arkadaşım evet dünya tüp bebek merkezine 3 kere gittim.seni çok iyi anlıyorum.ben orda bir çok kişiyi gördüm.ama korkumdan kimseyle iletişim kurmadım.merkez de bana 3.5 keredeneyen varmı demez.kendilerinin başarısızlığını söylemezler. benim kötü tecrübelerim oldu.çok ciğerime kadar yandım.sana ümitsizlğime ortak etmek hiç istemem herkezin kaderi ayrı.biliyorsundur. ben evlatlığa başvurdum eşimin zoruyla.hakkımızda hayırlısı.
arkadaslar bende ilk denemde posıtıve almadım ama şuna ınanıyorum kıbrıstakı çogu merkez bu işi tıtızlıkle yapmıyoor bende ılkınde dunyaya gıttım negatıf bence rahımın hazırlanması rahım fılmı testler var/ transferden once yapılması gereken başarıyı arttıran ıyı takıp yapan doktor olması şart fakat bız bu işin içinde olmadıgımız için her soylenenlerede ınanıyooz sonra olumsuz olunca uzuluyooz ben turkıyede denedım çok olumsuzluklarlada karşıladım sonra son şans kıbrıs dedım orda da 3 denemde kızıma kavuştum kucagıma almak nasıp olursa bu yol yorucu ve sabır istıyor...bazı arkadaslar ılk denemesınde bazılarıda çok yoruluyoor dılıyorum çok yorulmadan bebeklerınize kavuşursunuz klınıklere çok dıkkat edın ...en ıyısını bulmak için çok araştırın ve kapın gelın bebeklerınızı.Pes etmeyın lütfen