Ah bi de bana sor bu sefer ayrı bir heyecanım var “en azından transfer aşamasını görürüm herhalde” heyecanı..Ay cok heyecanlı, herkesle birlikte ben de heyecanlaniyorum
Teşekkür ederıim canımPasiflora,valeriyan tarz bir şeylek kullan
Çok ciddiyse rivotril uçak öncesi
Rivotril reçeteye tabi
Doktora gitmen şart
Zazacim sen eczaciydin sanirim ve diger hemsire arkadaslar bu ucak fobisi icin igiderlen ilac icicez de transferden sonra donus zamani o ilaclar sakincali olur mu transfer islemi olumsuz etkilenir mi acabaPasiflora,valeriyan tarz bir şeylek kullan
Çok ciddiyse rivotril uçak öncesi
Rivotril reçeteye tabi
Doktora gitmen şart
Canım estafurullah ben sadece o arkadaşı rahatlatmak istedim.bu arada gebe arkadaşlar doğum ile alakalı sezeryan vs merak ettikleri konular olur ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım.Vallahi yeminlen ellerinden saygiyla operim ameliyat hemsiresi ymissin gercekten sana cok saygi duyuyorum hele bu zor donemlerde onunde saygiyla egilirim kardesim❤❤❤❤❤❤
Teşekkürederim canım AminAminnnnnn bize topluca dua ethamilelerin duasi kabul olurmuss
Rabbim yavrunu sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim
AminHayirli olsun Allah tamamina erdirsin inşallah
O ilaç renkli reçeteye tabi anacımTeşekkür ederıim canımValeriyan bir şey yapmıyor bana malesef. Rivotril yarın sorucam reçetesiz alabilirsem alıcam. Yalnız 1 tablet uçak öncesimi kullanıcam?
Canım uluslararası uçuş olduğu için uçak üç sıralı büyük uçaktı.ve iniş kalkış boyunca İnan bana nerdeyse hiç ama hiç sallanmadı.stres yapma.kış mevsiminde olmadığımız için rüzgar uçağı sarsmadı hava açıktı.dönüşte bayağı bulutluydu yağmur yağdı vs.eyvah dedim yandım.kesin yağmur rüzgar aklımı yicem gidene kadar.hiç bişey olmadı.gelirken çok hafif bir tıkırtı oldu toplam 5 sn sürmedi.hep gözüm ikaz ışıklarındaydı ve inerken kalkarken sürekli aralıksız dua okuyup dikkatimi dağıtmaya çalıştım.bebişlerin yapışması kısa sürüyor o yüzden düşer diye korkma onlar zaten sana transferden hemen sonra tutunmaya başlıyorlar.hatta kıbrısta beni 2 saat yatırıp sonra direk uçağa gidebilirsiniz demişlerdiZirka canim döndünüzmü siz? Nasıl geçdi uçuş umarım giderken dediyin gibi yağ gibi kalkıb yağ gibi endi uçak. Vallahi tedavinin stresi bir tarafda uçak stresi bitirdi beni. Pandemi psixolojimi tamemen mahf etdi. Eskiden de uçak yolculuqlarım hep stresliydi ama şimdi iyice paranoi oldum aklıma gelince kalp çarpıntısından nefesim kesilecek gibi oluyorum. Bu stresi nasıl gidericem transferden sonra böyle stresle nasıl dönecem kesin düşürürüm embriyoları Varmı bunun bir tedavi yöntemi
Transfer sonrası ancak bitkisel tarz sakinleştiricilerZazacim sen eczaciydin sanirim ve diger hemsire arkadaslar bu ucak fobisi icin igiderlen ilac icicez de transferden sonra donus zamani o ilaclar sakincali olur mu transfer islemi olumsuz etkilenir mi acaba
D vitamininin 80-100 olması toksik zehirlenme yapar normal araşığı 30-35 olmalı.bu yanlış Bilgi canım.başka bişeyle karıştırıyor olabilirsinÇok geçmiş olsun. Lütfen D vitamini seviyesini ölçtürün. Dr.ların söylediği 40-50 seviyeleri normal derlerse inanmayın. Misin. 80-100 seviyelerinde olmalı. Düşük D vitamini seviyeleri tansiyona sebeb oluyor.
Zirka inşallah gebe kalalım hepimizCanım estafurullah ben sadece o arkadaşı rahatlatmak istedim.bu arada gebe arkadaşlar doğum ile alakalı sezeryan vs merak ettikleri konular olur ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Haşimato için düzenli tedavi oluyor musunuz? İnternette Yeşim Erbil var Mehmet Ali’nin ablası .kadın bu konuda çok iyi.sürekli takipteyim.düzenli doktorun yok ise mutlaka öneririm.ve profesörlerin ist da muayenesi 1300-1500-2000 bandında değişiyor.muayenehanelerinde. Eşimi götürüyorum ama Yeşim hanım 500 e muayene ediyormuş.tek sıkıntı çok yoğun bir aydan önceye randevu alamıyorsunBenim de haşimatom var o kadar kafama takılıyor ki. Bundan dolayı tedavilerim başarısız oluyormuş gibi geliyor. Haşimatolu olup donasyonda başarılı olan var mı acaba? Benim antikorlarım 400lerde maalesef
Canım her türlü her zaman emrinizdeyim doğurduktan sonrada erkek bebeklerimizin sünneti var daha :))Zirka inşallah gebe kalalım hepimiz
İlerde sen bize çoook lazımsın
Kesinlikle ayrıca nefes egzersizlerininde faydası oluyor.mümkünse hiç almamak çünkü transferden sonra herşey bebeklerinize geçecekTransfer sonrası ancak bitkisel tarz sakinleştiriciler
Bizimle resim paylaşan olmadı kalitesi hakkında da 1. Kalite dediler bende dha çok incelemedim belki biraz zorlansa söylerler ama transfere gidimçnce kaliteleriyle alakalı bir kağıt verdilerGünaydın hanımlar, Gynolife’da tedavi olanlara bir sorum olacak.. Embriyoların dondurulmadan önceki fotoğraflarını sizinle paylaştılar mı? Bir de kalitesi ile ilgili bilgilendirme yapılıyor mu?
Rivotril yeşil reçete bildiğin narkotik.Bence zamanın dediği gibi doğal bitkisel bişeyler araştırmak lazım.aslımda kenevir tohumu yağı var.1 tatlı kaşığı yetiyor ama Araştırma lazım.transfer sonrası için doktora sormak lazım.yada yoğurt gibi uyku veren gıdalar olabilir.ayran kefir vs.yoğurt beni felaket uyutur meselaO ilaç renkli reçeteye tabi anacım
Onu eczane sana reçetesiz veremez
Nörolog veya psihiyatrist yazmalı
bende eski Kıbrıs hüsranla donasyon yaptıranlardanım net kararım kesinlikle Kiev tek geçerimSize tavsiyem Kiev’i düşünün. Bende Kıbrıs’ta donasyon yaptırdım. Fakat buradan okuduğum ve edindiğim bilgi sonucunda keşke Kiev’de ki merkez olsaydı dediğim çok oldu. Çok profesyonel bir ekip var orda. Her hastaya aynı protokol yapılmıyor. Üstelik çok daha ekonıomik. Kıbrıs’taki merkezler ile mukayese edildiğinde.
Aynen kiewi öpüp başınızın üstüne koyunGeçen kıbrısa transfere giden arkadaşım kapalı odada plastik tabaklarda kapıda burakılan berbat yekleri anlatıyordu
Burda hiç değilse çıkıp istediğimiz yere gidip yemek yeyeriz
Canım ben aşı oldum ilk dozu ikinciside olacam doktorlar sakıncası yok diyor Buda aslında bir nevi grip aşısı gibi.bir her zaman sıfırdan iyidir.hasta olup ilaç kullanacağıma aşı olurum antikorum oluşur.ben zatürrede oldum.sırf bu corona ciğerlerime girerse daha az hasar versin diye.ben öyle bakıyorum olaya ama Tabiki yüzde yüz güvenilir değildir.Ikinci doz Asi olduktan sonra transfer icin ne kadar bekleme suresi olmali acaba?
Sanirim haftaya 40-45 sira gelecekmis. Asiyi olursam 3 ay beklemem mi gerek?
Gelen yemekleri yemezseniz otelden de söyleyebilirsiniz yada şoföre söyleyip dışardan yaptıra bilirsinizYa valla yeterince stres var zaten hayatımızda bir de oteldi yemekti takmıcam kafamayeterli yumurta çıksın benden güzel 3-5 embriyo olsun daha ne isterim. Yanımda bişiler götürürüm artık ya da dışardan da sipariş verebiliyorsak önereceğin yerlere açığım.. Eşimden dolayı giriyoruz karantinaya yoksa bana karantina yok normalde Sen gelme diyorum illa gelcem diyo..
Ben de asi karsiti degilim. Hatta zaturreyi de oldum.Canım ben aşı oldum ilk dozu ikinciside olacam doktorlar sakıncası yok diyor Buda aslında bir nevi grip aşısı gibi.bir her zaman sıfırdan iyidir.hasta olup ilaç kullanacağıma aşı olurum antikorum oluşur.ben zatürrede oldum.sırf bu corona ciğerlerime girerse daha az hasar versin diye.ben öyle bakıyorum olaya ama Tabiki yüzde yüz güvenilir değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?