bende transferin 7. günü yapmıştım testi. silikte olsa 2. çizgiyi görmüştüm ne güzeldi o an :)

zilancım korku kaygı yok.. ne olursa Allahtan
ama lütfen olumsuz düşünme

ach canim seni cok ama cok iyi anliyorum.....o an silik de olsa gözükdügü zaman varya insan sok oluyor, bende bu sene tam hatta anneler günüydü mayis ayinda sabah 4.30 kalkip idrar testi yapmistim, ve positif cikmisti......sasirdim kalmistim, sürekli bakmistim, resmini bile testlerin cekmistimki cizgi kaybolmasin diye.........birde tam anneler günüydü..dedim tamam Allah dan bu cok iyi böyle bir günde......ama nafile bende erken kaybettim ve kürtaj olmustum..cok zor dönemler geciriyorsun elbette..ama inan zamanla insanin acisi azaliyor, unutmuyorsun elbette...ama insan dayaniyor, Allah güc veriyor......birde ben hemen bir kac ay sonra tekrar plan yapmaya baslamistim yeni tüp bebek denemesi icin, o beni ayakta tuttu..yani bir umut isigi idi...

insallah sende o günleri tekrar yasiycaksin ve saglikli bebegini kucagina alicaksin.......bazen Allah la konusuyorum: Allahim o kadar cocuk istemeyenler var, bir sürü cocuklari oluyor, o kadar kadinlar bazen cocuk aldiriyor.....bizler ama ugrasiyoruz, servetimizi satip paralar döküyoruz, emek veriyoruz...bizlere neden nasip etmiyorsun diye soruyorum......ne bilelim iste herseyde vardir bir hayir..öylelikle ayakta kaliyoruz artik.......

evet bebeğim bizler zorlu yolda yürüyenlerdeniz.
bende bakıyorum etrafımda kadınlar hatır hutur korunmaya çalışıyor. kimisi çatır çatır aldırırıyor kimisi bir kaç kez aldırıyor.
biz ise bir tane sağlıklı bebeğimiz olsun diye yıllarca uğraşıyor varımızı yoğumuzu döküyoruz.
Bazen insan isyan ediyor "rabbim ben kulun değilmiyim " diye.
sonra bana bahşettiklerini görünce töve edip şükrediyorum.
çok zordu bebeğimi kaybettiğimi kabullenmek 1 hafta geçti üstünden . hala kanamam devam ediyor.
pedimi öyle kırmızı gördükçe içim cız ediyor. iyi olsun diye kullandığım ilaçlar böylemi akıp gidecekti diyorum.
yinede iyi toparladım kendimi. bir taraftan melankolik biri olmama rağmen ne kadar güçlü olduğumuda gördüm.
oyalanmaya çalışıyorum. sınavlara gircem ders çalışayım diyorum aklıma hiç bir şey girmiyor.
yinede diyorum ki ben çok güçlü bir kadınım toparlanacağım ve bunu tekrar deneyeeğim yılmak yok.
sizleri burda okumak gidişatları izlemek bana iyi geliyor yalnız olmadığımı anlıyorum.
bu forumu görmeden önce kendimi yalnız savaşçı sanıyordum. şimdi görüyorum ki büyük bir azimle didinen kocaman bir orduyuz.
yollar aşınmakla tükenmez. ben bu yola başkoydum nereye kadarsa imkanlarım dahilinde yürüyeceğim diyorum..

NEFES ALABİLİYORSAM HALA UMUT VAR DEMEKTİR..

Arladaşlar doktordan geldim şimdi ( biraz uzak bir yerde) rahim ağzında açıklık yok dedi. Plasenta da çok riskli durumda değil dedi. Erken doğum olacağını sanmam, sezeryanını da normal bir doktor yapabilir çünkü anormal bir kanama olmaz dedi. Yine yatmaya devam ama tedbir amaçlı. Nasıl rahatladım anlatamam ;) nill senin yazını gördüm. Bebiş ve annesi çok şanslıymış. Ama öyle vakalar duyuyorum ki ödüm patlıyor. Ne diyeyim şans bizden yana olsun.

oo ne güzel çok sevindim havadislerine..
kızımız yaramazlığı bırakmış annesine sarılıp uslu uslu doğru zamanını beklemeye koyulmuş :)

inşallah bundan sonrası da rahat geçer arkadaşım.

kalbi durmuş... o yüzden yaşam belirtisi vermiyormuş.
hcg tekrarı yapıldı düşüş var..

kurtajla alınacak
tahmin edeceğiniz gibi perişanım...

Bilginisacım,
Bir süredir giremiyordum foruma.Şimdi geriden gelerek okuyorum.Senin için ne kadar üzüldüm şimdi anlatamam.Bunun sebebi nedir nasıl olur bilmiyorum ama tekrar daha güçlü ve daha neşeli olarak ayağa kalkacağından hiç endişem yok.Allah sana tekrar hamileliği nasip edecek inan bana canım

Anisha

canım sen hala ultrasona girmedinmi .. merak ediyorum bende senin kadar..
sanırım idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorsun.. kısa zamanda geçer inşallah.. üşütme emi..

bol su içmelisin arkadasım bırde gebelıgın ılk evresınde benımde olmuştu purluton olmalı toz halınde suyuya atıyordum içiyordum ama çok hafıf enfeksıyon vardı gunde e defa içtim bırde bol su içtim attı o suyla kendısını BOL SU İÇSEN İŞE YARAR BELKI IYI BAK KENDINE VE bebişeee

Bilginisacım,
Bir süredir giremiyordum foruma.Şimdi geriden gelerek okuyorum.Senin için ne kadar üzüldüm şimdi anlatamam.Bunun sebebi nedir nasıl olur bilmiyorum ama tekrar daha güçlü ve daha neşeli olarak ayağa kalkacağından hiç endişem yok.Allah sana tekrar hamileliği nasip edecek inan bana canım

sağol ansucum.. burda güç toplıyorum
sen nasılsın epeydir yoksun... neler yaptın

Arladaşlar doktordan geldim şimdi ( biraz uzak bir yerde) rahim ağzında açıklık yok dedi. Plasenta da çok riskli durumda değil dedi. Erken doğum olacağını sanmam, sezeryanını da normal bir doktor yapabilir çünkü anormal bir kanama olmaz dedi. Yine yatmaya devam ama tedbir amaçlı. Nasıl rahatladım anlatamam ;) nill senin yazını gördüm. Bebiş ve annesi çok şanslıymış. Ama öyle vakalar duyuyorum ki ödüm patlıyor. Ne diyeyim şans bizden yana olsun.

Rüzgarselin çok güzel haber bu! İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşacaksın... Yaradan sana ve eşine bağışlasın bebeğini...... Sevgiler...

Rüzgarselin çok sevindim güzel haberlerine allah tamamına erdirsin.Bilginisa ne güzel şeyler yazmışsın.burda yanlız olmadığıma çok seviniyorum.SEVGİLİ BEBEK bebişlerini al gel ben bu işleri bırakmama rağmen sizi takip etmek beni memnun ediyor.eşim artık asla diyor.bende kadere bıraktım artık.

Yukarida yazdigim gibi, dogus merkezini bos ver sana berk bey yakisir demissin..nedenki? icime kusku girdi, cünkü biz persembe dogus merkeze gidiyoruz donasyon icin...birazcik aciklik getirirsen sevinirim

Arkadaslar, ayni soru sizlerede...aranizda bazi biseyleri bilen var ise dogus merkezle ile ilgili lütfen bildirin...

Sevgili Bebek,
Bahsi geçen mesaj bu........
Sevgiler

Canim embriyo sayınız harika umarım başarılı güzel.bir nakil geçirirsin evine dönünce kendini daha iyi hissedicekin

Canim embriyo sayınız harika umarım başarılı güzel.bir nakil geçirirsin evine dönünce kendini daha iyi hissedicekin

sagol canim, evet bende cok sevindim..........artik 3. gün döllendikten sonra genler önemini aldigi icin, bakalim kac tanesi devam edicek..cok merak ediyoruz bizde..artik sanirim birdahaki haberi pazartesi ayin 31. de alicagiz - insallah iyi haberledir...ondan sonra da 2. ocak transfer insallah......

zaten dünden buyana daha iyi hissediyorum kendimi...artik yumoslari aliyim da gidiyim diyorum buralardan :)

Rüzgarselin çok sevindim güzel haberlerine allah tamamına erdirsin.Bilginisa ne güzel şeyler yazmışsın.burda yanlız olmadığıma çok seviniyorum.SEVGİLİ BEBEK bebişlerini al gel ben bu işleri bırakmama rağmen sizi takip etmek beni memnun ediyor.eşim artık asla diyor.bende kadere bıraktım artık.

canım senin maalesef 3 kez başarısız donasyonun olduğunu biliyorum ve çok ta üzülmüştüm şimdi benimde korkum defalarca başarısız olup eşimin bu işten tamamen vazgeçmesi. sana bir sorum olucak sen kıbrısa 3 kez gittin belki daha fazla bilemiyorum çok daha fazla başarısız olmuş birileriyle karşılaştın mı yada merkezden sana 5 6 kez deneyenler bile var falan dediler mi.çok merak ediyorum .çünkü eşim maddi olarak 3 cüyü deneyemeyiz diyor.bende kendimi en kötüsüne hazırlamak istiyorum.yani maddi olarak kendim birşeyler hazırlamak istiyorum.

sağol ansucum.. burda güç toplıyorum
sen nasılsın epeydir yoksun... neler yaptın

Canım,
Zor bir süreçten geçiyorsun.Hakkımızda yazılanlar zamanı gelince gerçekleşiyor.Ben seni ve Anisha'yı takip ediyor ve sizin yaptıklarınıza göre yol çiziyordum,örnek alıyordum.Bana öyle geliyor ki çok ince bir nüans bu durumu ortaya çıkardı.Seni anlatıyordum hep eşime.Ben inanıyorum tekrar ve daha güçlü olarak yine buralarda olacaksın.Sadece biraz zamana ihtiyacın var.Şimdi güç ve moral topla tamam mı canım?

Bu arada ben 2.tüp bebek denemesini yaptım bu ayın ortalarında.Benim 1 adet yumurtam oluştu 3.gün transfer yapıldı.Herşey iyi gidiyordu.12 gün boyunca çok hareket etmeden yattım.12.gün test sonucunu öğrenmeye hazırlanırken kanamam başladı ve sonuç maalesef.Var dedim bunda da hayır.Şimdi ise yumurta donasyonu var önümde ama hangi doktora gideceğime karar veremiyorum.Doktorum Berk Bey diyor ama içimden bir ses de Firdevs diyor.Ne yapacağımı bilmeden sürükleniyorum esen rüzgarda.

firdevs hanımda başarılı gebelik elde etmek için en fazla deneme sayıları hakkında hiç görüşmeniz oldumu canım ben defalarca denemekten çok korkuyorum .genel olarak başarı potansiyellerini senin gözlemlerinden duymak isterim . eşim 3 den fazla maddi olarak asla denemem diyor bende ya 3 denemedede olmazsa diye korkuyorum malum 1 kez denedim geriye 2 hakkım kaldı.bu form da daha öncelerden haksız ve bebeklerim gelin isimli arkadaşlarımız vardı onlar 5 denemede hamile kaldılar .nadir olsa 5 kezde deneyenlerde var .ama bu kadar deneme hem maddi hem manevi güç ister .ben çok istiyorum gerekirse maddi olarak herşeyi yapmaya hazırım ama eşimin ya olmazsa napıcaksın ozaman demesi beni mahvediyor ALLAHIM TEK İSTEĞİM GECELERİ O EN SEVDİĞİM UYKUMDAN BİLE BEBEK SESİYLE UYANMAK.BİR KEZ OLSUN EMZİRE BİLMEK BEBEK MAĞAZALARINA KORKMADAN GİRMEK.ARKADAŞLARIM DOĞUM YAPTIĞINDA BİR YANIM BURUK İÇİM KAN AĞLIYOR KEN MUTLUYMUŞ GİBİ DEYİL GERÇEN MUTLUYKEN GİTMEK. İYİKİ BU FORM VAR BİRBİRİMİZİ GÖRMEDEN BİRBİRİMİZİN YARALARINA İLAÇ OLAN ARKADAŞLARIM İYİKİ VARSINIZ.

Son düzenleme:
canim, yapmiycanmi önceden test?? vallahi iyi duruyorsun...... ben kafamdan hesapladim, 2 ocak transfer olursa, ayin 8.inde ilk erken testleri evde yaparim sanirim :) duramam cünkü.................

bilginsa gibi senin gibi yapardım test ama hiç cesaretim yok

hele eşimde erkenden yapmamımızı istemiyor hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ya idrarda yaparsam negatif 12.günde kanda yaparsak pozitiv ay biz bukadar güçlü değilim kızlar.hem ogün gelsin bide daha gelmesin diyorum korkudan.

rüzgarselin ay adınada çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın arkadaşım.
benim turuncular devam inan ki takipteyim.heyecanla

canım senin maalesef 3 kez başarısız donasyonun olduğunu biliyorum ve çok ta üzülmüştüm şimdi benimde korkum defalarca başarısız olup eşimin bu işten tamamen vazgeçmesi. sana bir sorum olucak sen kıbrısa 3 kez gittin belki daha fazla bilemiyorum çok daha fazla başarısız olmuş birileriyle karşılaştın mı yada merkezden sana 5 6 kez deneyenler bile var falan dediler mi.çok merak ediyorum .çünkü eşim maddi olarak 3 cüyü deneyemeyiz diyor.bende kendimi en kötüsüne hazırlamak istiyorum.yani maddi olarak kendim birşeyler hazırlamak istiyorum.

arkadaşım evet dünya tüp bebek merkezine 3 kere gittim.seni çok iyi anlıyorum.ben orda bir çok kişiyi gördüm.ama korkumdan kimseyle iletişim kurmadım.merkez de bana 3.5 keredeneyen varmı demez.kendilerinin başarısızlığını söylemezler. benim kötü tecrübelerim oldu.çok ciğerime kadar yandım.sana ümitsizlğime ortak etmek hiç istemem herkezin kaderi ayrı.biliyorsundur. ben evlatlığa başvurdum eşimin zoruyla.hakkımızda hayırlısı.

merhaba arkadaşlar öncelikle bugün bebek mevlüdüne gittim eltimin 40 günlük bebeğinin ve hepimiz için dua ettim.Allah hepimizin kucalarını doldursun inşallah. tabi orda hemen sen ne zaman yapıcaksın darsı senin başına gibimuhabbetler oldu...allahın gücüne gitmesin biz istemiyoruz filan dedim,mevlüt okunurken gözlerim doldu. hep bebek muhabbeti filan başım çatlayacak gibi ağrıyor hala... bebek senin için de özlleikle dua ettim:)şu an kıbrısta olan arkadaşım bebek-in işleri yolunda gitsin, salı günü bebeklerini alıp evine dönsün diye. ve gelişmeler çok güzel eve gelir gelmez okudm.
bebek ayrıca sana sormak istediğim sorular var, Kıbrıstan canlı yayınyapıyorsun bize sağolasın..firdevsin sana yaptığı iğne lucrin mi, onun ücretini de aldılar mı?o ilaca baktım bugün bana da vereceklermiş onu ama ben türkiyede vurulup gidecekmişim, 250 gibi bir fiyatı var.ayrıca otele e kadar verdiğinizi öğrenebilirmiyim çok özel olmazsa...biz paket mi alsak kendimiz mi ayarlasak karar veremedik.
bir de içtiğin ilaçları yazmışsın progynova/estrofem diye bunlar aynı ilaçlar mı?progynova dediğin cyclo progynova mı? ben kullanacağım ilaçları kıbrısa gitmeden önce sorup türkiyeden götürmeyi düşünüyorum çünkü rada daha pahalıymış.
bu arada bana da dr.lar tüp bebek denemelerimde clexane kullandırdılar bir tanesi de fraxiparin kullndırmıştı.sende pıhtılaşma ile ilgili sorun var mı?
firdevsin bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum.
herkese iyi geceler..

firdevs hanımda başarılı gebelik elde etmek için en fazla deneme sayıları hakkında hiç görüşmeniz oldumu canım ben defalarca denemekten çok korkuyorum .genel olarak başarı potansiyellerini senin gözlemlerinden duymak isterim . eşim 3 den fazla maddi olarak asla denemem diyor bende ya 3 denemedede olmazsa diye korkuyorum malum 1 kez denedim geriye 2 hakkım kaldı.bu form da daha öncelerden haksız ve bebeklerim gelin isimli arkadaşlarımız vardı onlar 5 denemede hamile kaldılar .nadir olsa 5 kezde deneyenlerde var .ama bu kadar deneme hem maddi hem manevi güç ister .ben çok istiyorum gerekirse maddi olarak herşeyi yapmaya hazırım ama eşimin ya olmazsa napıcaksın ozaman demesi beni mahvediyor ALLAHIM TEK İSTEĞİM GECELERİ O EN SEVDİĞİM UYKUMDAN BİLE BEBEK SESİYLE UYANMAK.BİR KEZ OLSUN EMZİRE BİLMEK BEBEK MAĞAZALARINA KORKMADAN GİRMEK.ARKADAŞLARIM DOĞUM YAPTIĞINDA BİR YANIM BURUK İÇİM KAN AĞLIYOR KEN MUTLUYMUŞ GİBİ DEYİL GERÇEN MUTLUYKEN GİTMEK. İYİKİ BU FORM VAR BİRBİRİMİZİ GÖRMEDEN BİRBİRİMİZİN YARALARINA İLAÇ OLAN ARKADAŞLARIM İYİKİ VARSINIZ.

Sevgili Tress,
bende uyuyamadim düsüncelerden ve kalktim bakayim dedim foruma.......bak güzelim cok fazla olumsuz olucak diye düsünme derim...positif düsün ilk etapta...normalde en gec 2. veya 3. kez de gebe kaliyorlar donasyondada. ama sen ilkinde negatif oldu diye, ikincide negatif olucak diye bir sey yok. sen ikincide belki farkli birseyden basarini elde alicaksin canim. ilkinde 3. gün transferimiydi? kac tane transfer ettilerdi?
firdevs hanima bunu sormadim, cünkü okuduklarim hep en gec 2. kez cogu gebe kaliyormus. ama senin icin transfer günü mutlaka sorucam söz. elbette bendede kaygilar var, esim hatta dün aksam diyorki, bu donasyon olmazsa bu defa, artik zorlamayalim.........icim koptu, sok oldum...ama ben bu defa olmazsa tekrar denerim diye kafamda elbette geciyor. bende cocuksuz bir hayat düsünemiyorum........aynen senin gibi hepimiz gibi anne olmak istiyorum, sorumluluk tasimak istiyorum bir yavruya........insallah yüce rabbim yardim eder bize...........

aynen iyiki sende varsin ve burda hepiniz varsiniz..cok ama cok faydali bu forum.....

Back
X