Çok teşekkür ederiminşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız,kalbimiz sizinle
Insallah rabbim ikiz evlat nasip etsin sana canim burdaki butun arkadaşlarıma insallahÇoook teşekür ederim canım kardeşim
Tek koydurmam hayıııır
Bu son zaten
Çifter çifter koydurucam
Ayyyy inşallah kırmızı kuşağı ben kesiyorumAmin inşallahZaza’nın kiler hayırlıysa bir yolu açsın, biz de sıra sıra peşlerinden gelelim Rabbim hepinizden razı olsun, valla enerjiniz öyle güzelki taaa buralara kadar geçiyor güzel dilekler için teşekkürler
Mırcum burdan gitmek yokkkk
Bebeklerin partisi olucak,nereye gidiyorsun
Bu yolu sen actin sekerimAyyyy inşallah kırmızı kuşağı ben kesiyorum
Eftaliosum bir doğurum senin yolunla gidicemCanimsin ikizleri op benim icin evet dun itibariyle 40 kiloyu tamamladim kus gibi rahatladim canim cook şükür murat beyle enis beyi goruntulu aradim 2 gun once murat bey şok oldu inanamadi dediki nerde ilk tedaviye gelen kiz dedi bu ilkinde soylemisti ama insallah bu kilon sorun olmaz demisti simdide basari sansimiz yuksek seninle diyor nasil gurur duydum kendimle icimi sevinc kapladi insallah olur dedim .sevgiler canim benim herdaim mutlu ol bebislerinle ailenle insallah kocaman öptüm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kuzum bu işte son yok kiEn son ben hamile olacam insallah arkanizdan geliyorum kizlar❤❤
Eftaliosum bir doğurum senin yolunla gidicem
Vallah kitap bile yaza biliriz
Ben donasyon yolunda ağır mücadele
Sen tüp bebek tedavilerde alınan kilolardan kurtulma
Aynen katiliyorum canimKuzum bu işte son yok ki
Biz burda tecrübelerimizi yeni gelenlerle paylaşıcaz
Heyecandan Morkanatların ismini yalnış yazdımayy hadi insallahhhh
Beyzoşuuuummm nerdeBu yolu sen actin sekerim
Ben ikili paket aldımKieve giden arkadaşlar;hangi paket programı tercih ettiniz acaba?Kıbrıs-Kiev arasında kaldım:))
Eftaliosum bir doğurum senin yolunla gidicem
Vallah kitap bile yaza biliriz
Ben donasyon yolunda ağır mücadele
Sen tüp bebek tedavilerde alınan kilolardan kurtulma
hem de ne heyecan,baska bir olaya odaklanamıyorum resmenHeyecanını çok iyi anlıyorumsen ne zaman geliyorsun
Çok sevindimhem de ne heyecan,baska bir olaya odaklanamıyorum resmen
temmuz da bayramdan önce diye plan yaptik ama,öncede olabilir sonra da.hala belli değil eşimin işlerden dolayı.ama ikimizde fırsat kolluyoruz,ilk anda gelicez hemen.utanmasam adama sen kal,ben bi gidip hallediyim dicem
Valla bizde seninle bir heycanlaniyoruzTamaram şu ana kadar hiç heyecan yoktu
Ama yarın için yine heyecan bastı beni
Anam diyorum bu kaçıncı ne heyecanlanıyon
Hiç elimde değil
Votkamı içsem
Muhtemelen bizde seninle denk gelecegizhem de ne heyecan,baska bir olaya odaklanamıyorum resmen
temmuz da bayramdan önce diye plan yaptik ama,öncede olabilir sonra da.hala belli değil eşimin işlerden dolayı.ama ikimizde fırsat kolluyoruz,ilk anda gelicez hemen.utanmasam adama sen kal,ben bi gidip hallediyim dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?