Evet cnm öleymiş, hallettik,çok teşekkür ederim

Ayy inşallah bütün kalbimle diliyorum, birbirimize umut olalım, uğur getirelim

Kizlar cok şükür hersey yolunda yapisiklar temizlenmisti olusmamis tekrar rahim temiz sadece doktor beni görünce şok oldu ekranda gormustu ama canli gorunce dahada şok oldu bin şükür. .galiba bu sefer tam hazirim
Canım cok sevindim,seninde gusel haberlerini bekliyoruz

Z Zaza74 Zirkaa hanımlar ben şuanda kievle görüşme aşamasındayım ama iletişim kurmakta çok zorlanıyorum. Çok yoğun oldukları için heralde ama 1 temmuzda adetim başlayacak ondan sonra transferim olsa istiyorum ama yetişmeyecek gibi. Sizce çok mu acale ediyorum. Başka ülkede olduğum için ilk görüşmeye de gidemiyorum. Türkiyede olsam daha kolay olurdu. B bir hayalim var canım sende heralde görüşme aşamasındasın. Nasıl gidiyor sende benim gibi sıkıntı yaşıyor musun iletişim kurmakta

Aygünu bak kuzum bu işler aceleyle olmaz,bir ton para harcıyorsun
Birde kiev hastalara çok titiz davranıyor,yemin ederim pazadan çok kalite peşindeler,bunu ben gözümle gördüm ve benimle beraber gidenler gördü.insan hayatına,geçmiş hastalıklara,başarılı sonuca odaklılar
Sen Andreye ilk görüşmeye gelemiyeceğini söyle,ona senden doktorun ilk istediği sonuçları istiyecek.Sonuçlara göre sana özel tedavi planı kuracaklar,yoksa ben bu adetimde istiyorumla iş olumsuz olur Allah korusun

neden zorlanıyorsun, ne zamandır görüşmeye çalışıyorsun.Andre geçde olsa dönüyor çünkü.birde tedavi olma sebebin neydi canım?Ve bu işler aceleye gelmez o kadar emek veriyorsun varsın bir ay geç olsun.Bunu düşünüp stres yapma lütfen.

akıl paralel çalışıyor gibi.Aynı anda benzer yazmışız.:)

Pandaaa çok gençmişim maşallah
Rahmin daha genç
İşlem görmemiş
Bizim gibi bozuk mikser değilsin
Estağfirullah canım benim hastalığım olduğu için donasyona mecbur kaldım , yoksa 9 kez tüp bebek denedim hepsinde sıfır çektim ve 1 tane de spontane boş gebelik kürtajım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…