Kızlar test yaptım pozitif çıktı o kadar heyecanlıyım ki Rabbim gönlünden geçiren isteyen herkese versin bu duyguyu inşallah devamı da güzel geçer
Çokkkk şükür, adınıza çok sevindim. Artsın değeriniz, yavrunuz sağlıkla doğsun inşallah. Darısı başımıza. Sizin merkez hangisiydi?

Sanki kıbrısta coğu merkez donmuş yumurta kullanıyo bu da kalitesiz olmasına neden oluyo embrıyonun

Ben başıma geleni anlatım cuma gunu yumurta donoru için secım yaptım aynı gun tedaviye başlamışlar donoru bulup (aynı kan grubunda). Bana sacma geldi donor aynı gune nasıl denk gelıyo donmuş yumurta kullanmasınlar dıye aklımda deli sorular.

Donor bulmak 2 3 hafta cekmıyo mu sizlerin ne kadar sürdü donor bulunması? Benım aynı gün tedavıye bıle başladılar cok değişik geldi

İstediler bizden ne test istediler de verdik ama tıbbi genetik testi istememislerdi
Bu arada ben düşük yaptıgımda şunu demişlerdi rahimin alıcılığı var bunu anlıyoruz tuttugunda demişlerdi en azından bi gebelik olmuş rahımın alıcılığı var bazı rahimler en iyi embrıyoyu bile kabul etmiyomuş, en azından buna dua et canım diğer embrıyoların sana tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…