Sevgili Zeytin bende de myom vardı.Yaklaşık 2 ay önce aldırdım.Şimdi donasyon düşünüyorum. Bence önce kistini hallet aksi takdirde sonuç olumsuz olursa kendini suçlarsın. 2-3 ayda uzun bir süre değil bence...
Theo olumlu bakışına dönmene sevindim. Umarım hayatında herşey istediğin gibi gider bundan sonra. Yalnız kafama birşey takıldı bu donasyon sırasında veya hemen kanama olması ne demek yani kanamayı ne tetikler ki? Bunun işlemi yapanla mı ilgili çünkü rahim duvarına o aletin dayanmaması gerekir diye biliyorum o durumda kanama olduğunu okumuştum. Yani her donasyonu yapan dr böyle donasyon ertesi kanama olursa tutmamıştır diye söylüyor mu? Sevgiler...
Yaşadığım hayal kırıklığı sonunda geçirdiğim duygusal kriz dibe vuruş bugün itibari ile son bulmuştur.. Dün aldığım saç boyalarına bakıp rengine karar verip saçımı boyacağım..Yarın spora başlayıp hayatımı düzene sokacağım..
İyiyim ve daha iyi olacağım.
Sevgili Bebek sana bol şans diliyorum.. İnşallah meleklerin karnında yaşadığın memelekete doneceksin. ... Ben kimse için örnek olmamalıyım.. Fridevs hanım "sizden çok umutluydum ve çok üzgünüm dedi"
Biliyorum ki herkes elinden geleni yaptı fakat bir yerden sonra kısmet.
Artık bakış açımı değiştiriyorum. Benim için devlet sorunu haline gelen
hamile kalamak bebek sahibi olamamak sorun olmaktan çıkarıyorum)
Allah herkese hayırlı bebekler nasip etsin..
Kalbim sizinle..
ne güzel kendini toparlamışsın ve aynı hızda geri döndün bence sen sağlam duruşunla çok kişiye örnek olabilirsin mesela bana.olayları nasıl atlattığımız çok önemlisana esenlikler diliyorum...
Yaşadığım hayal kırıklığı sonunda geçirdiğim duygusal kriz dibe vuruş bugün itibari ile son bulmuştur.. Dün aldığım saç boyalarına bakıp rengine karar verip saçımı boyacağım..Yarın spora başlayıp hayatımı düzene sokacağım..
İyiyim ve daha iyi olacağım.
Sevgili Bebek sana bol şans diliyorum.. İnşallah meleklerin karnında yaşadığın memelekete doneceksin. ... Ben kimse için örnek olmamalıyım.. Fridevs hanım "sizden çok umutluydum ve çok üzgünüm dedi"
Biliyorum ki herkes elinden geleni yaptı fakat bir yerden sonra kısmet.
Artık bakış açımı değiştiriyorum. Benim için devlet sorunu haline gelen
hamile kalamak bebek sahibi olamamak sorun olmaktan çıkarıyorum)
Allah herkese hayırlı bebekler nasip etsin..
Kalbim sizinle..
Sevgili mormenekşe
Üzüntünü anlıyorum ama gönlünü ferah tut çünkü aynı acıları seninle beraber yaşayan çok insan var hem sadece bu sitede değil tüm dünyada. Yaşını bilmiyorum ama 3 yıl aslında uzun bir süre değil gerçi o da sana 13 yıl gibi geliyordur. Benim sevgili eşimi donasyona ikna edene kadar kendi tek tük yumurtamla başarısız tüp bebek aşılama denemelerim sonucunda ne kadar canım yandı bilemezsin çünkü ben de tüp bebek kesin olur diye düşünüyordum tüp bebeğe gelene kadar geçirdiğim asap bozucu süreci hiç burada anlatmayayım o benim için önemli (altın yumurta dedikler) yumurtlama günlerimde şehir dışında ve yurt dışında olan kendini işine adamış bir eş evde olduğu zamansa yahu insan 13.00 dan sonrasını bekler mi uykum geliyordu öncelikle bu durumun bir tek benim başıma geldiğini zannedip üzülüp duruyordum yok inan değil böyle işkolik kocalar var. Hem de benden bir hayli genç hanımların kocaları bunlar. Neyse ben yumurtamdan vazgeçtim o değerli spermleriyle olursa olacağını söyledi tamam spermiyografi sonucunu aldım normal sayılır ama akşam evde keyifle onu beklemeye başladım. Geldiğinde de senin spermoşlar daha finish çizgisine gelip yarışı tamamlayamadan yumime ulaşamadan bay bay dünya diyorlarmış deyiverdim. Hareketsiz olanları baz alarak tabi. Yani yıllardır senden olmuyordur diyene verilecek küçücük bir cezaydı bu. Ama bu seferde o zaman senin yumurtanla da denesinler demezmi diyorum hep bu adamların zeytin yağı gibi suyun yüzüne çıkma çabaları var ya adamı çat diye orta yerinden çatlatır. Neyse üzülme tatlım herkes kapalı kapılar ardında ne üzüntüler ne inişler çıkışlar yaşıyor. Yalnız değiliz aslında hiçbir zaman da olmadık!
Umuda yolculuk başlamış bebekcim az kalmışsin seninde iyi haberlerini duyucaz inşallah iç hatlarda biz ankaradan Pegasus hava yolları Ile gitmiştik gayer iyiydi.zaten mesafe kısa bir saati bulmuyor canım gelişmelerden haberdar et bizleride
anım yaşadığın üzüntüyü belki anlayamam ama inanki çok derinden hissediyorum. o olumsuzlukları 15 yıl yaşamış biri olarak ve tedirginlikl bu noktalara gelmiş birisi olarak.. herşeyde mutlaka bir hayır olduğunu düşünenlerdenim. yüce allahım bizleri hep sınıyor.
şükür ki senin sağlığın yerinde eşin yanında ve sağ sağlıklı.. eminim yaradanımın hakkında güzel kararları vardır.
eğer kendini kötü hissedersen burdan yaz bizimle paylaş. acılar paylaştıkça azalır.
çevremizde bizi anlayan çok zor bulunur. bizler aynı durumları yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz.
pes etmek yok elbette kendini iyi ve hazır hissedince tekrar denemeyi Allahım nasip etsin sana.
hayatta en büyük mücevher sağlık ve huzurdur.. bunların sürekli seninle olmasını diliyorum..
bizi bırakma hep burlarda ol emi... :)
Sevgili zilan heyecanını burdan hissedebiliyorum. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Sanırım yolculuk çok yakın. Döndüğünde her şeyi en ince detayına kadar öğrenmek istiyoruz.
Zilan sormayı unuttum adetinin kaçıncı günündesin.
Umarim acabilirsiniz dosyasi..ben bir ingiliz forumda üyeyim..ve dogus merkezine giden ingiliz bayanlar hazirlamis...
https://*****************/spreadshe...Gp6QXdfX0YzVWdYYW5lZXJaZVBDRkE&hl=en_US#gid=0
bayadır forma giremiyordum bugün bir fırsatım oldu ve girdim güçlü olmana kendini iyi hissetmene cok sevindim unutmamak gerekki herşeyden önce bizim sağlımız hepsinin önünde olması gerekiyor seninde kendni toparlayıp kendin için birşeyler yapmana sevindim bol bol su iç sporla birlikte ki bu dönemde aldığın ilaçlar bünyenden kolayca gidebilsin herşey cok daha güzel olur inşallah bundan sonra...
ben bayadır forma giremiyordum biraz sorunlu bir hafta gecirdim cok rahatsızlandım dış etkenler beni fazlasıyla üzdü psikolojim alt üst olmuş durumdaydı işe falan gelemedim...eşimin ailesi fazlasıyla gerdi sinirlerimi hayatımda hiç bu kadar cok baş ağrısı yaşamamıştım iki gün boyunca başımı kaldıramadım yataktan ve çok şiddetli burnum kanadı ilaç kullandığım halde adet kanamam 5 gün önce başladı psikolojik olarak insanın hormaonları nasıl etkileniyor olumsuzlauklardan hayret ettim ama bende daha güçlü olmaya karar verdim hiç kimseyi takmıyacağım bir ben daha yok bu dünyada birde biz ilk başta aralıkta gidecektik izinlerimizi ayarlayamadık iyikide bu dönemde gitmemişim yoksa bu psikoloji ile cok zor bu işe başarmam işallah bu son olur o zaman tekara bana üzüntü yaşatmazlar anlıyamıyorum insanları başkalarının huzurunu kaçırıp laf söyleyip haksız yere rahatsız edince ne zevk alıyorlar nasıl bir hazdır allah ıslah eylesin başka hiçbirşey demiyorum...
bunuda buraya yazdım:))) anlatamıyorum ki diğer olay gibi hiç kimseye biraz fazla ketunum galiba en azından paylaşabilsem rahatlarım belki ama kime söyleyeceksinki söylüyemiyorsun işte tek şansın eşimin her konuda benim yanımda olması bende bir karar aldım dış seslere kulağı kapatıp beni üzen insanlarla bir araya gelmiyeceğim yoksa gercekten hasta olucam doktor iyiki burnun kanamış dedi yoksa beyin kanaması gecirirmişsin falan dedi ben benden gittik ten sonra herşey iyi olsa ne olurdu inşallah hepimiz hakkında iyisi olur...
canım korkmanı gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Kahverengi leke önemsiz diye duymuştum ama doktorunu bilgilendirmekte fayda var tabii.doktorla konuşunca bize de haber ver canım. Geçmiş olsunkızlar benden az önce ip gibi bir kahverengi akıntı geldi.. normal midir bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?