazarim tüm sorulariniza cevap veririm.
Tress06 sende kendinden biraz bahsedebilirmsiN? Nerdesin? kac defa denedin ?
her sey gönlümüzce olsun.
sevgiler.tekrar görüsmek üzere

Jade, üzüldüm demek 4 kez denedin donasyon ...ya bende diyordum, sansimiz cok iyidir donasyonda diye...ben daha hic donasyon demedim, sene sonu ilk kez donasyon icin dogus merkeze gitcem..4 defasinda kac kez hamile kaldin?

tebrik ederim:)sağlık sıhhatle bebeklerini kucağına alırsın inşallah. doktorun şevket beymiydi, bir taraftan geçmişi okuyorum da...firdevs, verda ve şevket doğuştalar değil mi?ben şevket beyi hiç düşünmedim...verda ya da firdevs hakkında bildiğin birşey var mı?
hangi otelde kaldınız?[/QUOTE

sevgili Zeytin , direk bana sormadiniz ama ayni klinik olunca yazma geregi duydum.
Aramiza hosgeldin .emeklerin bosa gitmez insallah,kisa zamanda hayirli haberlerle paylasimlar dileriz.
Benim doktorumda Sevket bey,Firdevs hanim hangisi uygunsa yapiyor.Firdevs hanimda daha cok kisi hamile kalyior tatli dilli --rahatlatiyor bizleri..
Cok otel vardi Oscar Otel var Girnede -Altinkaya Otel vardi.. Sorun olmadi hic hepside iyiydi..
iyi aksamlar .

tebrik ederim:)sağlık sıhhatle bebeklerini kucağına alırsın inşallah. doktorun şevket beymiydi, bir taraftan geçmişi okuyorum da...firdevs, verda ve şevket doğuştalar değil mi?ben şevket beyi hiç düşünmedim...verda ya da firdevs hakkında bildiğin birşey var mı?
hangi otelde kaldınız?[/QUOTE

sevgili Zeytin , direk bana sormadiniz ama ayni klinik olunca yazma geregi duydum.
Aramiza hosgeldin .emeklerin bosa gitmez insallah,kisa zamanda hayirli haberlerle paylasimlar dileriz.
Benim doktorumda Sevket bey,Firdevs hanim hangisi uygunsa yapiyor.Firdevs hanimda daha cok kisi hamile kalyior tatli dilli --rahatlatiyor bizleri..
Cok otel vardi Oscar Otel var Girnede -Altinkaya Otel vardi.. Sorun olmadi hic hepside iyiydi..
iyi aksamlar .

Jadecim sicakliğini ve Samimiyetini yazilarindan hissettiriyorsun canim:) senin ücüz gebeliğindeki transferini hangi doktor yapmisti.Jadecim stres Elbette düşük sebebi olabilir.ama 4 kez düşükte tek başina yeterlimidir bilemiyorum.arkadasim detayli tahliller yaptirdin mi yani neden Kaynaklandiğına dair.çok emekler veriyoruz bence pıhtılaşma guatır bağışıklık testlerini eğer yaptirmamişsan denemeden yaptir derim rahim filmi çektirmdiysen mutlaka çektir.Jadecim bir daha ki denemeni işten izinli olduğunnda yaptirmak gibi bir durumun olamaz mi rahat geçmesi adina

Bir şey soracağım estrofem ağız kuruluğu yapıyor mu? yani yaşayan var mı? çok zor sürekli ağzım kuruyor anlamadım neden

Back
X