evet arkadaşlar sağolun insan böyle zamanarda ne yapacağını şaşırıyor. önce laparoskopi olucam dediğiniz gibi..

Sevgili Durugen,

Kanamanın transferi yapan doktorla ilgisi yok. Bu kanama damla şeklinde 10. gün itibari ile bende gelmeye başladı çünkü 10 mm in üstüne çıkmıştı.. Yani endometrium falzasını atmaya çalıştı. Progestona başladığım sırada kesildi fakat tam transfer sırasın 13mm çıkan endometrum sanırım kendini yenileme ye girdi))). Yanlız kızlar bu ay ne kanayacağım allah bilir:-(((

kistim 4smdi fiyat 2300tl geçen sene yaptırmıştım.fiyat merkez merkez değişiyor.önemli olan sağlıklı bir yerde aldırman.

bayadır forma giremiyordum bugün bir fırsatım oldu ve girdim güçlü olmana kendini iyi hissetmene cok sevindim unutmamak gerekki herşeyden önce bizim sağlımız hepsinin önünde olması gerekiyor seninde kendni toparlayıp kendin için birşeyler yapmana sevindim bol bol su iç sporla birlikte ki bu dönemde aldığın ilaçlar bünyenden kolayca gidebilsin herşey cok daha güzel olur inşallah bundan sonra...

ben bayadır forma giremiyordum biraz sorunlu bir hafta gecirdim cok rahatsızlandım dış etkenler beni fazlasıyla üzdü psikolojim alt üst olmuş durumdaydı işe falan gelemedim...eşimin ailesi fazlasıyla gerdi sinirlerimi hayatımda hiç bu kadar cok baş ağrısı yaşamamıştım iki gün boyunca başımı kaldıramadım yataktan ve çok şiddetli burnum kanadı ilaç kullandığım halde adet kanamam 5 gün önce başladı psikolojik olarak insanın hormaonları nasıl etkileniyor olumsuzlauklardan hayret ettim ama bende daha güçlü olmaya karar verdim hiç kimseyi takmıyacağım bir ben daha yok bu dünyada birde biz ilk başta aralıkta gidecektik izinlerimizi ayarlayamadık iyikide bu dönemde gitmemişim yoksa bu psikoloji ile cok zor bu işe başarmam işallah bu son olur o zaman tekara bana üzüntü yaşatmazlar anlıyamıyorum insanları başkalarının huzurunu kaçırıp laf söyleyip haksız yere rahatsız edince ne zevk alıyorlar nasıl bir hazdır allah ıslah eylesin başka hiçbirşey demiyorum...
bunuda buraya yazdım:))) anlatamıyorum ki diğer olay gibi hiç kimseye biraz fazla ketunum galiba en azından paylaşabilsem rahatlarım belki ama kime söyleyeceksinki söylüyemiyorsun işte tek şansın eşimin her konuda benim yanımda olması bende bir karar aldım dış seslere kulağı kapatıp beni üzen insanlarla bir araya gelmiyeceğim yoksa gercekten hasta olucam doktor iyiki burnun kanamış dedi yoksa beyin kanaması gecirirmişsin falan dedi ben benden gittik ten sonra herşey iyi olsa ne olurdu inşallah hepimiz hakkında iyisi olur...

Bayılıyorum böyle güçlü kadınlara...

Selam Mormenekşe,

Bizim Forumumuzun konusu tüp bebek tabiiki burada bu konu konuşulacak ancak herbirimizin hayatı farklı. Senin ki de.. Hiç birimizin tek sorunu bebeğimizin olmayışı değildir sanırım.

İlk eşimle boşanırken çok üzüldüm .. Hatta öylesine üzüldüm ki intihar etmeye cesaret edemediğim için yemeyerek kendimi öldürebileceğimi düşünüyordum ve 45 kiloya düştüm. Hastanede serum yiyerek haftalar sonra kendime geldim.

Fakat geçti.. Tekrar aşık oldum))) Üstelik beni bu dururmumla seven bir erkekle evlendim.

Aslında söylemek istediğim şey. Bu hayatta herşey bizler için. ..

Fakat bebeği hayatın amacına koyma..

Allahın dediği olur..
Biliyorsun olmuşla ölmüşe çare yok..
Eğer bir gün bebeğin olacaksa (inşallah) kesinlikle zamanını bekliyordur..

Sevgiyle kal

anım yaşadığın üzüntüyü belki anlayamam ama inanki çok derinden hissediyorum. o olumsuzlukları 15 yıl yaşamış biri olarak ve tedirginlikl bu noktalara gelmiş birisi olarak.. herşeyde mutlaka bir hayır olduğunu düşünenlerdenim. yüce allahım bizleri hep sınıyor.
şükür ki senin sağlığın yerinde eşin yanında ve sağ sağlıklı.. eminim yaradanımın hakkında güzel kararları vardır.

eğer kendini kötü hissedersen burdan yaz bizimle paylaş. acılar paylaştıkça azalır.
çevremizde bizi anlayan çok zor bulunur. bizler aynı durumları yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz.

pes etmek yok elbette kendini iyi ve hazır hissedince tekrar denemeyi Allahım nasip etsin sana.
hayatta en büyük mücevher sağlık ve huzurdur.. bunların sürekli seninle olmasını diliyorum..

bizi bırakma hep burlarda ol emi... :)

Ay durugen ))) Ben de bişi paylaşıyım ) gülelim hep birlikte

Eski koca bana evlenirken dedi ki ben kısırım varikoselim var hala benimle evlenmek ister misin dedi dürüstçe.. Bende çok seviyodum olsun tüp bebek yaparız dedim ki o çocukları çok seviyodu . Evlendik 2 aşılamada olmadı. Sonra ilk tüp bebekte tuttu Allaaaa bir sevinç bir sevinç.. Herneyse lafı fazla uzatmıyım.Dış gebelik oldu ve 10 binde 1, 2 tüptede dış gebelik oluştu.. Üzünütü perişanlık operasyon falan...

Evlilik boka sarmaya başladı.. Bana sende kısırsın dedi.. Nasıl yani dedim. ben olmasanda çocuğun olmayacaktıki senin dedi. şoka girdim))). Tabii tüplerin tıkalı olmasa tüpe yerleşmezlerdi dedi..

Nasıl on puanı alır mı

Bu erkekler ...idik yarışına girdiklerinde gerçekten çekilmez oluyorlar. Hep egolarının şişirilmeleri ihtiyacı içersindeler efendim yok mu kadın ruhundan anlayanı olmaz mı istisnalar kaideyi bozmasa da elbet varlar peki nerdeler? Biz kadınlar onları bu sefer de çok kadınsı düşündükleri için terketmişizdir kayıplara karışmayı tercih etmiş olabilirler diye düşünüyorum :))

sagol canim......evet az kaldi.......günler geldikce heyecan daha cok basliyor, ayni zamanda tabii korkularimda..........pegasus - iyi fikir sagol tavsiyen icin!!!
elbette, sizleri hep haberdar ederim tek tek yasadiklarimi ....sagol canim

anladığım kadarıyla çocuk diye tutturan daha çok biz kadınlarız. çevreyi eşin ailesini daha çok takan yine biz kadınlarız. ve aile anne baba ve çocuktan oluşan en küçük topluluktur öğretisiyle büyüdüğümüz için aile olamadık hissi duyan yine biz kadınlarız daha çok.
bu nedenle görünürde aslında daha çok kıskanç görünen biz kadınlar sonunda istediğimiz olacak diye başka bir kadının varlığını kabul ediyoruz. ve olaya dahil olduğumuz için yani bebek bizim içimizde büyüyeceği için kabul etmek daha kolay oluyor.

ama sperm veremeyen erkek olayın tamamen dışında kalıyor karısının içinde başkasına ait sperm ve o orada hiçbirşey olarak hissediyor kendini.

zaten erkeklerde babalık duygusu çocuk baba diye seslenmeye başlayınca hissediliyormuş.ama kadın içinde kıpırtıları hissedince anne olduğunu hissediyor hemen.

bu yüzden galiba sperm donasyonunu kabul etmek daha güç erkekler için. benim eşim yumurta donasyonunu istemiyor. bunu empati kurarak yaptığını yeni keşfettim. anladım ki o asla sperm donasyonu olsaydı istemeyecekti benimde aslında istemediğimi ama onun çocuğu olmadığı için kabul ettiğimi düşünüyor. ve zaten sen annelik duygusunu tattın. bense baba olmayı hayatımın amacı yapmadım diyor. olmadıysa olmaz ben çok mutluyum diyor. zaten onun daha kabullenici bir yapısı var.

şimdi ben kendim için çok istediğimi ve ben içimde büyüyeceği için başkasının yumurtası düşüncesine takılmadığımı anlatmaya çalışıyorum.bilginisanın söylediği gibi orada sanki bir ilaç alacağım ve olacak düşüncesini hayatım boyunca kabul edeceğim benim olacak o bebek. zaten hiç kimseyle ailem dahil bebek istediğimi bile paylaşmıyorum. kimse bişey bilmiyor ve bilmeyecek.

dilerim ikna ederim ama şunu anladım ki sperm donasyonu olsa asla kabul etmezdi

Bilginisa bayıldım sana ..

Çok ama çok doğrusun.. Önce sağlık.. Yalnız biz bu hormaonları ala ala ne kadar sağlıklı yaşıycaz))

Param ve gücüm olur mu tekrar denemek için bilmiyorum...

Sağlık ve huzur hepimizle olsun inşallah...

Sevgiyle kal

okudum bu aksam haberlerini...ve cok üzüldüm...ama ayni zamanda senin kuvvetine hayran kaldim............hakkinda hayirlisi artik...Allah sana o kuvveti devam versin...ve umudunu yikma yinede........

kızlar benden az önce ip gibi bir kahverengi akıntı geldi.. normal midir bu?

çok geçmiş olsun lütfen stres yapmaa gitmeden önce en son stres diyoruzzz. Bak Ben ilk gidişimde öyle gergin öyle gergindimki anlatamam eşim Beni gitmeden elektirik şoku yemişe çevirdi.ve her zaman ki gibi çevresel faktörler tabiki .boşver sen çevrendekileri onların dırdırı hiç bitmez .kendini iyi hissedicegin şeylerle meşgul etmeye çalış.eşinle bu konu hakkında sürekli konuş .Bende kimseye anlatamiyorum habire eşimin başıni agrıtiyorum ...

Son düzenleme:
kızlar benden az önce ip gibi bir kahverengi akıntı geldi.. normal midir bu?
canım korkmanı gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Kahverengi leke önemsiz diye duymuştum ama doktorunu bilgilendirmekte fayda var tabii.doktorla konuşunca bize de haber ver canım. Geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…