- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
2 aydır takip edıyorum bu sayfayı negatif alan kişiler yazıyo bi 10 sayfa geriye gidin sizde okuyunMerhabalar benim de yrn vita da transferim olacak. Bu ara cok negatif sonuc alindigini yazmis bir kisi de bunun bilgisini nasil aldiniz acaba? Benim ilk transferim negatifle sonuclandiginda sanki tek benmisim gibi konustular.
Donmuş yumurta mı kullanıyorlar acaba dıyorum. Eskiden bu site cok aktifti zaza diye bir arkadas vardı o zamanlar donmuş yumurta olmasın dikkat edın yazıyordu ama nasıl bilicez ve engel olabılıcez ki bu duruma sonuc olarak guvenmek zorundayız. İnşallah sizin guzel haberinizi beklıyoruz%90 ihtimalle tutacagi soylenen bir uygulamada sizin de soylediginiz gibi ben cok az pozitif sonuc alan goruyorum bu sayfalarda. Cok enteresan
Besleyememiş olabilir dediler çok net konuşmadılar açıkçası bebeğin birinin ölümü de diğerlerini de etkileyebilirmiş ayrıcaAslında kalp atışından sonra azalıyo düşük olması 3 tane koyuldu diye vucut besleyemedi mi acaba ama 10. Haftada tek kalmış onu beslerdi.. bebeklerde saglıksız olabılıyor ilk 3 aylık düşüklerde.. konuştunuz mu kıbrıstaki merkezınızle?
Evet bebeğin ölümü diğerini etkilemesi daha mantıklı bi de 2 tane ölünce 10. Haftadakini daha cok etkilemiştirBesleyememiş olabilir dediler çok net konuşmadılar açıkçası bebeğin birinin ölümü de diğerlerini de etkileyebilirmiş ayrıca
Kan sulandırıcı da kullanıyordum ayrıca
Benımde sperm donasyonundan düşüğüm oldu 6. Haftada sonuc olarak elimde hiç bişey yok su an doktor sadece hamile kalabılıyosun bunu gormuş olduk dedi ama sonuca ulaşamadıktan sonra dediğin gibi düşük daha büyük hüsran.. bende 2 embrıyo koydurmak istiyorum ama bi yandanda korkuyorum 2 embrıyo olunca tutunma riski daha yüksek dıyorlar..Benim pozitif oldu da ne oldu sanki sonuca ulaşamadıktan sonra boş
Keşke tek embriyo koydursaydım diyorum aç gözlülük edip 3 istedim sonuç hüsran
Popoma progestan ve göbeğime de kan sulandırıcı iğne yedim üstelik popom beze beze göbeğimde mosmor oldu daha yeni yeni iyileşiyorum
Maalesef 10.gunde kan testnde sonuç negatifVita alterada cok negatif oldu bu ara anlamadım donmuş yumurta kullanılmasındagüzel haberler alalım
Rahim filmi cekildi mi? Bi de rahım kalınlığıda onemli transfer olurken kaç mm oldugunu sorsaydınız..Bende polip cıktı tutunmaya engel olabılır denildi histeroskopi olucam..Maalesef 10.gunde kan testnde sonuç negatif%80 başarı oranı denmişti sonuç 0.1 nasıl çıkar ya aklım almıyor hormon ilaçlarına kalsa yine biraz yüksek çıkması gerekmiyor muydu
Rahîm filmi çekildi sorun yok rahîm kalınlığı 7.7 sorun yok 3 embriyo yerleştirildiRahim filmi cekildi mi? Bi de rahım kalınlığıda onemli transfer olurken kaç mm oldugunu sorsaydınız..Bende polip cıktı tutunmaya engel olabılır denildi histeroskopi olucam..
Hormon ilaçlarında gebelik hormonu yok o yuzden yuksek cıkmaz, rahımı kalınlaştırıyorlar o ilaçlarla. Hiç tutunma olmamış biraz yukselip düşüyo bazen o zaman tam tutunamıyo artışında 2 gunde 1 %50 artmış olması gerekıyorMaalesef 10.gunde kan testnde sonuç negatif%80 başarı oranı denmişti sonuç 0.1 nasıl çıkar ya aklım almıyor hormon ilaçlarına kalsa yine biraz yüksek çıkması gerekmiyor muydu
3 çizginiz var mıydı? Bu arada benım embrıyo donasyonu olacak 5. Gunde kalitesiz embrıyolarım oldu gebelik getırmez dedıler yenıden başlıcak tedavı o yuzden donorlerden bıle bazen kalitelı embrıyo olmuyo mu acaba dedımRahîm filmi çekildi sorun yok rahîm kalınlığı 7.7 sorun yok 3 embriyo yerleştirildi
Güzel habere ihttiyacımız var guzel haberınızı bekliyorumBi aciklama olmadi neden tutmadigini bilemiyorlar ama basari orani icin %90 demislerdi. Tutmayinca dedim herhalde sorun bende ama bi suru insanda da tutmuyor gordugum kadariyla. Donmus oldugunu sanmiyorum istanbulda ki doktorum da takipte cunku. Hayirlisi ne diyim. Guzel haber alirsam yazicam. Sevgiler
Stres yapıp tutanda cok var o neden tutmadıgını bilmedikleri için diyolar. Sigara içmeyın düşük olur dıyolar etrafımda herkes sigara içti tüm hamileliği boyunca hiç düşük olmadı cokta guzel evlatları var cunku neden düştüğünüde bilmiyolar sigaradan dıyorlar. Sonuc olarak stres yapınca kalbımız calışıyo bobreklerımız calışıyo rahim mi calışmıyo sacmalık.. ben hiç stresli değildim ama düşük yaptım bi arkadasım 3 gun hastanede yattı düşük tehlıkesi vardı nasıl stres oldu bebeğini doğurdu.. stres tabiki olur ama yınede kontrollu olmakta fayda varBirde diyorlarki sitres yapmayın hem maddi hem manevî çöküntü içindesin yaş gidiyor birde tutmuyor gelde sitres yapma onlara hava hoş nasıl olsa parayı cebe atıyorlar olan bize oluyor
Merhaba benim dr hitte transferim gerçekleşti 16 temmuzda . Ve allah nazardan sakınsın ikizlerim olacak evlat sahibi olmak isteyen herkese dr hiti göZüm kapalı öneririm . Görünüşte soğuk biri ama işinin ehli allah isteyen herkese nasip etsn . Ben aylarca araştordım ama içimden dr hit geçti ve çok şükür ki olduMerhabalar donasyon için dr hiti düşünüyorum gebelik oranları cok yuksek geldi hep ikiz tutmuş ama kafam cok karısık. Bilgisi olan var mı?
Allah bagıslasın bebişlerinizi cok sevındım coğu kişi olumsuz olunca bizi mi kandırıyorlar dıyor insan.. ben su an gynolife ile anlaştım evet hittende cok memnun olanlar var ve ikiz cok varMerhaba benim dr hitte transferim gerçekleşti 16 temmuzda . Ve allah nazardan sakınsın ikizlerim olacak evlat sahibi olmak isteyen herkese dr hiti göZüm kapalı öneririm . Görünüşte soğuk biri ama işinin ehli allah isteyen herkese nasip etsn . Ben aylarca araştordım ama içimden dr hit geçti ve çok şükür ki oldu
Stressiz insan varmiStres yapıp tutanda cok var o neden tutmadıgını bilmedikleri için diyolar. Sigara içmeyın düşük olur dıyolar etrafımda herkes sigara içti tüm hamileliği boyunca hiç düşük olmadı cokta guzel evlatları var cunku neden düştüğünüde bilmiyolar sigaradan dıyorlar. Sonuc olarak stres yapınca kalbımız calışıyo bobreklerımız calışıyo rahim mi calışmıyo sacmalık.. ben hiç stresli değildim ama düşük yaptım bi arkadasım 3 gun hastanede yattı düşük tehlıkesi vardı nasıl stres oldu bebeğini doğurdu.. stres tabiki olur ama yınede kontrollu olmakta fayda var
Bizde Dr Vedat ugurel e yumurta nakline gittik. Hiç memnun kalmadık. Parayı verenr kadar Vedat bey hemen cevap verirken ödeme yapıldıktan sonra cevap almak saatleri buldu. Bizi ilk denemede olacağına o kadar inandırdı ki yumurta dondurma geregide duymadık. Negatif sonuçtan sonra bize bir açıklama bile yapmadı. Hastanenin embriyologunu hiç görmedik. Hastanede bir muhasebe sistemi yok direk parayı Vedat ugurel alıyor. Ben çok pişmanım. Kıbrıs haberlerini araştırırsanız yirmi yaşından küçük bir bayandan yumurta aldığı içinde geçen sene hapis cezası almış. Kredi çekip gitmistik
Ben beta hcg testine kadar asla umutlu değildim kandırıldım o kadar para emek boşa gitti filan die bile düşündüm . Hayat o kdar kötü insanla dolu ki . Ama cidden hit çok dürüst bir merkez. Bana hiç bir zaman kesin olur kesin tutacak demediler ama yüzde başarılarını söylediler .Allah bagıslasın bebişlerinizi cok sevındım coğu kişi olumsuz olunca bizi mi kandırıyorlar dıyor insan.. ben su an gynolife ile anlaştım evet hittende cok memnun olanlar var ve ikiz cok varolumlu olanlar yazarsa daha mutlu oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?