Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nes gözünü seviyim yapma böyleArtık çok geç değil mi peki? Transferin 19.günü bugün, olan olmuştur yani.![]()
Gozunuz aydin cnmKızlar hafif bir kanama alanı varmış, bebekler iyi durumda , proluton depot diverdi haftada 1 kez vurulmak için , ama benim göbekten vurulasım var yaaa bunu kullanmak beni
Ohhh çok şükür kuzumKızlar hafif bir kanama alanı varmış, bebekler iyi durumda , proluton depot diverdi haftada 1 kez vurulmak için , ama benim göbekten vurulasım var yaaa bunu kullanmak beni korkutuyor![]()
Canlar, gerçekten çok sağ olun, var olun. Tamam daha da sıkmayacağım canımı. Sabredip bekleyeceğim Carşamba gününü. Inşallah boşuna evham yapmışım diye dönerim size.Nes gözünü seviyim yapma böyle
Değerin artıyor,yani bebiş seninle
İnan ona lütfen![]()
Canımsın bende seni çok seviyorumHayal kuzum yazdım yazımı yarısı silindi
Ne güzel bir enerji geldi platforma senin mesajınla
Seni çok seviyorum
Bir zamanlar seninde kanamalarınla ne stresler yaşadık,çok şüküt sonu güzel oldu
Rabbim hepimizin emeklerimizin karşılığını versin![]()
Hah işte böyleee üzme kendini de bebeğini de annesiCanlar, gerçekten çok sağ olun, var olun. Tamam daha da sıkmayacağım canımı. Sabredip bekleyeceğim Carşamba gününü. Inşallah boşuna evham yapmışım diye dönerim size.❤
Sizler de iyi olun ama..![]()
Çook teşekkür ederim arkadaşım. Cansınız hepiniz.Hah işte böyleee üzme kendini de bebeğini de annesi. Unutma rahim en iyi laboratuvardır , genetiğinde, gelişiminde herhangi bir sorun olsa rahim onu zaten dışarı atar.
Ama yok öyle bir şey, maşallahistikrarlı bi şekilde yükseliyor. O sana tutunmuş sen de bebiğine güven canım
![]()
Nazli sipaCanlar, gerçekten çok sağ olun, var olun. Tamam daha da sıkmayacağım canımı. Sabredip bekleyeceğim Carşamba gününü. Inşallah boşuna evham yapmışım diye dönerim size.❤
Aynen wallaBu pozitifler hepimize moral ve umut oluyor
Yarın pazar inşallah çıktı alacak biyer bulursunuz. Biz biraz andreyi acele ettirdik hafta içi elimizde olsun diye ama oda yoğunluktan geç gönderebildi dünya keske ben yapsaymisim.daha yollamadi da andreyevde yazicim da yook,yollasin da artik cikartiriz biryer bulup
![]()
Hayırı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinZirkacım ben Haziran 22 de adet oldum bugün transfer yani 19. Gün transfer gerçekleşti
Canım değerin yükseliyor durmamış ki Oyle hemen karamsar olma lütfen hem kendine hem de bebeğine sıkıntı veriyorsun. Çarşamba günü güzel haberler gelecek eminim. Lütfen rahat ol biraz dualarım seninle canımCanlar, gerçekten çok sağ olun, var olun. Tamam daha da sıkmayacağım canımı. Sabredip bekleyeceğim Carşamba gününü. Inşallah boşuna evham yapmışım diye dönerim size.❤
Biraz tatildeyimTatlım o zaman yan bi zahmetgitmiş bodrumlara sıcak yatamıyorum diyo
tatildeysen harika
![]()
Bendeer ayniBende yetişemiyorum sayfanin hızına, birbiri ardına öyle güzel haberler geliyor ki kime ne yazdım unutuyorum. Transferi olan, hazırlanan, transfere veya sonuç almaya çok az günü kalan herkesin güzel haberlerini bekliyorum heyecanla![]()
Iseballa tatlim. nickine bayiliyorum bu arada soylemeden gecemeyecegim vallahi ❤❤ ttransferin icin senin icinde dua ediyorum canim az kalmis rabbim yar ve yardimcin olsunCanım yumurta kaliten iyiyse eğer hiç düşünmeden yaptır derim. ben tüp bebk için bi doktor ile grşmeye gittim saolsun o kadar dürüst davrandı ki hiç zamanınızı paranızı harcamayın dedi direk donasyn yaptırın dedi.