- 31 Mart 2019
- 59
- 389
- 23
Bazı sebeplerden ötürü henüz donasyona başlayamadım. Ama bildiğim şey kiev dahil hiç bir merkez kesinlikle mükemmel değil. Aradaki temel fark şu sanırım kiev de biraz daha özen var, özen olunca da daha iyi sonuçlar geliyor.. Hayatta her işte buna evimizin günlük işide dahil özen olunca daha farklı sonuç çıkıyor. değil mi.. Tez zamanda sağlıklı bebeklerimizi konuşalım inşallah.Değerli Arkadaşlar, Ben yumurta yada embriyo donasyonu için kiev düşünüyorum . @Makaron ve @ zumrom hariç Kievde ilk denemede hamile kalamayan var mı? @Makaron ve @Zumrom da bir dahaki tedavide hamile kalıp hayırlısı ile anne olacak inşallah. Allah ben dahil isteyen her kadını hayırlısı ile sağlıkla anne yapsın inşallah tez zamanda.. Sevgiler
merhaba
Hayırlı olsun, merkeziniz neresi ? Hayırlısı ile anne olun ve olalım inşallah. Sevgilermerhaba
uzun süredir yazmadım biraz kırgınlık, biraz da saçma sapan yazılardan dolayı...
tedaviye başladım bir operasyon geçirmek zorunda kaldım kısmetse bebeğim içinşimdi de 15 gündür operasyon sonrası regli düzenlemek için ilaç kullanmaya başladım.. tedavim kıbrıs ta orada 3 merkezle görüştüm ve ilk görüştüğüm merkezle tedaviye başladım sağolsunlar şimdilik hiç bir problem yok istediğim zaman görüştüm ve cevap aldım mesajlarıma dönüş aldım kısa süre de... kısmetse şubat sonu mart gibi transferim olacak yumurta donasyonu olacak... rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah
gyno lıfe... aklım yüreğimin ilk ısındığı yer umarım her şey yolunda gider sorunsuz bir şekilde gebelik yaşarım oradaHayırlı olsun, merkeziniz neresi ? Hayırlısı ile anne olun ve olalım inşallah. Sevgiler
Yumurtalar kalitesizdi 5.güne gitmiyordu.. şimdide yumurta kalmadı. Hayırlısı ile sağlıkla anne olalım da.. Benim tedaviye birkaç daha var. Önce Sizden güzel haberleri bekleriz. Sevgilergyno lıfe... aklım yüreğimin ilk ısındığı yer umarım her şey yolunda gider sorunsuz bir şekilde gebelik yaşarım oradaamin inşallah maddi manevi çok şeyler veriyoruz bu uğurda sizin sorun neydi
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için her şey yolunda gider sağlıkla anne oluruzYumurtalar kalitesizdi 5.güne gitmiyordu.. şimdide yumurta kalmadı. Hayırlısı ile sağlıkla anne olalım da.. Benim tedaviye birkaç daha var. Önce Sizden güzel haberleri bekleriz. Sevgiler
Burada olmayan biri için bana cevap hakkı vermeyin zira kendisinin cevap hakkı yok. Uyarıları yaptım ama anlamadığınızı görüyorum. Gidin başka bir sosyal medyada, whatsapp üzerinde dilediğiniz gibi yazıp çizin. Lakin önce haddinizi bilin konu nasıl başladı nereye çevrildi bir anlayın. Görünen o ki okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.
geçen hafta başlayan bu
Yazışmaları kenardan sessizce okuyorum, hayretler içinde karşılıyorum.. Dayanamıyorum artık Zaza74 ile başlayıp buradaki diğer üyelerinizle bu konuşma üslubunuz hiç doğru değil.Burada olmayan biri için bana cevap hakkı vermeyin zira kendisinin cevap hakkı yok. Uyarıları yaptım ama anlamadığınızı görüyorum. Gidin başka bir sosyal medyada, whatsapp üzerinde dilediğiniz gibi yazıp çizin. Lakin önce haddinizi bilin konu nasıl başladı nereye çevrildi bir anlayın. Görünen o ki okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.
Siz buradaki üyelerin haklarını korumak adına mı ileri geri bu konuşmaları yapıyor, haddinizi aşıyorsunuz..anlaşılan sizi maddi manevi derinden inciten duygusal birşeyler olmuş.
Sorunuzun üzerinden 2 yıl geçmiş ama sorunuzun cevabı benimArkadaşlar Azerbaycan'da sperm/yumurta donasyonu yaptıran var mı aramızda? Özellikle Celalettin Örnek ismi çokça çıkıyor karşıma, fiyat olarak da sanki kıbrıstan daha uyguna geliyor. Yaptıran bilen hatta kıbrısla kıyaslama yapabilecek birisi varsa çok makbule geçer :I
Canım donansyon merkezleri var turkiyede yasak ama bi çok ülkede bu işlemi yapan merkezler mevcut google yaz iyice araştır şimdi şuraya git burası iyi falan diyemem herkezin kendi tercihi nereye gideceği sperm donansyonu sperm kalitesi kötü olan yada spermi az olan kişilere yapılıyor. Merkezler de donörler var onlardan alınan sperm ile senin yumurtan dış ortamda döllendirilip senin rahmine yerleştiriliyor. İllaki şuan kafanızdaki soru kimin spermi olacagi eşinizle size en yakın benzerlikte olan bir donörden alınıyor donörle hiç bir şekilde bir tanışma karşılaşma gibi bi durumunuz olmaz bukonuda içiniz rahat olsun tedavi başlangıcında sizden ve eşinizden belirli testler istenilir ona gore hareket edersiniz bende erken menopoz hastasıyım 19 yaşında menopoza girdim çocuğun olmaz dediler tek çarem donansyon maddi acıdan mesaktli durumumuzu ayarlıyoruz rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin sana tavsiyem herşeyi en ince detayına kadar arastirmanArkadaşlar yeni üye oldum çok araştırdım ama fazla bi bilgiye sahip olamadım eşimden dolayı sperm donasyonu yaptırmak istiyoruz fakat çok bi bilgimiz yok yardımcı olurmusunuz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?