Hayırli olsun canım inşallah hepsi de sağlıklı embriyo olur seni mutlu ederler
Çok teşekkür ederim. Umarım bir an önce hepimiz hayallerimize kavuşuruz. Burası olmasaydı ben ne yapardım gerçekten bilmiyorum. Hepinizi çok seviyorum

Çok teşekkür ederim. Umarım bir an önce hepimiz hayallerimize kavuşuruz. Burası olmasaydı ben ne yapardım gerçekten bilmiyorum. Hepinizi çok seviyorum
❤❤❤❤❤ derin bir nefes al canim opudan once 3 kere al ver sonra guzel seyler dusun hayirli uğurlu olsun insallah

Hemşire çok tatlı ve başarılı dimi? Sarı saçlı olan transferim sırasında kateter uygun yerde embriyoyu bırakabikirsiniz diyip dr’a transfer noktasını hemşire söylemiştisamimi ve işine çok hakim bence. Keşke herkes işini iyi yapsa

❤❤❤❤❤ derin bir nefes al canim opudan once 3 kere al ver sonra guzel seyler dusun hayirli uğurlu olsun insallah
Oldum çıktım. Biraz kanamam var. Onun tedirginliğini yaşıyorum şu an ama normal dediler bakalım

Yok tatlı diyen başka bir hemsıreydi ama hepsi iyi cidden.

Merhaba canım, bunaltmak ne demek estağfurullah istediğin zaman sorabilirsin.
Kul bir hesap yaparmış ama kaderinde bir hesabı varmış. Pandemi yüzünden bu zamanı bulduk, inşallah artık hiçbir sorun çıkmaz. Senin morkanatların, sebidanın yeşiladanın murat beye olan güveninizin tam olduğunu biliyorum , hepiniz anne oldunuz çok şükür. inşallah benim için de hayırlı olur. Bende murat beye güveniyorum , güvensizliğin kendim le alakalı, son dakika bir engel sorun korkusu endişesi var bende. İnşallah herşey yolunda gider canım. Öpüyorum seni oğuluşunu paşamı. Arada sormam gereken birşey olursa mesajdan yoklarım seni.

Kanaman gececek biraz olur sonra geciyor dikkat et kendine canim azcik yat dinlen
Düsününce çok normal cidden cünkü iğneyle topluyorlar neticede. Bi de benim hymen hala duruyordu operasyon öncesi biraz da ondan olabilir

Düsününce çok normal cidden cünkü iğneyle topluyorlar neticede. Bi de benim hymen hala duruyordu operasyon öncesi biraz da ondan olabilir
Canım hayırlı olsun sağlıklı embriyolar olur inşallah hepsi. Sen çok güçlü bi kadınsın takdir ediyorum seni. Hayranlıkla bütün güzel haberlerini bekliyorum

Canım hayırlı olsun sağlıklı embriyolar olur inşallah hepsi. Sen çok güçlü bi kadınsın takdir ediyorum seni. Hayranlıkla bütün güzel haberlerini bekliyorum
Ay cok tesekkür ederim. Mahçup oldum. 6 yumurtam çıkmıs zaten bu kadar bekliyorlardı sag yumurtaligim kuculdugu için. Bakalım isallah olumlu olur.

Ay cok tesekkür ederim. Mahçup oldum. 6 yumurtam çıkmıs zaten bu kadar bekliyorlardı sag yumurtaligim kuculdugu için. Bakalım isallah olumlu olur.
Hayırlı olsun güçlü ve cesur anne. Nasıl kararlı ve azimli bir tavır sergiledin. Hayran olmamak elde değilİnşallah bebişlerini sağlıkla kavuşursun

Beni henüz yönlendirmedi doktor . Haftaya gidip görüşücem. Bu forumda zaten kibrisda ve kievde yaptıran arkadaşlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…