Kızlar hafif bir kanama alanı varmış, bebekler iyi durumda , proluton depot diverdi haftada 1 kez vurulmak için , ama benim göbekten vurulasım var yaaa bunu kullanmak beni korkutuyor 😄
Ohhh çok şükür kuzum
Meleğim proluton kas içi uygulanır
Nolursun progesteronunu yüksek tut
Bebişleri aç burakma😂💋❤️

Kendiniz proluton depot 3 gunde 1 yaptirin. Bence sikinti olmaz.
Z Zaza74 recetesiz alabiliyor muyduk proluton depot..
Nes gözünü seviyim yapma böyle
Değerin artıyor,yani bebiş seninle
İnan ona lütfen❤️💋
Canlar, gerçekten çok sağ olun, var olun. Tamam daha da sıkmayacağım canımı. Sabredip bekleyeceğim Carşamba gününü. Inşallah boşuna evham yapmışım diye dönerim size. 🙏😘🥰
Sizler de iyi olun ama..🙏🙏🙏

Hayal kuzum yazdım yazımı yarısı silindi😂
Ne güzel bir enerji geldi platforma senin mesajınla
Seni çok seviyorum
Bir zamanlar seninde kanamalarınla ne stresler yaşadık,çok şüküt sonu güzel oldu
Rabbim hepimizin emeklerimizin karşılığını versin🥰❤️🤲
Canımsın bende seni çok seviyorum🥰 inşallah senin ve diğer arkadaşlarında sonu güzel olacak🙏🙏 🙏

Canlar, gerçekten çok sağ olun, var olun. Tamam daha da sıkmayacağım canımı. Sabredip bekleyeceğim Carşamba gününü. Inşallah boşuna evham yapmışım diye dönerim size. 🙏😘🥰
Hah işte böyleee üzme kendini de bebeğini de annesi🥰🥰. Unutma rahim en iyi laboratuvardır , genetiğinde, gelişiminde herhangi bir sorun olsa rahim onu zaten dışarı atar.

Ama yok öyle bir şey, maşallah 🧿🧿🧿 istikrarlı bi şekilde yükseliyor. O sana tutunmuş sen de bebiğine güven canım ❤️❤️❤️

Hah işte böyleee üzme kendini de bebeğini de annesi🥰🥰. Unutma rahim en iyi laboratuvardır , genetiğinde, gelişiminde herhangi bir sorun olsa rahim onu zaten dışarı atar.

Ama yok öyle bir şey, maşallah 🧿🧿🧿 istikrarlı bi şekilde yükseliyor. O sana tutunmuş sen de bebiğine güven canım ❤️❤️❤️
Çook teşekkür ederim arkadaşım. Cansınız hepiniz. 🙏🙏🙏
🥰😇😘🤗

Nazli sipa😂😂
Kendinizi strese sokmayin. Carsamba guzel haberlerinizi bekliyoruz

ya keske ben yapsaymisim.daha yollamadi da andrey🙄 evde yazicim da yook,yollasin da artik cikartiriz biryer bulup☺️
Yarın pazar inşallah çıktı alacak biyer bulursunuz. Biz biraz andreyi acele ettirdik hafta içi elimizde olsun diye ama oda yoğunluktan geç gönderebildi dün 😄 bugün eşim işe gitti sırf çıktı alabilmek için 😄

Canım değerin yükseliyor durmamış ki Oyle hemen karamsar olma lütfen hem kendine hem de bebeğine sıkıntı veriyorsun. Çarşamba günü güzel haberler gelecek eminim. Lütfen rahat ol biraz dualarım seninle canım 🙏❤️

Canım yumurta kaliten iyiyse eğer hiç düşünmeden yaptır derim. ben tüp bebk için bi doktor ile grşmeye gittim saolsun o kadar dürüst davrandı ki hiç zamanınızı paranızı harcamayın dedi direk donasyn yaptırın dedi.
Iseballa tatlim. nickine bayiliyorum bu arada soylemeden gecemeyecegim vallahi ❤❤ ttransferin icin senin icinde dua ediyorum canim az kalmis rabbim yar ve yardimcin olsun🙏🙏🙏🙏🙏

Back
X