bende transferin 7. günü yapmıştım testi. silikte olsa 2. çizgiyi görmüştüm ne güzeldi o an :)
zilancım korku kaygı yok.. ne olursa Allahtan
ama lütfen olumsuz düşünme
ach canim seni cok ama cok iyi anliyorum.....o an silik de olsa gözükdügü zaman varya insan sok oluyor, bende bu sene tam hatta anneler günüydü mayis ayinda sabah 4.30 kalkip idrar testi yapmistim, ve positif cikmisti......sasirdim kalmistim, sürekli bakmistim, resmini bile testlerin cekmistimki cizgi kaybolmasin diye.........birde tam anneler günüydü..dedim tamam Allah dan bu cok iyi böyle bir günde......ama nafile bende erken kaybettim ve kürtaj olmustum..cok zor dönemler geciriyorsun elbette..ama inan zamanla insanin acisi azaliyor, unutmuyorsun elbette...ama insan dayaniyor, Allah güc veriyor......birde ben hemen bir kac ay sonra tekrar plan yapmaya baslamistim yeni tüp bebek denemesi icin, o beni ayakta tuttu..yani bir umut isigi idi...
insallah sende o günleri tekrar yasiycaksin ve saglikli bebegini kucagina alicaksin.......bazen Allah la konusuyorum: Allahim o kadar cocuk istemeyenler var, bir sürü cocuklari oluyor, o kadar kadinlar bazen cocuk aldiriyor.....bizler ama ugrasiyoruz, servetimizi satip paralar döküyoruz, emek veriyoruz...bizlere neden nasip etmiyorsun diye soruyorum......ne bilelim iste herseyde vardir bir hayir..öylelikle ayakta kaliyoruz artik.......