theo, insallah yaniliyorduruz da sen sevincten buraya girecek vaktin yoktur...........bende simdi isden geldim, hemen bakayim dedim buraya......maalesef senden henüz haber yok........Allahim hakkinda ne hayirliysa onu versin............hepimiz icin...
Iyiyim canim hazirliklar nasil gidiyor. Rahim kalinligini olçüldümü canim Theo yu bende merak ediyorum endiseleniyorum haber vermezsem olumsuz demişti. Umarim öyle deyildir
nasılsın iyimisin sesin çıkmıyor arkadaşımArkadaşlar adet öncesi olan karın şişliğine tavsiyelerinizi bekliyorum.
aranızda eşinin sperm sayı ve morfolojisinde de sorun olup yumurta donasyonu yaptıran veya yaptıracak olan var mı? yaptıran varsa nerede yaptırdınız başarılı oldu mu? çünkü spermde de sorun olunca sperm seçiminde IMSI/ICSI kullanan bir merkez olması önemli...Ya da bu sorunu olup yumurta donasyonuna yeni başlayacak olan varsa hangi merkezi seçtiniz? yardımcı olurmusunuz...biz firdevs hn. düşünüyoruz ama bu sorun olunca da başarılı olabilir mi acaba?çünkü genelde sanki kolay hastalarda başarılı gibi...bu sorunu olanlar hangi merkezi seçti veya seçecek?
Selam,
İspanyadaki klinik senin konumundaki birrine yani banada aşağıdaki testleri önerdi..
""""""""
1. We need to complete the investigations for the male factor; you can do in Istambul SPERM DNA FRAGMENTATION or FISH in SPERMATOZOA!! That will reassure us that even with egg donation the sperm is ok to proceed!!!!""""""""
Yumurta donasyonunda spermde sorun varsa imsi kullanan bir klinik önemli birde 1 tane sağlıklı denilen spermde gerçekten genetik olarak sağlıklımı?? Bu testler bunu gösteriyor...
Bu testler düzende 500 tl
hazırlıklar işte cuma dünü ilk rahim kalınlığı randevusu alındı.
estrofem e devam ediyorum 2 adet
benim önceki tüp bebek denemelerimden bildiğim kadarıyla rahim kalınlığı takiplerinde iyi sonuçlar alıyordum.
İnşallah hayırlısı ile bunda da öyle olur.
sahi tres06 tam kaç olması gerekiyor rahim kalınlığının?
bana yazarmısın?
önceki sayfalarda bebeğin hayırlı olsun arkadaşım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah....!
Ben 2.denemede pozitif aldım ama ilk denemede de pozitif alan arkadaşlar bar. İnşallah seninki ilkinde pozitif olur.bende öyle düşündüm canım ya emre bakırcıoğlu yada acıbademe bir kez daha görüşelim dedik bende baskı yapmadım daha da ters teper diye önce eşim söyledi donasyon mu yapsak diye onun sayesin de bu forumu keşfettim o günden sonra hergün bakıyorum foruma ama ondan ses çıkmıyor bende konuyu açmıyorum kendisi istesin istiyorum zorla olmaz yani içine sinmesi lazım bakalım ne güzel sen mutlu sona ermek üzeresin inşallah darısı başıma :)bende aynı şekilde çocuğula sıfırdan başlamak istiyorum bide bizim çevre evlatlık almaya pek müsait değil rahatsız olurum diye çok istemiyorum bakalım kısmet artık ilk denemede mi pozitif sonuç aldınız?
arkaşlar dün yine kanamanın rengi değişti. Doktora gittim. Kasılmalarım durmadığı için rahim ağzı 1 parmak açılmış. Daha yüksek dozda ilaç da kullanamıyorum. Dikiş atalım dediler ama sonra o bölgede damarlanma,kanama var. Yeni bir kanama başlarsa durduramayız diye vazgeçtiler. Evde yüreğim ağzımda bekliyorum. Benim için dua edin olur mu? En azından 11 hafta daha doğumu geciktirmemiz gerekiyor ama nasıl bilmiyorum
canım eşimin tesesinde hiç sperm bulunamadı hala tüylerim ürperiyor kaan aydosta tedavi olduk çok ümitli olduğunu ameliyatın iyi geçtiğini söyledi. ameliyattan sonra söylemediler sonucu ertesi gün ödeme yaptıktan sonra gitgel en son bişey bulunamadı dediler elimize bir sonuç bile vermediler o haldeyken hiç düşünemedim tabi sonra aradım patolojiye bile bakmamışlar bir sonucumuz bile yok anlayacağın çok canım sıkılşdı en iyi denen yerde bunu yaşıyorsak hiç uğraşmanın anlamı yok gibi geliyor.Şimdi 6 ay fsh kullanın sonra tese aynı zanamda bende hazırlanıcam ve %10 şans sence denemeye değer mi ?aynı şeyleri yaşadığın için biraz başını ağrıtıcam sanırım üzgünüm:)eşim donasyona sıcak bakmıyor ama bu durum canımızı çok acıttığı için sanırım düşünceleri yavaş yavaş değişebilir bide ben embiriyo donasyonu düşünüyorum senin sadece sperm mi?bende çocukları çok seviyorum ama eşim bu durumdan sonra mesafeli davranıyo en yakınlarını bile sevmiyor çok sanırım çocuklar direkt bizim sorunumuzu çağırıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?