en iyisi buradaki arkadaşlar toplanıp kıbrısa bir çıkatma yapalım:))

Doktorlari çıldırtıp gebe kalana kadar ordan ayrilmayalım

Soru:: dünya ivf berk bey cumartesi gününe görişme veriyormu????
Bir gidip görişmeye karar verdim bugün öylesine spontan...
Aranızda bilgisi olan varmı???

telefonla arayarak giderseniz daha iyi olur sanırım enazından garanti olur,siz kıbrıs da diğer merkezlere gitmişmiydiniz?

bence Berk Angünün kendisine sor.. daha net ve kısa zamanda cevap alırsın

Ben ocak ayında tüm merkezlerle konuşmaya gideceğim bence sizde eğer daha önce hiçbirine gitmediyseniz gitmişken hepsine uğrayın derim,kıbrıs ufacık bir yer aynı gün hepsine çok rahat uğrayabilirsiniz

hani 21 aralık bugün kıyamet kopacak diyorlardı ya benim kıyametim bugün koptu.
herkes diyorki tekrar denersin ( tüp bebek sanıyolar tabi )
eşimde tekrar deneriz üzülme diyor. oda kendi acısını yaşayamıyor beni teselli etmekten.
bizim tekrar denemek için maddi şansımız yokki 20 bin lira harcadık. kürtaja bile 400 lira istendi. belki piyango çıkarsa deneyebiliriz.

şuan teselli kaynağım eşimin ve kendimin genel sağlığının yerinde olması ve sevgiyle dayanışma içinde olmamız.
çok ağladım , üzüldüm hırpaladım kendimi ama geçecek bu günlerde elbette.
Yüce mevlam sabırla sınıyor olmalı sabredeceğim...

heh birde şu varki 17 yıldır menapoz yaşayan bu bedende hamilelik oluşabiliyormuş.. bu bile bir mucizeydi ilk denemede..[/QUOTE]

Sevgili Bilginisa

Unutma % 80 imi hatta aslında % 100 ümüz tüp bebekte egatif aldık. Yüzde 60 ilk denemede negatif aldık .Yalnız değilsin sadece biz kanıksadık Seninki taze o yüzden bu kadar acı çekiyorsun. Geçecek bunu biliyorsun anne babamızın ölümlerine bile alışıyoruz . Sadece umuduu kaybetme. Para düşünebileceğin en son sorun olsun. Ben de düşünmüyordum ama işte sen isteyince tüm evren seferber oluyor simyacının dediği gibi. Bir şekilde bulacaksın merak etme Benim eve tek maaş giriyor diyebilirim Evim kira devlet memuruyum ama bulunuor arkadaşım be. Sen başını dik tut ve yürü be arkadaşım .Sadece zamanı gelmemiş o kadar

Efsune giderken yanında eşin ve senin testleriniz ve varsa ve rahim filmini götür zaten telefonda da istiyorlar. Hayırlısı olsun canım iç sesin yolu gösterecektir. Bazen bazı şeylere kafa yorar bir çözüm ararız bazen de aniden çözüm beynimizde yanıp söner. Galiba kendiliğinden geleni bizi en yakın sonuca götüreni oluyor. Sevgiyle kal arkadaşım!

Efsune

Ne güzel bir haber . Bende aynı şeyi düşünüyorum. Öğrenci iken sadece iki takımım vardı yani dönüşümlü giyiniyordum. Şimid ıvır zıvır ne kadar şey varsa gardrobumda ve acaba ne giysem diye düşüne düşüne bir sürü zaman kaybı uyumsuz iysiler vs. AZ seçenekle tevekkül etmek daha mantıklı Ben de Berk diyorum arkadaşım Sana bol şans diliyorum ama lütfen lütfen lütfen vazgeçmeeeee Hadi statr ver artık

Çok sağol 5 ocakta sabah gidip akşam gelmeyi planladım...
Ben berk bey diyorum :))

Ben de geçen ay günübirlik gidip gelmiştim -cumartesi- ... Telefonla değil de gidip görüşünce içime sineceğini düşünüp öyle yaptım... Berk de iyi bir doktor,önemli olan iç sesin...........İnşallah her şey gönlünce olur :))

Çok sağol 5 ocakta sabah gidip akşam gelmeyi planladım...
Ben berk bey diyorum :))

Durugenin söylediği gibi bütün test sonuçlarını götür, rahim filmin varsa onu da götür,hatta muayene ederse daha da iyi olur (beni muayene etmişti doktorum) Bir rahatsızlığın varsa bahset. Sormak istediğin herşeyi sor hatta bir blok nota önceden not al - ben öyle yaptım - Görüşme haricinde gez dolaş eminim iyi gelecektir... Sevgiler...

..................................................

ben sana kesinlikle dünya ıvf tavsiyemdir.
bilmiyorum gözlemlerim dürüstler.
ALLAH İZNİYLE emin ol boşa gitmicek emeklerimiz
bence bu doktorla çok ilgisi var
beni de tuttu bir telaş yoldalar sabah buluşup bebeklerle
transf biliyorsundur.

önce EVVELALLAH DERİM SONRA ZAMANI GELDİYSE HERKESE DERİMKİ BERK BEY DİYORUM.

Allah Kabul etsin arkadaşım tranfer yarın demi .uyku gelmemesi normal.bak şimdi Bende heycanlandim.canı gönülden her şeyin iyi geçmesini diliyorum.daha dün gibi senin gitme planların şimdii ordasın ve yarın herşey güzel bir şekilde geçicek.5. Gün transferimi olcak canım.hücre sayisini falan soyledileer mi seni heycanla bekliyorum.yarın dualrimiz seninle sana embriyolar zamk gibi yapişsin birakmasın

Sevgili efsune ispanyada denemeyi düşûnüyordun.umarım yanlış hatırlamıyorumdur.sanırïm kıbrısta karar kıldın yada karar aşamasındasın.peki. berk beyde yoğunlaşmış görünüyorsun tabi birebir görüşmekte çok önemli kıbris sonrasi gözlemlerini fikirlerini yorumlarını merakla bekliycez umarim kendini iyi hissettiğin tamam dediğin bir yerde noktayı koyup başlangıcını yaparsın.sevgiyle kaalll...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…