Sevgili bilginisa Umarım tez zamanda kalben ruhen bedenen ve zihnen daha güzel günlere erişirsin. Seni yanındayız arkadaşım sevgiyle kucaklıyoruz seni...
Sevgili Theo
Aslında içten içe senin de aramızdaki güçlü amazon ruhlardan biri olduğuna inanıyorum. Çünkü hayatın sana getirdiklerine iç değerlendirmelerinle karar verip yoluna devam edebiliyorsun. D un seni araması güzel! Doğrusu şaştım ama olması gereken de budur. Sonuç ne olursa olsun bir telefon uzağı yakınlaştırırken bize değer verildiğini hissettirir. Yoluna devam ederken zaten en doğru kararları vereceğine inanıyorum. Sevgiyle kal
sağolun arkadaşlar desteğiniz benim için çok kıymetli
büyüklerim diyor ki " allahın sevgili kuluymuşsun , bebeğini aldı cennete koydu orda seni bekleyip şefaatçin olacak"
Allah sevdiği kullarını çok sınarmış. tevekkül edeceğiz..
bugün kurtaj yapıldı.. hem kalben hem bedenen canım yandı. merkezde fenalaştım acile yatırdılar.
saatlarce rahim kendini toplayabilmesi için kramplar oldu. şükürki şimdi daha iyiyim.
en baştan her sonuca hazırlıyorduk kendimizi ama herşeyimiz rast gitmişti aniden gelişen bu durum duygularımıda alt üst etti.
insan kendini kaybetmeyede alıştırmalıymış meğer
Allahım düşmanıma bile vermesin bu acıyı. çok zormuş.
çevremdekilerden daha fazla sizeler anlarsınız beni. aynı mücadeleyi veriyoruz
hani 21 aralık bugün kıyamet kopacak diyorlardı ya benim kıyametim bugün koptu.
herkes diyorki tekrar denersin ( tüp bebek sanıyolar tabi )
eşimde tekrar deneriz üzülme diyor. oda kendi acısını yaşayamıyor beni teselli etmekten.
bizim tekrar denemek için maddi şansımız yokki 20 bin lira harcadık. kürtaja bile 400 lira istendi. belki piyango çıkarsa deneyebiliriz.
şuan teselli kaynağım eşimin ve kendimin genel sağlığının yerinde olması ve sevgiyle dayanışma içinde olmamız.
çok ağladım , üzüldüm hırpaladım kendimi ama geçecek bu günlerde elbette.
Yüce mevlam sabırla sınıyor olmalı sabredeceğim...
heh birde şu varki 17 yıldır menapoz yaşayan bu bedende hamilelik oluşabiliyormuş.. bu bile bir mucizeydi ilk denemede..
Sevgili the Ben senin gücünü toplayip Tekrar deniycenden eminim.Doktorunun aramasi çok iyi.theo şunu merak ediyorum.firdevs hanım tam olarak nasıl bir açiklamada bulundu yani tutunmaması hakkinda diyorum.transfer esnasında kanamanın olması mı etkili olmuş.firdevs hanımda mı bu şekilde düşünüyormuş.
Aslındda neye tutundduğun önemli değil.... şuanda hissettiğin tutunma ihtiyacının yoğun olması..
. Burada mantık yada elle tutulan veriler değil önemli olan . Daha çok inanç paralelinde gelişiyor..
Yas tutacaksıki sağlıklı olan bu çünkü bu bir kayıp.. Sağlıklı yas sindirmene yardımcı olacak ve sonrasında gelen içsel kabullenme ile yeniden deneyeceksin..
Olayın duygusal boyutu Tek belirleyici olan....
Efsune'nin dikkatine...
Sevgili Efsune,yazılarını uzun süredir takip ediyorum ve bana her negatifi alışımda ışık oluyordun.Olaya başka bir pencereden de bakmama sebep oluyordun.En çok kendimi irdeleyip eksiklerimi yanlışlarımı bulmaya çalışıyordum.Yine ol...Yazılarınla yol göstermeğe devam et canım...
Ben bilgilerimi yazıyorum.Tabloya eklerseniz sevinirim.45 yaşımın başındayım.6 tüp bebek denemem oldu.Hepsi negatif sonuçlandı.Spontan gebeliklerde kalp atımı durdu.Kromozom testleri normal ve diğer testlerde de sorun yok.Zaten şu testlere ödediğim ücretler bir tedavi ücretine denk gelir.Yeni yılla birlikte yumurta donasyonu için harekete geçmeyi planlıyoruz.Eşimin isteği bu yönde.Ben çok istiyor muyum bilmiyorum.Sanki hala kendimden olur mu diye umutlarım var gibi....Neyse bunu da yenerim.Keşke menopoza girsem de umut kalmasa diyorum...
Arkadaslar 28 aralik ucmamiz gerek kibrisa. Tarih belli oldu, heyecan ve sevinc basladi!!! Bu gece ruyamda ne gordum anlatayjm size: kucagimda iki bebek ikiside erkek, ikiside boynuma minicik elleriyle sarilmislardi :)) o duygu oyle bir guzeldiki anlatamam(
Arkadaşım,öncelikle teşekkür ederim.Ama bende erken menopoz olmadığı gibi yumurta rezervi azlığıda yok.Biyolojik saat tıkır tıkır işliyor.Genetik bir durum sanırım.Ailedeki kadınlar geç menopoza girmişler ama hepsi de erkenden doğurmuşlar.Donasyondan çok çok ümitli değilim açıkçası.Eşim daha ümitli sanki.Yapmadık olmasın.Dilerim sonuç güzel olur.Hepimiz için güzel so0un....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?