Ya çok teşekkür ederim detaylı anlatım için ne çok mutlu oldum bir de yaşınızı merak ettim yani yanlış anlamayın yaşı sorma sebebim yaşda başarı oranı nasıl anlamında merak ediyorum ay allahım ne güzel sizin için dikkat edin kendinize lütfen bu günden sonra herşey çok güzel olacak inşallah bir de dönür seçerken neye dikkat ettiniz dönür yaşı kaçtı ay çok mu sordum hakkınızı helal edin lütfen bana da dua edin olur mu

onuda kendileri yaptı kievde
Benim ki embriyo donasyonu ya canım ben onun için ön görüşmeye gitmeyecem direk transfere gidecem inş kısmet olursa onun için bu testleri burada yaptırmam gerekiyor Andrey hepatit yazdı hastane hangisi diye soruyor da bende Andrey i çok rahatsız etmeyim diye size de soruyorum yanlış bir şey yapmayayım diye hastaneye dedim zaten hepsini yapın diye

Doktorda dedi canim insallah bu sefer hersey iyi dedi hazir cok şükür
Çok sevindim zaten bu tedavilerde kilo çok önemli bende üç aydır zayifliyacam diyorum ama maşallah bir iştah var hobi niyetine yemek yiyorum :) :) senin için herşey çok güzel olacak bence inanıyorum ben

Teşekkür ederim dönür seçerken nelere dikkat ettiniz peki dönür yaşı kaçtı siz de hit de yapacaksınız tavsiye eder misiniz orayı

Yaşım 28, donör seçeneklerini onlar sunuyorlar evladı olan birini seçtim, onun yaşı 27’ydi, helal olsun rica ederim dualarımdasınız

Zirka arkadaş yeni ve soruları üye sahibinin altına değil ortaya yazıyor
Soru sana değildi her halde melek kalplim

Diyarre aramıza hoş geldin
Her üyenin altında çevapla butonu yazıyor
Hangi üyeyle konuşuyorsan o cevap bıtonuna bas ve açılan pencereye yaz

herşey yolunda giderse ortalama 2-2,5 ay sürüyor.yaşım 43.yumurta donasyonu.haziran başında gittim.muhtemelen ağustos ortasında çağırılacam.adet sürecime bağlı aslında
Sizdemi kiev e gittiniz ilk gidişiniz eşiniz ile mi yalniz giden oldumu hic bende yumurta donasyonu istiyorum ikinciye eşimle gideyim diyorum

Kizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldu bin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Çok sevindim rahimle ilgili sorunlarının ortadan kalkmasına E Eftalios
Hadi güzel haberler verme sıra sendee.. Bundan sonra alacağında vereceğinde tüm haberler çoook güzel olsun

test verirken yurtdışında kullanacağınızı belirtmeniz,uçak biletlerinizi ve yatırdığınız ücret makbuzunu göstermeniz gerekiyor,o zaman yurtdışı işlem olarak giriliyor ve kağıtta da çıkıyor,yurtdışında kullanılabilir diye.çünkü normal pcr ücretsiz,yurtdışı için ise ücretli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…