Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rüzgarselin senin için uzun bir mail yazmıştım server koptu ve herşey uçtu((((
Senin için reframing öneriyorum.. Gerçeğini yeniden tanımlama..
Yani durum değişmesede suni olmayan yapıcı bir yaklaşım öneriyorum..
Sürecini kabul et. Sorunlara karşı HACIYATMAZ OL..
Yani gelen sorunları karşılayarak üstesinden gelecek gücü kaygıya harcama..sorun gelsin sen eğil bükül sorunu çöz ve üzerinden akıp geçsin.. Neden sorun beni buldu diye düşünmek ÇOK BOŞ..
Kaygını eşinle konuş ve boşalt. Sürekli kaygı üretiyorsan yardım al..
Sürekli yatmak Zor ama bu süreçte bu sadece bir merhale...
başka bir doktora gittim 2 farklı ultrasona girdim
6 haftalık kese görünüyor ama içinde fetus yok...
kaldım öylece..
yarın kendi doktoruma yine gitcem hcg tekrar bakılcak katlaması gerekiyordu..
sabah beri harap oldum ağlamaktan....
yazılarını az önce okudum senin yaşadığın durumu benim görümcem yaşadı kapasitesi dar olduğu içinsürekli kanaması oldu bve bebeği taşıyamayacağını düşündüler alttan diktiler ve 6,5 aylıkken doğum yaptı daha fazla taşıyamadı bebek 3 ay kadar küvezde kaldı ama şuanda o kadar sağlıklıki anlatamam sana 5 aylık oldu ve zamanında doğan bebeklere yetişti cok cobuk kilo alıp toparladı ve normal olarak hamile kalmıştı bunu başaran insanlar var sende başara bilirsin bol bol yat o sürekli yatmıştı sadece tuvaletten tuvalete kalktı eve yardımcı aldılar sende sana yardım edebilecek birilerini yanına hamilelik sürecinde alıp bu süreci rahatlıkla atlatabilirsin kalbini ferah tut ve başaracağına inan inanmak herşey demek..
Arkadaslar 28 aralik ucmamiz gerek kibrisa. Tarih belli oldu, heyecan ve sevinc basladi!!! Bu gece ruyamda ne gordum anlatayjm size: kucagimda iki bebek ikiside erkek, ikiside boynuma minicik elleriyle sarilmislardi :)) o duygu oyle bir guzeldiki anlatamam(