Insallah hersey istedigin gibi olsun bebislerine kavusursun rabbimin izniyleÇok teşekkür ediyorum moral mesajınız için stresli dönemde geç keşfettim burayı ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah hersey istedigin gibi olsun bebislerine kavusursun rabbimin izniyleÇok teşekkür ediyorum moral mesajınız için stresli dönemde geç keşfettim burayı ben![]()
Tedaviniz hayırlı olsun ve şans sizden yana olsunMerhaba araştırırsanız eğer ilk merkezi hitin açtığını görebilirsiniz ama hit ile memnun kalmadınız mı deneyimleriniz ne oldu yazar mısınız haftaya benimde hit ile , eski mesajlarda göremedim
burdaki herkes senden cok sey ögrendi,ögreniyor da..bilgine samimiyetine güvenimiz sonsuzTedaviniz hayırlı olsun ve şans sizden yana olsun
Ben yeteri kadar araştırmada yaptım yeteri kadar bilgide edindim canım
Allah hiç kimseyi benim gibi başı taşlara deyerek bilgilendirmesin
Siz tedavinize odaklanın
Mutlu sona az kaldı
Tedaviniz hayırlı olsun ve şans sizden yana olsun
Siz tedavinize odaklanın
Mutlu sona az kaldı
Tedaviniz hayırlı olsun ve şans sizden yana olsun
Siz tedavinize odaklanın
Mutlu sona az kaldı
Aynen öyle sana katiliyorum canimburdaki herkes senden cok sey ögrendi,ögreniyor da..bilgine samimiyetine güvenimiz sonsuzsenin de mutlu sonuna cok az kaldı canım zazam
![]()
Bak hitte çok arkadaşım anne olduYaa çok kafama takıldı , memnun kalamadınızmı acaba hit ile
İnşallah canım kardeşimAllah herkesi o mutlu sona yaklaştırsın inşallah , rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin , ben bilemiyorum şimdi tecrübelerinizi ama inşallah herşey gönlünüzce olur
İnşallah sizde en kısa zamanda mutlu sona kavuşursunuz rabbim herkese nasip eylesin inşallahİnşallah canım kardeşim
İnşallah![]()
Canımmmm İnşallah hep birlikte anne olacağız Allah büyüktür, hiç umudunu kaybetme, bak bir kaç ay sonra senin de transferini konuşacağız söylemedi deme sakın bu da burada dursun bilgi olarakcanım çok sevindim. sende oğlan anası olacaksın allahımın izniyle. darısı öncelikle zirkamın sonra zazamın sonra tamarama en son da isteyen herkesin başına. hayırlısıyla doğum habarlerinide alırız inşallah
Canım Tamaram siz ne güzel insanlarsiniz. Bana bu sayfa bir lütuf. İnan ağlayarak yazıyorum. Gönlü güzel arkadaşım. Ne diyeyim inşallah. Maddi olarak toparlayayim kendimi insanız ümidimiz hep oluyor. İnşallah önce senin güzel haberlerinle bir sevinelim gün gelir benimde mutlu haberimi vermek bir gün nasip olur. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum can arkadaşlarim iyiki varsinizCanımmmm İnşallah hep birlikte anne olacağız Allah büyüktür, hiç umudunu kaybetme, bak bir kaç ay sonra senin de transferini konuşacağız söylemedi deme sakın bu da burada dursun bilgi olarakbir kapı kapandiysa başka bir kapı açılır hem de daha güzeliyle, hayat mucizelerle dolu
![]()
Çok iyi maşallah8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Seçimini kendin yapıcaksın ona karışamayızSelam Kızlar, sizce Hit mi Kiev biotex mi ?
Donör yumurta kullanıldı fsh ile ne alakası varTek sıkıntım Fsh’ın yuksek olması demişsiniz ama bu cok onemli bir sorun.. rahim temiz sperm iyi ama fsh dokayısıyla tutunma olmamış. Merkezlerle ilgisi olmayabilir o yuzden:)
Pozitif sonuç aldınız mı, benim daha önce kıbrısta 2 yumurta donasyon negatif oldugu için çok tedirgin kararsız ve güvensizimSeçimini kendin yapıcaksın ona karışamayız
Ama halildede kievdede tedavi olduğum için kiev ağır basıyor![]()
Coook sevinnndiimmmmm neguzel haberler aloyoruz bu aralarrrKızışşşlaaaaarrrrr güzel haber aldım az önce ve sizinle paylaşmak istedim
Hatırlarsanız benim nisan ilk kiev görüşümde genç çiftle karşılaşmıştım,kocası benim gizli takipcimdi
Bugün onların transferlerinin 10 günü veeeee sonuç pozitif
Az şekerim ve beyzacıma umut olsun diye onlara attım sonucu
Benim gizli takipçim helal edin lütfen
Dayanamadım paylaştım kızlarımıza umut olsun
Banada umut ve sevinç olsun![]()
Simdiden hayirli ugurlu olsun sekercimHaftaya cumartesi 18 i duanızı bekliyorum bolca![]()