- 20 Mart 2019
- 1.287
- 6.958
- 108
Evet canımOnlar da 4AA miydi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımOnlar da 4AA miydi ?
12 Haziranda canım, heyecanla bekliyorum bendeTamaracım test günün ne zaman canım
Biotex.com türkiye sitesinde watsapp ikonuna tıkladığında karşına andrey çıkacak ordan direkt ulaşabilirsiniz.İletişimi merkezle değil andreyle kuruyoruz türklerin danışmanlığını / tercümanlığını yapıyorBiontexcom un telefonunu yazar mısınız,
Netten baktım ama birkaç başlık var anlayasın hangisi![]()
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın12 Haziranda canım, heyecanla bekliyorum bende![]()
Canım inşallah vardın evineİnşallah emeklerinin karşılığını alırsınne büyük emekler veriliyor ne çileler çekiliyor valla çok yorucu
dönüşte de beni tuttular Dış hatlara geçişte bir türkle tanıştık yardımcı olmaya çalıştı ona bile izin vermediler
eşimi girişte tuttuklarını söylemiştim ya ona bir form doldurtmuşlardı ve öıkarken bunu göster demişler çıkışta benden de o formu istediler ama bana vermemişlerdi sorunsuz geçtiğim için kısa süre tuttular sonra geçirdiler
Dedim çok sevdiler beni bırakmak istemiyorlar
yaaaani yürekten diliyorum içerde ve dışarda isteyen uğraşan herkese muradı nasip olsunn inşallah
Benimde o dikkatimi cekti dedim icimden bu fake olmasin acaba diyeSoy adinida circir koymus![]()
Desene sana 6iz geliyor:))Evet canım
Ben eşime ginseng, Q10, balıkyağı kapsülü ve ester C veriyorum.Bunlar neticede hücre yenileyici.zararı yok üstelik şu corona döneminde koruyucu bile oldu çok şükür.Spermiyogram sonucuna etkisini Pazartesi göreceğiz.(tabi şeker hastalığı, sigara,stres ve beslenme gibi durumların etkiside malum)Yok hayir tedavi olmadi.Sadece sperm testi ve 1-2 dakikalik muayene yapildi.Tavsiyeniz icin tskler arastiricam
Amin Allahim hepimizin yardimcisi olur insallah.Esimde hazir embriyo istemiyor malesef ister istemez simdiden stres yapmaya basladim.Dusunmemeye calisiyorum ama belki ikinci bir defa deneme sansim olmayabilir o yuzden elimizden bisey gelir mi diye sormak istedim.Sonucta hic tahlil falan yapilmadi
Biraz gec kaldik ama bende takviyelere basliycam onumuzde 3-4 ay gibi bir zaman en iyi sekilde degerlendirmek istiyorum.Hayirlisi Allahtan artik.Umarim pazartesi cok güzel haberler alirsinsinizBen eşime ginseng, Q10, balıkyağı kapsülü ve ester C veriyorum.Bunlar neticede hücre yenileyici.zararı yok üstelik şu corona döneminde koruyucu bile oldu çok şükür.Spermiyogram sonucuna etkisini Pazartesi göreceğiz.(tabi şeker hastalığı, sigara,stres ve beslenme gibi durumların etkiside malum)
Cok sukur evet zazacimKuzum çok şükür sorun çıkmadı
Bunların böyle yaklaşımını seviyorum yaa
Standart tedavi yok burda
İkili transfer benim gibimi yapılacak?
Mesela progesteron başlarken 5 ve 7 günlerdemi?
Aynen oyle ama su kismi güzeldi ben sordum ve bana biz dusukten bozuyoruz istereniz disarda bozdurun dedi. Etik olrak hosuma gittiSiz siz olun kizlar paralarinizi otelde bozdurmayin ben bu konuda turistlerden cok sikayet alirdim otel kurlariyla disardaki kurlar arasi fark oluyor cunku kurlari yasak olmasina ragmen yillardir bu sorun her otelde var cok dusuk belirlerler ve olan paraniza olur
Ben bu iki transferi ilk orda duydumCok sukur evet zazacim
evet aynen oyle 5 ve 7. Günlerde yapipacak , hem de digerinin durumuna bakariz dedi. Ben görülebilecegini bile bilmiyordum acikcasi![]()
Aaa bu sefer de seni miİnşallah emeklerinin karşılığını alırsınne büyük emekler veriliyor ne çileler çekiliyor valla çok yorucu
dönüşte de beni tuttular Dış hatlara geçişte bir türkle tanıştık yardımcı olmaya çalıştı ona bile izin vermediler
eşimi girişte tuttuklarını söylemiştim ya ona bir form doldurtmuşlardı ve öıkarken bunu göster demişler çıkışta benden de o formu istediler ama bana vermemişlerdi sorunsuz geçtiğim için kısa süre tuttular sonra geçirdiler
Dedim çok sevdiler beni bırakmak istemiyorlar
yaaaani yürekten diliyorum içerde ve dışarda isteyen uğraşan herkese muradı nasip olsunn inşallah
Insallahhh cnmmm yavrularin yüzünü güldürsün12 Haziranda canım, heyecanla bekliyorum bende![]()
Ben zaza’dan duymustum yazdi o DonemBen bu iki transferi ilk orda duydumbir kac kisi transfer olup gelmisti bir gün sonra yine olcaz dediler
cok sasirmistim ben ilk orda duydum böyle
Ben orda duymustum bir alman kiz bir italyan , almanla biraz konustum dedim ben bunu ilk duydumBen zaza’dan duymustum yazdi o Donemordan cok asinaydim doktor da soyleyince dedim olur
sadece 2 gun once koyduguna nasil bakicak o enteresan geldi.
Bir de gidecek olan arkadaslara soylemis olayim temmuz sonu ve agustos ilk hafta klinik kapali olcakmis , temizlik var dediler ama renovasyon gibi birsey de olabilir. Ben o yuzden hmen baslamak istedim.
O oyle evli olmayanlara yapiyorlar mi? Ben de bunu bilmiyordum. Hatta otelde yalniz bir ingiliz vardi ben de onunla sohpet ettim ama bole bi detay vermedi bana.Ben orda duymustum bir alman kiz bir italyan , almanla biraz konustum dedim ben bunu ilk duydumo kizda kaldi aklim yaaa keske haber alabilsem, hatir embriyo yaptirdi esi yok onun, kiz numarami istemisti o ara bise oldu veremedim simdi aklim kaldi
insallah hamiledir,
Andrey söyledi kapancagini ay bende o güne kadar gitsem ya![]()
Bence de baktik olmamis devamBana hergün yapabilir transferne varsa yap dicem
![]()