- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.217
- 88
- 43
Valla bende heyecanla bekliyorum12 Haziranda canım, heyecanla bekliyorum bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende heyecanla bekliyorum12 Haziranda canım, heyecanla bekliyorum bende![]()
Çok teşekkür ederim inşallah. Hepimiz çok sıkıntılar yaşıyoruz Allah hepimize nasip etsin muradimizi. Yaşadıklarıniz nazarlık olsun bundan sonra işleriniz rast gitsin yine de pozitif olmanız şahane. Emin olun her şey güzel olacakİnşallah emeklerinin karşılığını alırsınne büyük emekler veriliyor ne çileler çekiliyor valla çok yorucu
dönüşte de beni tuttular Dış hatlara geçişte bir türkle tanıştık yardımcı olmaya çalıştı ona bile izin vermediler
eşimi girişte tuttuklarını söylemiştim ya ona bir form doldurtmuşlardı ve öıkarken bunu göster demişler çıkışta benden de o formu istediler ama bana vermemişlerdi sorunsuz geçtiğim için kısa süre tuttular sonra geçirdiler
Dedim çok sevdiler beni bırakmak istemiyorlar
yaaaani yürekten diliyorum içerde ve dışarda isteyen uğraşan herkese muradı nasip olsunn inşallah
Evet canımValla bende heyecanla bekliyorumekin arkadaşımız ve senin kıbrıstı değil mi
AhaahaaaBana hergün yapabilir transferne varsa yap dicem
![]()
Olmadı yedek varsa onları da koydurBana hergün yapabilir transferne varsa yap dicem
![]()
aa cok ilginc kapali olmasi,donorlerin yumurta takibi fln nasil olucak.yani okdr buyuk bir merkezin okadar insanin döngüsünü ayarlamasi cok zor yaaBen zaza’dan duymustum yazdi o Donemordan cok asinaydim doktor da soyleyince dedim olur
sadece 2 gun once koyduguna nasil bakicak o enteresan geldi.
Bir de gidecek olan arkadaslara soylemis olayim temmuz sonu ve agustos ilk hafta klinik kapali olcakmis , temizlik var dediler ama renovasyon gibi birsey de olabilir. Ben o yuzden hmen baslamak istedim.
çoook iyiiCok sukur evet zazacim
evet aynen oyle 5 ve 7. Günlerde yapipacak , hem de digerinin durumuna bakariz dedi. Ben görülebilecegini bile bilmiyordum acikcasi![]()
Yapiliyor cnm cok vardi bizim oteldeO oyle evli olmayanlara yapiyorlar mi? Ben de bunu bilmiyordum. Hatta otelde yalniz bir ingiliz vardi ben de onunla sohpet ettim ama bole bi detay vermedi bana.
Hos ben de transfere tek gidicem![]()
Gittiginde görcen cnm orasi donör ve tasiyici annelerle dolu , hepsinin elinde ilacaa cok ilginc kapali olmasi,donorlerin yumurta takibi fln nasil olucak.yani okdr buyuk bir merkezin okadar insanin döngüsünü ayarlamasi cok zor yaa
bizde temmyzda gitmeyi düsünüyorduk,gerci sonuna kalmayiz sanirim ama iyi oldu soyledigin cnm tesekkurler![]()
Aminn Çok aminnnHerkese merhaba; Sizlere umut olmaya geldim arkadaşlar:)
Ben yumurta donasyonu ile bir evlat sahibi oldum.sakın pes etmeyin be inanın daha Yaşadığınız hiçbir duyguya benzemiyor.Rabbim Bana bu mucize yaşattığı için her gün,her saat ,her saniye şükrediyorum.2020 agustos Ayında transferim oldu.Ve hamilelik öyle eşsiz bir şey ki prensesler gibisiniz.Nolur yumurtalar yetersiz, yasınız ileri ise ısrar etmeyin eşinizi ikna edin.Aklımın köşesine daha gelmiyor donasyon fikri.Anne babasına benzemeyen nice insanlar var.bu sırrı yalnızca siz ve eşiniz bilsin.Ve bunu unutun.Anananeler,babbanneler dedeler deliriyorlar.Aileye sevinç gelsin.İyi merkezlere gidin
5aa olmayan kaliteleri kabul etmeyin
En az 6 embriyonız olsun
Rahminize mutlaka baktırın
Eşinize sperm analızi yaptırın
Allah sizlere de bu aşkı yaşatsın inşallah.Amaaaa ilk bir ay azcık meşakatli.olsun herşeye deger.
Sevgiler
Yavrunuzla beraber musmutluuu hayatiniz olsun insallahHerkese merhaba; Sizlere umut olmaya geldim arkadaşlar:)
Ben yumurta donasyonu ile bir evlat sahibi oldum.sakın pes etmeyin be inanın daha Yaşadığınız hiçbir duyguya benzemiyor.Rabbim Bana bu mucize yaşattığı için her gün,her saat ,her saniye şükrediyorum.2020 agustos Ayında transferim oldu.Ve hamilelik öyle eşsiz bir şey ki prensesler gibisiniz.Nolur yumurtalar yetersiz, yasınız ileri ise ısrar etmeyin eşinizi ikna edin.Aklımın köşesine daha gelmiyor donasyon fikri.Anne babasına benzemeyen nice insanlar var.bu sırrı yalnızca siz ve eşiniz bilsin.Ve bunu unutun.Anananeler,babbanneler dedeler deliriyorlar.Aileye sevinç gelsin.İyi merkezlere gidin
En az 6 embriyonız olsun
Allah sizlere de bu aşkı yaşatsın inşallah.Amaaaa ilk bir ay azcık meşakatli.olsun herşeye deger.
Sevgiler
Vallahi cok iyi bu durum bu turkiyedeki oteller yurtdisindaki bazi oteller bu durumlari gizlerler söylemezlerAynen oyle ama su kismi güzeldi ben sordum ve bana biz dusukten bozuyoruz istereniz disarda bozdurun dedi. Etik olrak hosuma gitti![]()
Ben olsam hepsini transfer ettirirdimAhaahaaagetirin kardeşim
![]()
evladinla birlikte mutlu bir hayat dilerim sana ayaginiza tas degmesin insallahHerkese merhaba; Sizlere umut olmaya geldim arkadaşlar:)
En az 6 embriyonız olsun
Sevgiler
Hay massallahhhhh desene cok insan geliyorGittiginde görcen cnm orasi donör ve tasiyici annelerle dolu , hepsinin elinde ilacben sasirmistim görünce hatta iyce süzdüm kizlari
![]()
İyi olduğunu bildiğim bir hastaneden önüme ilk gelenndoktordan randevu aldım ilave görüş amaçlı ve büyük şans eseri müthiş bir doktora denk geldimCanım inşallah vardın evine
Türkiyedeki doktorunla randevun bugüneydi değilmi?
Bize haber ver o kavitede biriken sıvı ne?
Merak ettim![]()
Nirde bu primolut hemen söktürür mü uani ortalama ne zaman adet görürüm bugün başladımİyi olduğunu bildiğim bir hastaneden önüme ilk gelenndoktordan randevu aldım ilave görüş amaçlı ve büyük şans eseri müthiş bir doktora denk geldimHikayemizi anlattık sadece donasyon demedik dondurulmuş embriyom var dedik . Histereskopi işin öok erken dedi ben yapışıklık olduğunu düşünmüyorum dedi çünkü öncesinde ameliyat olmuştum ve çekilen haf çok iyiydi ve sonrasında da transfer dışunda giç bir işlem yapılmadı..Adet düzensizliğim ile sıvı birikmesini (benim anlattıklarım neyicesinde)iltihap olduğunu düşündü ve bu yönde tedaviye başladı primolut adet söktürücü ve antibiyotik ve fitil verdi adetliyeln gel ve bitiminde gel dedi büyük ihtimalle temizlemiş olucaz dedi . Aksi olursa da ne yapacağımıza o gün konuşup karar verelim dedi rahim filmi istiycek ve duruma göre histereskopi..2 hafta önce temiz olan 2 hafta sonra bu durum canımı sıkmadı değil ama vardır bir hayır dedim ve tertemiz yapana kadar öücadeleye devam . Ve bu arada benim geçmişimde hiç kist miyom polip vs yoktu sadece yapışıklık o da kullandığım bazı ilaçlar yüzünden olmuştu
sizlerde bu doktorun bana uyguladığı tedavi hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
![]()
ee iste nasil kapali olcak ozmn okdr insani napcaklarrGittiginde görcen cnm orasi donör ve tasiyici annelerle dolu , hepsinin elinde ilacben sasirmistim görünce hatta iyce süzdüm kizlari
![]()