Kizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Çok şükür
Bin şükür🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Canım yaaaa nasıl sevindim anlatamam sabah aklıma düştün bi mesajlarına bakayım dedim ve güzel haberinle karşılaştım🙏🙏🙏 Allahım inşallah sağlıkla devam etsin tüm kalbimle dua ediyorum kuzum 🤲🤲

canımm nolduu neden kötü hissediyorsun??

Neyin var?
Dollenme sonuclari nasil?
Donorle ilgili aşırı sımarıkça bir düşunce kapladı içimi ve bir türlü kafamdan atamıyorum. Hiç iyi ve mutlu hissedemiyorum.

Dün ilk günleriydi 6 yumurtadan 5i Döllendi. Cok korkuyorum bu ruh halim yüzünden sanki sonuc iyi olmazsa ben böyle düsündüm diye olmayacakmış gibi. Yani üzüntü, tatminsizlik korku ve kendini suçlama bir arada.

Donorle ilgili aşırı sımarıkça bir düşunce kapladı içimi ve bir türlü kafamdan atamıyorum. Hiç iyi ve mutlu hissedemiyorum.

Dün ilk günleriydi 6 yumurtadan 5i Döllendi. Cok korkuyorum bu ruh halim yüzünden sanki sonuc iyi olmazsa ben böyle düsündüm diye olmayacakmış gibi. Yani üzüntü, tatminsizlik korku ve kendini suçlama bir arada.
Hic aklina olumsuz seyler getirme, hayallerindeki gibi bi adam cocuklarinin babasi olacak::)
Biz elimizdeki kocalardan ne cikarsa artik kabul ediyoruz🤣

Ne düşünüp canını sıktın bilmiyorum ama eminim stres ve aldığın ilaçların etkisiyledir canım. Ruh durumun biraz normala dönünce sende neden canımı sıkmışım diyeceksin. Bunu düşünüp kendini rahatlat bence.

Ne düşünüp canını sıktın bilmiyorum ama eminim stres ve aldığın ilaçların etkisiyledir canım. Ruh durumun biraz normala dönünce sende neden canımı sıkmışım diyeceksin. Bunu düşünüp kendini rahatlat bence.
Ya cok asırı acele seçtim çunkü ilk önceliğim açık donor olmasıydı ve merkezde cidden cok az secenek vardı. Ilk gittigim gundeki adaylar icime sinmedi opuya girmeden 5 dk önce sectiğim aday oldu. Eve gelip cryostan tam profilini okudum ve adam pek zeki degil ve ailesinde beni soğutan bir olumsuzluk var genetik gecisli. Bir türlü bu ikisini kafamdan atamıyorum. Ha ne zeki insanların 0 iqlü çocukları oluyor ya da her genetik gecisli sey olacak diye bir sey de yok ama beynimi kemiriyor bu düşünce. Keşke önden ısrar etseydim ve Cryostan kendim getirtseydim donor.

Hic aklina olumsuz seyler getirme, hayallerindeki gibi bi adam cocuklarinin babasi olacak::)
Biz elimizdeki kocalardan ne cikarsa artik kabul ediyoruz🤣
O yüzden şımarıkça dedim zaten. Mantıklı olmadığının farkındayım. Tam derdini şeyedeyim kıvamında bir dert

Ya cok asırı acele seçtim çunkü ilk önceliğim açık donor olmasıydı ve merkezde cidden cok az secenek vardı. Ilk gittigim gundeki adaylar icime sinmedi opuya girmeden 5 dk önce sectiğim aday oldu. Eve gelip cryostan tam profilini okudum ve adam pek zeki degil ve ailesinde beni soğutan bir olumsuzluk var genetik gecisli. Bir türlü bu ikisini kafamdan atamıyorum. Ha ne zeki insanların 0 iqlü çocukları oluyor ya da her genetik gecisli sey olacak diye bir sey de yok ama beynimi kemiriyor bu düşünce. Keşke önden ısrar etseydim ve Cryostan kendim getirtseydim donor.
Ohooo sen yine bizden iyisin, bizim kibris yumurta donorleri tam bilinmez:)) atiyoruz kendimizi havuza, hos zaten benim kendi yumurtamdan einstein cikacak hali de yok😂
Sperm donorlerin genetik testleri yapilmis en azindan

Ben Çarşamba günü cektirdim öyle büyük acılar çekmedim, hiç korkma smear testi alır gibi. Hatta düşünüyorum neden narkoz alıyorlar diye. Sonrasında ağrım oldu ağrı kesici içtim geçti. Endişelenme rahat ol canım ❤️
Ah Tamaracım sen Istanbuldasin galiba orda bikac merkez agrisiz ceker cunku sistem yenilik farki var eger eski sistemlerdeyse 2 kere narkozsuz cektirdim sanki dogum yapiyorsun mubarek😬😬😬

Ohooo sen yine bizden iyisin, bizim kibris yumurta donorleri tam bilinmez:)) atiyoruz kendimizi havuza, hos zaten benim kendi yumurtamdan einstein cikacak hali de yok😂
Sperm donorlerin genetik testleri yapilmis en azindan
Zaten 1 o yönden rahatım. Bi de büyük anneleri dedeleri 80lerini devirdikten sonra vefat etmiş en azından uzun yaşayacaklar diyorum, daha da uzun olsun ömürleri ne diyeyim

Zaza’m çok sevendim 41 kere 🧿🧿🧿Allah tamamına erdirsin 🙏🙏🙏.
Sağlıkla kucağına al yavrunu. 😘
Ayyyyy canım kardeşimmmm
Geraniy sizi burda görmek çok ama çok mutlu ediyor beni💋❤️❤️❤️
mavisufi özelden yazıyor,ki sırf seninçin bura giriyoru sonucunu bilim
Benim kader arkadaşlam
İnşallah benimde sonum sizinki gibi olur
Filimlerdeki gibi olur
Mutlu son😂😂😂👍🤲💋❤️

Canım yaaaa nasıl sevindim anlatamam sabah aklıma düştün bi mesajlarına bakayım dedim ve güzel haberinle karşılaştım🙏🙏🙏 Allahım inşallah sağlıkla devam etsin tüm kalbimle dua ediyorum kuzum 🤲🤲
Ayyyy sendemi geldin Hayal arkadaşım😂😂😂
Gözlerim doldu sizi burda görünce🥰🥰🥰🥰🥰❤️

Hiç hiç sakın böyle düşünmek yok
Sen annelerin en fedakarı en iyisi olucaksın💋❤️

Deneyimlerinize dayanarak size birsey danışmak istiyorum. Benim tuplerim kapali dendi. Laporoskopi ameliyati oldum ama ameliyatta tüpler acik cikti. Herhangi bir işlem yapılmadı. Sizce tedaviye ne zaman başlamalıyım.
Laporaskopi sonrası 1 ay yeterli
İşlem olmadığı için

Back
X