Su Ana KADAR haber vermemenin nedeni olumsuz olmsı diye düşünüyorum.Umarım yanılıyorumdur.geçen yıl bende bu zamanlarda olumsuzu gören biri olarak şu an ne söylesek ne yapsak üzüntünü hafifletemeyiz biliyorum. Ama şunu söyleyebilirim en azından kanaman olmasaydı doktoorun kesin gözüyle bakmıştı.Yani en azındann nedenini biliyorsun.Ben nedenini bile bilmiyorum.bizler burada her zaman yanındayiz lutfen kendini çok üzme umudu sakın kaybetme

theo, insallah yaniliyorduruz da sen sevincten buraya girecek vaktin yoktur...........bende simdi isden geldim, hemen bakayim dedim buraya......maalesef senden henüz haber yok........Allahim hakkinda ne hayirliysa onu versin............hepimiz icin...

nasılsın
ben cuma rahim kalınlığı için randevumu aldım
cuma yı bekliyorum heyecan heyecan heyecan

Iyiyim canim hazirliklar nasil gidiyor. Rahim kalinligini olçüldümü canim Theo yu bende merak ediyorum endiseleniyorum haber vermezsem olumsuz demişti. Umarim öyle deyildir

hazırlıklar işte cuma dünü ilk rahim kalınlığı randevusu alındı.
estrofem e devam ediyorum 2 adet

benim önceki tüp bebek denemelerimden bildiğim kadarıyla rahim kalınlığı takiplerinde iyi sonuçlar alıyordum.
İnşallah hayırlısı ile bunda da öyle olur.

sahi tres06 tam kaç olması gerekiyor rahim kalınlığının?
bana yazarmısın?

Selam,
İspanyadaki klinik senin konumundaki birrine yani banada aşağıdaki testleri önerdi..
""""""""
1. We need to complete the investigations for the male factor; you can do in Istambul SPERM DNA FRAGMENTATION or FISH in SPERMATOZOA!! That will reassure us that even with egg donation the sperm is ok to proceed!!!!""""""""

Yumurta donasyonunda spermde sorun varsa imsi kullanan bir klinik önemli birde 1 tane sağlıklı denilen spermde gerçekten genetik olarak sağlıklımı?? Bu testler bunu gösteriyor...
Bu testler düzende 500 tl

Merhaba,
Bahsettiğin test sonuçları ne kadar sürede çıkıyor acaba bilgin var mı? Sevgiler...

Zilancim genelde 7mm üzeri olması gerekiyor 11,12mm çok iyi diye Kabul edilir.

önceki sayfalarda bebeğin hayırlı olsun arkadaşım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah....!

sağol canım okudum.. aynı güzel dilekler bendende sana geliyor..az önce banyo yapıp namaz kıldım yine tüm arkadaşlarım için dua ettim. Allahım kabul etsin.
benim biraz zor geçiyor başdönmeleri, uyku hali falan olsun razıyım.. eşim radyosyona maruz kalıyorum diye netde pek kalmamı istemiyor. onun yanında pek girmiyorum
benimde işim hep net üzerinden kaçak göçek giriyorum :))

canım senden güzel haberler almayı umuyoruz. öyle olmasa hiç bir zaman yolun sonu değildir.
yüce Mevlamın herbirimiz hakkında verdiği güzel kararlar vardır mutlaka.
sonuç ne olursa olsun bizimle paylaş arkadaşım..Dualarımız seninle..

Ben 2.denemede pozitif aldım ama ilk denemede de pozitif alan arkadaşlar bar. İnşallah seninki ilkinde pozitif olur.

arkaşlar dün yine kanamanın rengi değişti. Doktora gittim. Kasılmalarım durmadığı için rahim ağzı 1 parmak açılmış. Daha yüksek dozda ilaç da kullanamıyorum. Dikiş atalım dediler ama sonra o bölgede damarlanma,kanama var. Yeni bir kanama başlarsa durduramayız diye vazgeçtiler. Evde yüreğim ağzımda bekliyorum. Benim için dua edin olur mu? En azından 11 hafta daha doğumu geciktirmemiz gerekiyor ama nasıl bilmiyorum

Canım tekrar geçmiş olsun... Benim bir tanıdığım ilk bebeğini rahim aniden açılma yaptığı için 6 aylık kaybetti.Onda kanama yoktu birden suyu boşalınca hastaneye koştular. Bebekte bir sorun yoktu. Daha sonra 2 çocuğunu da senin bahsettiğin şekilde rahim ağzına dikiş atılarak dünyaya getirdi. 3 ay bitince dikiş atılıyordu.... Senin de kanaman durunca öyle yapsalar, doktoruna sorsan buna ne der? Bir de iyi bir ekibe teslim et kendini... Stres olma diyeceğim ama elbette sakin kalabilmek zor, yine de soğuk kanlı ol...... İnşallah atlatacaksın... Kendine ve kızına iyi bak....

senı çok ıyı anlıyorum ıkı mıkrotesede bıse bulunamadı esım kaan hoca uzun tedavıler gordu ıkıncı mıkroteseyı oyle yaptı bızdede bıse bulunmadı oo degıl kok hucre tc gelse bıle belkı kullanılacak hucre var bıle dıyemedı kaan hoca yanı eşim ve ben orda anladık tum kapılar kapandı bızım için...2005 2010 kadar hıç durmadan ugraştık eşim kaan hoca artık umutsuz olunca emre bakırcıogluylada gorustuk başkent hast reşit gonenlede hepsı umut yook denınce tabı o kadar sene kürler yeme içme kaan hocanın ılaçları ful alındı duzenlı şekılde ıkıncı mıkrotese olumsuz olunca esım dırek sperm donosyonu dedi gıttık kıbrısa ordada umudumuzu aradık çook sukuur herkese dua edıyom tutsun tedavısı olumlu gıtsın diyeeeeeeeeeeeeee 24 haftadasındayım ........en kısa zamanda eşinle ve sen mutlu olacagınız yolu bulmanız dılegıyleeeee.............

Gönülleri bir olan Arkadaşlarım!
Herşey dilediğinizce güzel olsun 12.12.2012 dileklerinden hepimize sağlıklı sevgiyle yetiştirebileceğimiz hayırlı evlatlar ve gül kokulu bebekler diliyorum ve de amin amin amin diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…