Evet çok teşekkür ederim inşallah,

Merhaba sperm veye embriyo Denansyonu yapmayı düşünüyoruz. . Azerbaycan Denasnsyon yaptıran varmı. bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?

transver oldunmu

Evet bugün 4. Gün
Trasferiniz hayırlı olsun insallah hayırlı haberler alırsınız nasıl gectı halıl hocadan memnun kaldınız mı ben gecensene ekımde gıttım cok memmun kalmıstım hersey ayarlammıstı hıc sıkıntı cekmemiştik buda sürecı olumlu etkiliyor sıtressiz bır ortam doktora güvenmek

Yani sıkıntısız geçti diyemicem bi takım sıkıntılar yaşadık ama sorun yok bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haber almamı nasip etsin sizin oldumu bebişiniz

Yani sıkıntısız geçti diyemicem bi takım sıkıntılar yaşadık ama sorun yok bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haber almamı nasip etsin sizin oldumu bebişiniz
Ufak tefek illaki sıkıntılar olur hastane ısleri illaki oluyor benm olmadı malesef ıkızlere hamıleydım kalplerı durdu gecen de yazmıstım buraya eylülde kalan donmuslar ile deneyecegız nasıp olursa
Sizin nasıl gıdıyor nasıl hıssedıyrosınz kendınızı

Çok üzüldüm neden durmuş blli mi inşallah eylül ayı sana mucizelerle gelir ben iyi hissediyorum kendimi 6. Günüm bugün baklm bekliyoruz

Çok üzüldüm neden durmuş blli mi inşallah eylül ayı sana mucizelerle gelir ben iyi hissediyorum kendimi 6. Günüm bugün baklm bekliyoruz
Yok belli degil sebebi bilinmeyen düşüklerde pek sorun bukunamıyor malesef her arastırmayı yaptırdık ama bulamadık her hangı bır sorun nasıp degılmıs bize dıye dusunuyorum sen nasılsın test yaptın mı

Sağlık olsun canım zamanı var demek ki inşallah eylül ayında ki tedavin de olacaktır. İyiyim bende daha test yapmadım pazartesi günü test günüm

Sağlık olsun canım zamanı var demek ki inşallah eylül ayında ki tedavin de olacaktır. İyiyim bende daha test yapmadım pazartesi günü test günüm
İnsallah bizimde yüzümüz güler umutlarımız yarıda kalamaz İnsallah sende pozitif sonuc alırsın ınsallah sag saglımde kavuşursun

Kızlar bugün kan tahlili verdim ben artık bir hamişim 31mayıs transfer oldum 5. Gün emriyosu 12si test günümdü bugün doktorum test vermemi istedi..
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım ne yönde kullandın tercihini yumurtamı sperm mi kaçıncı gün hangi kalitedeydi emriyoların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…