Embriyo yapıştırma hakkında bilgi vermediler bile Dr muhatap olmadı transfer olurken bile görmedim hepsi para peşinde sadece bunu anladım
Merkez hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum dilerseniz arayıp Bilgi edinebilirsiniz başta çok güzel ilgileniyorlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Haklisiniz tutunca başarıları olmayınca bir çok bahane arıtıp işin içinde uzaklaştırılırlar aslında ikinciye para almamaları lazim

Merkez hakkında daha fazla yorum yapmak istemiyorum dilerseniz arayıp Bilgi edinebilirsiniz başta çok güzel ilgileniyorlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bütün merkezler öyle başta çok iyiler işleri bittikten sonra hiç semi sormazlar biliyorum tüp bebek yapıncada öyle artık bende pek önemsemiyorum rabbim nasip ederse hersekilde tutar nasip olmayınca ne yaparsan yap tutmaz rabbim hepimizin kucağına nasip etsin

Eylül de %80 başarı oranı dedikleri tutmadı Vita altera eşimden bazı testler istediler bakalım sonuç iyi çıkarsa sadece transfer ücreti alacaklarmis
Eşinizin sonucları cıkmadı mı? Rahimde 3 çizgi var mı ona da bakın cok onemliymiş bu durum. Bazen donorlerden de guzel yumurta cıkmıyo bu bizzat benım başıma geldi embrıyoları begenmediler yenıden toplayacaklar

2 ay sonra çıkacak onu bekliyoruz.3cizikten bahsetmediler bizde bilmediğimiz için sormadik onuda soracaz.donorden 20 yumurta çıktığını fakat 5.gune3 embriyo kaldı onları transfer Edip %80basari dendi 10.gunkan testinde 0.1 çıktı yani hiç tutmamış şok olduk çünkü normal de bile HCG 0.3 falan çıkıyor

Zaten anca 3 4 tane embrıyo kalıyo 5. Gune onlardanda 2 3 tanesi saglıklı bebek olabılecek genetiği düzgün embrıyolar oluyor. Kaliteleri nasıldı acaba? 3 tane transfer niye edıyo ki doktor coğul gebelik istemezler enfazla 2 isterler demekki embrıyoları mı begenmedi acaba fazla transfer ettı cunku tutcagından emın olsa 3 etmez bence 2 eder en fazla. Ama siz dondurmak istemıyoruz dediysenız 3ünüde transfer etmiştir o ayrı..

2embriyo iyi kalitede biri biraz düşük dedi embriyolog 3unu de transfer edelim dediler yani merkez ne dediyse tamam dedik

Arkadaslar benim aklıma suda geldi burda tüp bebek yapınca normalde 3 gün emriyosuda kalitelidir diyip transfer ediyorlar ve bu yasimiza rağmen niye orda 3 gün emriyosunuda dondurmuyorlar onu anlamadim bir genç donurden 20 yumurta çıkıyor ve sadece herkese 3 veya 4 kaldı diyorlar hiç 5 6 7 kaldı diyeni duymadım aça bu yumurtaları başkası içinmi kaldırıyorlar

Ayyyy Allah korusun benimde aklımda Deli sorular ama ne yazık ki herşey olabilir

Acaba bu gençlerin 3 günlük embriyosu hicmi kaliteli değil biz burda boşuna mı o kadar 3 günlük embriyosu transfer ediyorduk

Arkadaşlar vita live yoksa sevinç tüp bebek merkezi iyiyimdir burda yapanlar cevap bekliyorum
ben Vita dışında bi yer bilmiyorum Kıbrıs’ta. Yorum yapamayacağım. Ama geçmişe dönüp burada ki yorumları okursanız tüm kliniklerle ilgili bilgi sahibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…