İki gündür takip ediyorum bu sayfayı o sessizlerden biriyim🤣 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 💖
şöyle ki anne olmayı çok istiyorum.
3 yıldır istiyorum ama olmuyor.yumurta rezervim çok azmis ve yaş sorunum var.
suan hiç bir tedavi görmüyorum.
Çünkü umudum yok en son gittiğim doktor şansımin çok düşük olduğunu söyledi.
Açıkçası şuan reglimin ikinci günü.
Takviye vitamin kullasammi diye düşünüyorum.
Kaç yaşındasınız?

Kızlar ben çok kötüyüm
Sonucum 901 çıktı
Bu ne demek
Ben binin üstü bekliyordum😢

Eklentiler

• F5EFCEB3-DAE3-4F39-B74F-7A968F669156.webp
    F5EFCEB3-DAE3-4F39-B74F-7A968F669156.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 63
Canım bana Lucrin demişti Doktor bey. Senin daha var o ilaçları kullanmama, panik yapma ve sakin kendi kendine ilaç alıp uygulama.
Bu arada benim bugün kü değerim 186, 2.
İlki 73, 93 tü.
Z Zaza74 senin sonucun çıktı mı?
Tebrikler cnm 😍😍😍 masallahh guzel haberleri aldikca icimiz isiniyor umudumuz cogaliyor Allaha sükür😍😍❤️

Kızlar ben çok kötüyüm
Sonucum 901 çıktı
Bu ne demek
Canimm aaa lutfen sen bu isleri biliyorsun kotu dusunup bebekleri uzmek yok.Sonucta bir bile olsa gebesindir degerin yukselmis.Zaten degerin yuksekti iki katina cikmadi tuh vah demd hamilesin tadini cikar bizi de uzme❣

Merhabalar Kıbrısa gelecek arkadaşlar için bir bilgi paylaşmak istiyorum. Biz bu sabah kıbrısa geldik. 2. Doz aşımızı Haziran sonu yaptığımız için karantinada olacaksınız demişlerdi. Sabah adaya geldiğimizde bu kararın değişmiş olduğunu öğrendik. 2 doz aşılıydanız covid testi çıkana kadar (yani o da 1 gün ediyor) karantinadasınız sonrası serbest.

Kızlar ben çok kötüyüm
Sonucum 901 çıktı
Bu ne demek
canim benim,
cok anladığım durumlar degil açıkcası😟
ama illa iki katı olucak die bir durum yok
sonucta 4 tane embrio transfer edildi.basta 3 ü tutmuş suan 2 si devam edio olabilir veya 2 si tumustur 1 i devm ediyordur.ama cikan sayi az degil,artis var
lutfen kotu seyler getirme aklina.
kiev e soyledin mi bisey dediler mi?

canim benim,
cok anladığım durumlar degil açıkcası😟
ama illa iki katı olucak die bir durum yok
sonucta 4 tane embrio transfer edildi.basta 3 ü tutmuş suan 2 si devam edio olabilir veya 2 si tumustur 1 i devm ediyordur.ama cikan sayi az degil,artis var
lutfen kotu seyler getirme aklina.
kiev e soyledin mi bisey dediler mi?
Bende bu sayilardann anlamiyorum ama sizlerin yazdigiyla anladimki kötü birsey yok cok sükür❤️❤️

Benim almanyadaki doktor yapti banada öyle zoladexi🤣 katur kutur soktu igneyi cok canim yandi, bide diyo acidimi 😱 yok dedim hic hissetmedim🤣
Kiewdeki hemsirenin vurdugu yerin izi bile yoktu, bu adamin vurdugu yer kabuk bagladi 🤣🤣 haspammm cok bilmisss ahada degistim onu artik baska kankim var🤣🤣
Tüp bebekte ilk denemem de bacaktan yumurtanın çatlamaması için iğne vuruyorduk hep eşim vuruyordu hiç agrı olmadı bir gün acil de yaptırdım küçücük iğne ucunu nasıl becerdiyse bir ağrıttı bacağıma felç girdi resmen onun için bazen evde kendi yapmamız daha iyi oluyor

Kızlar ben çok kötüyüm
Sonucum 901 çıktı
Bu ne demek
Hayatımda hiç hamile kalmadigim için değerler ve artış miktarlarını bilmem abloscumm. Ama bildiğim tek şey artışın olması ve hamile olman... bak Allah gönlüne göre vericek emin ol. 4 bebisle uğraşmak zor. Belki biri ya da 2 si seninle annesi o yüzden artışın devasa olmadi. Hic sıkma canını.... 🙏 dualarımız seninle

@ zaza74
Daha önce tüp bebekte ikiz olanları hatırla lütfen aynı değeri ikincide çok az artmıştı şimdi ikizleri var. Yanlış söylemeyim ama yeşilada galiba değeri aynen böyle yarısı kadar artmıştı lütfen hatırla moralini bozma aynı labaratuvarda mı yaptırdın aynı saattemi seni biliyorsun ikiz hamileliklerde oluyor değerin çok güzel lütfen üzülüp bebeklerini strese koyma

Kızlar ben çok kötüyüm
Sonucum 901 çıktı
Bu ne demek
Zaza canım kötü düşünme değerinde yükselme var, yinede takipte tekrar kan testleri yaptırısın. Şöyle düşün 4 embriyo transfer edildi ,demek 2 embriyo devam ediyor. Bak arkadaşların ikiz 14.gün değerleriyle aynı. Kendini üzme bebişlerini üzme , sabırla kan tahlilini takip et.

Back
X