İnşallah sizdende güzel pozitif haberler alacağız

Biontech te süre 1,5 ay canım sinovac ta 21 gün.bence olabilirsin ama yinede hekim görüşü almalısın

Guzel haberleri bekliyoruz..
Ngs tercihi sebebi neydi acaba?
Daha once donasyon ile gebelik olusmus mutdu?
Eski mesajlarinizda sanirim hep kendi yumurtalarinizla dusuk olmus.

Bende sali günü 2.doz oluyorum insallah bu sefer cok arasi yok birincisiyle valla canim cok yandi korkuyla gittim bisey olurmuyum diye benden once randevu alanlarin hicbiri gelmedi asiya ya cok üzüldüm ben uzun zamandir adi olayimdiye bekliyoum heyacanla ve korkuyla kolumu uzattim benden oncekilerde gelmedi cok saskinim valla acabami dedim bisey olursa kdiye korkmadim deil cok sukur 2.cisi geldi bile iyiki asi var

Cevap için teşekkür ederim.
Bende erken menapozum, yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum, Rabbim hepimize bebelerimizle dönemi nasip etsin

Benim de haşimatom var o kadar kafama takılıyor ki. Bundan dolayı tedavilerim başarısız oluyormuş gibi geliyor. Haşimatolu olup donasyonda başarılı olan var mı acaba? Benim antikorlarım 400lerde maalesef
Mrbbende de hasimatom var ama bu antikor olayini bilmiyorum ,endokrin mi bakiuor yoksa dahiliye falan bakarmi,bilginiz var mi

Rabbim mucizesi ile tecelli etsingüzel haberinizi bekliyoruz

Evet kendisini takip ediyorum tavsiyelerine uymaya çalışıyorum. Ama İstanbul’da olmadığım için muayene olmamıştım. Ben de bir randevu almayı deneyim. Nerelere gidiyoruz İstanbul’a da gideriz şifa için

Mrbbende de hasimatom var ama bu antikor olayini bilmiyorum ,endokrin mi bakiuor yoksa dahiliye falan bakarmi,bilginiz var mi
Devlet hastanelerinde önce dahiliyeye gidiyorsun onlar tahlillerini yapıyor ve sonuca göre endokrinolojiye yönlendiriyor. Anti TPO ve anti TG antikorlarına bakıyorlar

Hangi seviyede canim hasimaton benim 3.evrede idi ben sık sık bayiliyordum halsizlikten son 3 senedir cok sukur bu sene kilo vermemle beraber glutensiz beslenme duzeniyle 5 aydir degerlerim dusmedi 1.evreye geriledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…