Rüzgarselin şimdi gördüm mesajını umarım tez zamanda iyileşir ve bebeğini de sağlıkla kucağına alırsan bunlar zor zamanlar biliyorum bu da geçer ve geçecektir hayırlısıyla güzel günlere odaklan canım. Sağlık ve mutluluk diliyorum senin ve bebeğin için
arkaşlar dün yine kanamanın rengi değişti. Doktora gittim. Kasılmalarım durmadığı için rahim ağzı 1 parmak açılmış. Daha yüksek dozda ilaç da kullanamıyorum. Dikiş atalım dediler ama sonra o bölgede damarlanma,kanama var. Yeni bir kanama başlarsa durduramayız diye vazgeçtiler. Evde yüreğim ağzımda bekliyorum. Benim için dua edin olur mu? En azından 11 hafta daha doğumu geciktirmemiz gerekiyor ama nasıl bilmiyorum
Teşekkürler arkadaşlar. Kasılmaları durdurabilecek olan ilaç için bebeğim çok küçükmüş. 3 hafta sonra başlayabileceğiz. Kasılmalar durursa kanama da duracak ve o zaman dikiş atma şansımız da olacak. Bebek dilerken sağlıklı bir hamilelik de dilemeyi unutmayın. Şükür ki bebeğim benimle ve gelişimi normal. Dualarınızla atlatacağız inşallah.
senı çok ıyı anlıyorum ıkı mıkrotesede bıse bulunamadı esım kaan hoca uzun tedavıler gordu ıkıncı mıkroteseyı oyle yaptı bızdede bıse bulunmadı oo degıl kok hucre tc gelse bıle belkı kullanılacak hucre var bıle dıyemedı kaan hoca yanı eşim ve ben orda anladık tum kapılar kapandı bızım için...2005 2010 kadar hıç durmadan ugraştık eşim kaan hoca artık umutsuz olunca emre bakırcıogluylada gorustuk başkent hast reşit gonenlede hepsı umut yook denınce tabı o kadar sene kürler yeme içme kaan hocanın ılaçları ful alındı duzenlı şekılde ıkıncı mıkrotese olumsuz olunca esım dırek sperm donosyonu dedi gıttık kıbrısa ordada umudumuzu aradık çook sukuur herkese dua edıyom tutsun tedavısı olumlu gıtsın diyeeeeeeeeeeeeee 24 haftadasındayım ........en kısa zamanda eşinle ve sen mutlu olacagınız yolu bulmanız dılegıyleeeee.............
bizim için de kaan aydos 2. microtese de 6 ay ilaç kullanımı bide bende kullanıcam bulunursa tüp bebek dedi ama şans%10 civarı bide tüp bebek tutma ihtimali eklenince %kaç olur bilmiyorum denemeye değer mi düşünüyoruz ama emre bakırcıoğluna muayene olduktan sonra karar vericez bakalım.Eşimle çok konuşmadım donasyonu kendisi söyledi sonra olmaz dedi kararsız bakalım ne zamn karar vericek hayırlısı .senin adına çok sevindim ne güzel az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah kız mı erkek mi?iyi dileklerin için teşekkür ederim...
Arkadaslar bugün sonunda bebeğimi gördüm , kalbi pıtır pıtır atıyordu . Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın tarifi yok bunun ....
Çok güzel bir söz :))
SEN NEYE HAZIRSAN O DA SENİN İÇİN HAZIRDIR (marc victor hensen ) Yani bebekler gelecek:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?