Sevgili bilginisa Umarım tez zamanda kalben ruhen bedenen ve zihnen daha güzel günlere erişirsin. Seni yanındayız arkadaşım sevgiyle kucaklıyoruz seni...

Durugene ve tüm bu koonuda yazan arkadaşlara katılıyorum,,,
Evet bilginisa daha sürecin devam ediyor ve sen kendine gereksin:)))

Sevgili ayse4443, yazdıkların için çok sağol.
Aramıza hoş geldin ve iyiki üye oldun. Ne kadar çok üye o kadar çok enerji çünkü..
Senin nezdinde tüm ÜYE OLMADAN MİSAFİR OLANLARI buraya üye olmaya çağırıyorum..
Hepimiz hepimize muhtacız...

Listeye adını girdim...
Ama o kadar arkadaş varki daha girilecek ve bazan bennde hergün giremiyorum ve yazılan mailleri kaçırıyorum..
Kimse alınmasın lütfen sadece hatırlatsın ben bu aralar kafaada çok dağınığm))

Ayse yolun açık olsun..

sağolun arkadaşlar desteğiniz benim için çok kıymetli
büyüklerim diyor ki " allahın sevgili kuluymuşsun , bebeğini aldı cennete koydu orda seni bekleyip şefaatçin olacak"
Allah sevdiği kullarını çok sınarmış. tevekkül edeceğiz..

Fridevfs hanım benden daha çok üzüldü desem inanır mısın? Bende şaşırdım aramasına , .. Aslında negatif sonuçlarının arkasından aranmamaya çok alışmış benim için Dr. çabası beni mutlu etti FAkat Bilginisa gibi tek kuruşum kalmadı başka bir tüp bebek için..Onu okurken biraz önce ağladım.. Ne güzel yazmış..Fakat bir kere yalanda olsa gebeliği yaşayan (ben) gerçeğini yaşamak için deli gibi mücadele ediyor. Sonra durup yaşadıklarına baktığında mücadelenin ne kadar doğru olduğunu sorguluyor.. Sürekli yaşanan yenilgi ve umutların yok oluşunu bünye önemsemiyor..
Ve
Hayat devam ediyor..

Bilmem ki artık hayat benimiçin ne getirecek..

Aslındda neye tutundduğun önemli değil.... şuanda hissettiğin tutunma ihtiyacının yoğun olması..
. Burada mantık yada elle tutulan veriler değil önemli olan . Daha çok inanç paralelinde gelişiyor..
Yas tutacaksıki sağlıklı olan bu çünkü bu bir kayıp.. Sağlıklı yas sindirmene yardımcı olacak ve sonrasında gelen içsel kabullenme ile yeniden deneyeceksin..

Olayın duygusal boyutu Tek belirleyici olan....

Anahtar cümle son cümle..
Bu mucize tekrar bedeninde neden oluşmasın..
Mucizelere inan..

Ve şunu unutma arkadaşım,
Bebeğin olduğunda , büyütürken , öyle şeylerle mücadele edeceksin ki yıkılmak üzülmek gibi lükslerin olmayacak..
Benim annem bir amazon..

Biliyorum ki buradaki herkes birer amazon aynı senin gibi..

Yok hayatım şöyle dedi. Rahim fazla kalınlaştığı için olabilir dedi.

Sadece ihtimal tabii. Rahim kalınlığıda sonuçta gerçek bir neden değil. Yani bu rahim kalınlığında gebe kalanlar mevcut sonuçta..

Ne bilim..
Sanırım o da bilmiyor..

Sevgili Efsune,
Sen de ağır bir süreçten geçiyorsun hepimiz gibi elbette ama zor zamanlarda varlığını hissetmek ne güzelll !!! Sevgiyle kal...

Arkadaşlar, theo ve bilginisanın durumu üstüste geldi ve çok üzüldüm...İsyan ediyorum ben de bazen;kaybedilmişliğe mi üzülelim yoksa bir daha denemek için çaresiz kalınmaya mı? Ama her şeyin çaresi bulunur arkadaşlar...paranın da........yeter ki isteyin......... Üzülünce başım ağrıyor artık, yaşlandım mı ne ) Aşacağız hep birlikte... inanın......... Hepinize sevgimi gönderiyorum...........

Tekrar cok gecmis olsun canim... Kurtaj olmak cok kotu bisey, bende bu sene oldugumda dunyam yikilmisti. Seni cok ama cok iyi anliyorum. Ama inan allah sabrini veriyor, aciyi unutmasa bile insan insan belirli zaman sonra normal hayata donuyor. Ama sana tavsiyem acini da yasa , aglamak istedigin zamanda agla icine atma. Allah sabir versin. Umutlarini yikma.. Annem hep sunu der: allah daraltirda bunaltmaz der. Sevgiler

Hayirli olsun canim!!! Kac tane transfer ettirdin? Blastoydu dimi? Insallah 10 gun sonra positiv test yaparsin... Bende haftaya gidiyorum firdevs hanima.. Cok ama cook heyecanliyiz

Canim birdaha denemek icin maddi durumunu yazmisin.20 bin tl tabii muthis yuklu bir para. Sanirim sen islanyada yaptirmistin. En pahalasi avrupada ispanyada zaten. Kibris da denemeyi dusunurseniz biraz daha ucuz, 4500 euro. Ucuz derken iste yani ispanyaya gore. Insallah en yakin zamanda toparlanirsinda tekrar umutlara planlara baslarsin... Birde unutma hamile kalabiliyorsun. Buda cok onemli bence. Doktorlar bir kez gebe kalan daha kolay gebe kalabiliyor diyor.. Sevgiler

Yemin ederim geçen gün bnde bunu düşündüm..

Ayse hosgeldin aramiza. Burasi cok guzel, ben burayi bulduguma cok mutluyum :) insallah hepimiz muradimiza hayirlisiyla ereriz.

bebek tarih belli olmuş...hayırlısıyla git bebeklerinle dön arkadaşım:)

bilginisa;
yazdıklarını şimdi okudum, 1 haftadır yoktum. çok üzüldüm bilginisa...Allah sana ve eşine sabır versin, güç kuvvet versin canım...

Canım lütfen keşke erken menepoz olsaydım falan diye düşünme .Seni çok iyi anlıyorum donasyonu denemek için kafanda soru işaretleri keşkelerin kalmasın istiyorsun.Ben 19 yaşından bu yana erken menepozum ve bu durumun o kadar çok yan etkileri var ki anlatamam en can alıcısıda anne olma umudunu yok etmesi yani senin durumunda zor benimde sonuçta hedef aynı anne olmak ortak noktamız bizi burda buluşturdu

Canim arkadaşım sana bol bol sabır diliyorum.eşinle birbbirinize destek olmanız çok güzel.Ben ilk donasyonumda başarısız oldum.acımı yaşayamadım eşim benden daha kötü oldu.günlerce konuşamadık.yani bu bağlamda çok şanslısin veee ikinci şansında seninde dediğin gibi 17 seneden sonra hamile kaldın.yani hamile kalamamak gibi bir sorunun yok bunu gördün.dönör değişikliği Ile sağlikli bir gebeliği bi daha ki denemende yakalayabilirsin.para meselesini zamanla halledebilirsiniz canım.Tekrar çok geçmiş olsun bir an önce sağliğına ksvuşmanı diliyorum.Seni ve güzel enerjini seviyoruzzz.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…