- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
dün eşime dioyorum ki "sadesütlü nün bugün transferi var,cok heyecanlı" gülüoo ; isimlere bak,azsekerlii- sadesütlü o da kahve delisi heralde dediben kisaca latte ️ ️ ️
Hepinize bu sabah benden bi latte️ ️ ️
@sibra631 cim da Andreye sütlü hanim demisona da cok gulmustum
Ahahahhaaa çok güldümdün eşime dioyorum ki "sadesütlü nün bugün transferi var,cok heyecanlı" gülüoo ; isimlere bak,azsekerlii- sadesütlü o da kahve delisi heralde dedi
ben kisaca latte ️ ️ ️
Vallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirumdün eşime dioyorum ki "sadesütlü nün bugün transferi var,cok heyecanlı" gülüoo ; isimlere bak,azsekerlii- sadesütlü o da kahve delisi heralde dedi
Canim neden icilmiyormu ?Vallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirumbenim yerime bir kahve icin her ne olursa
Icilmiyor-musCanim neden icilmiyormu ?
aahh sormaa,benimde en büyük derdim tedavilerdeVallahi oyleyim ama bugün kahvesiz ilk günüm icme dediler icmiyirumbenim yerime bir kahve icin her ne olursa
Aha hem sigara yok hem kahveIcilmiyor-musrahmimi kasiyormus ne ole bisiler suan tam olarak uydum akilliyim kim ne derse yapiyor olabilirim sorgulamadan
Sekerim zaten senin nick name bayiliyorumben kisaca latte ️ ️ ️
Benimki sade sütlü azsekerli olsun
Benimki sade sütlü azsekerli olsun
Bir köpüklümüz eksik yeni üye olacaklara selam olsun bir köpüklü araniyor @Azsekerli17 ve beni tamamlasin
Insallahhh cnmm insallahhh doguralimda icmedekde oluraahh sormaa,benimde en büyük derdim tedavilerdegerci nelere katlanıyoruz dimi,insallaah bebişleri doğurunca yapariz kahve keyiflerimizi(kii hic sanmiyorum )
valllaa simdi iciyorum,senin icinde cektim bi yudum
Gunaydin canim insalllah bol sevincli guzel haberler alacagimiz gün olsunGünaydin hayirli cumalar kizlar
Güzel haberler alalim insallah bugun
Ohhhh yarasin A az sekerliaahh sormaa,benimde en büyük derdim tedavilerdegerci nelere katlanıyoruz dimi,insallaah bebişleri doğurunca yapariz kahve keyiflerimizi(kii hic sanmiyorum )
valllaa simdi iciyorum,senin icinde cektim bi yudum
Oh olsa da icsem, az sonra sicak suya koyup kokusunu icime cekicemSekerim zaten senin nick name bayiliyorumnescafe yasam kaynagim. ekstra lattenin yanina double espresso yollarmisin sekerim hayatin hep guzel olsun
Ben size bisey anlatayim da gulelim ben ilk transfere girerken elimde nescafe bardagi vardi hatta murat bey bana gulmustu yok artik istersen kek borek de getir istersen demistiInsallahhh cnmm insallahhh doguralimda icmedekde olurzaten zaman olmaz icmeye sevmekten ayyyy Allahim hepimize nasip ett kavusalim bebislerimizeee
Evet hazirla kendini bunlaraAha hem sigara yok hem kahve
Sen ne zaman dönuyon cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?