Ekim grubuda toplandı her haldeCikmaz insallah pozitif bir durum![]()

Yeşildomates,Mektub,ben ve morpati

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekim grubuda toplandı her haldeCikmaz insallah pozitif bir durum![]()
Estradiol,progesteron,prolaktin ve tshDonasyonda fsh vb gibi değerlerin bir önemi var mı açaba Zazacan bilgilendirirsen çok sevinirim
Sizin eski mesajlara baktım kıbrısta dünya tüp bebek merkezinde negativ ve Gynolifede negativ doğrumu?Allah herkesin kucağını doldursun![]()
aynen inşallah sağlıkla gelsinOzaman çok iyi embriyo maşallah
İlk günden tutunmuş![]()
İçini ferah tut güzel geldi öylede devam edicek inşallahaynen inşallah sağlıkla gelsin
Bide yetisebilirsem benEkim grubuda toplandı her halde
Yeşildomates,Mektub,ben ve morpati![]()
İnşallah canım herşey istediğin gibi olur ekim ayı sana şans mutluluk getirsinBide yetisebilirsem ben![]()
Amiinnn canimm insallah hepimize insallahhhİnşallah canım herşey istediğin gibi olur ekim ayı sana şans mutluluk getirsin![]()
Ayy bu güzellik senin miAmiinnn canimm insallah hepimize insallahhh❤❤❤❤❤
![]()
Ilk resimdeki kardesiminAyy bu güzellik senin mi![]()
Maşallah çooook tatlı yerim onu benIlk resimdeki kardesimin
Bir mani olmaz ise Ekim ayının 2. Haftası gibi planlanmıştı bakalım nasipSelam,
Tedaviniz hayirli olsun.
Transfer icin yaklasik tarihleriniz nedir.
Amin inşallah canımİçini ferah tut güzel geldi öylede devam edicek inşallah![]()
Cook tattlidir ve cokda huysuzMaşallah çooook tatlı yerim onu ben![]()
İnşallah herşey güzel olacak canım bol bol dua edicezBir mani olmaz ise Ekim ayının 2. Haftası gibi planlanmıştı bakalım nasip![]()
İnşallah sonuçların güzel çıkacak canım stres yapma içini ferah tut az kaldı Rabbim seni de sevindirsin çifter çifter evlat nasip etsinYarın e2 ve progestoron testim var kızlar dua edin iyi çıksın iyi çıkarsa C.tesi transfer olucam allah izin verirse
Nasil da açık sözlüKiev biotex de tedavi gorecegimiz icin kiev deriz canim
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre