- 7 Mart 2023
- 278
- 206
- 33
Evet çok teşekkür ederim inşallah,Amin allah hepımızın yardımcısı olsun dogumda ölümde evlatda nasıp nasıbımızda varsa ergec olacak yoksa elden bırsey gelmez allah hayırlısımı nasıp etsım hepımız ıcınİnsallah sizlerde güzel haberler donersınız az kalmıs gıtmenıze
Canimmm kiyamam sana cok zor Allah acini hafifletsin.evet mehet beye gitmistim.inSallah biran once rabbim once karnina sonra kucagina nasip etsin tatlimmmmm cok oouyorum
Canimmm kiyamam sana cok zor Allah acini hafifletsin.evet mehet beye gitmistim.inSallah biran once rabbim once karnina sonra kucagina nasip etsin tatlimmmmm cok oouyorum
merhaba bende o doktora gidicem aradan cok sene geçmiş merak ettim tadavın olumlu sonuclandımımerhaba ben yeniyim bizde donasyon düşünüyoruz kasım gibi halil ibrahi tekini düşünüyoruz ama yinede daha iyi olan varmı sizce gidip sonuç alan
transver oldunmuAllahım yardımcın olsun inşallah demekki zamanı varmış lütfenn canını sıkma bu seferkinde bebişlerin sana sımsıkı tutunacak merak etmeben de ilk doğuş tüple konuşmaya başladım tahlilleri filan yaptırdım ama tedaviye başlamadım orayla içime sinmeyen bişiler vardı sonrasında halil ibrahim tekinle görüştüm istanbul da kliniği de olduğu için yüzyüze görüşme şansım oldu ve tedaviye başladık Allah nasip ederse 1 haziran transferim var
Evet bugün 4. Günümtransver oldunmu
Trasferiniz hayırlı olsun insallah hayırlı haberler alırsınız nasıl gectı halıl hocadan memnun kaldınız mı ben gecensene ekımde gıttım cok memmun kalmıstım hersey ayarlammıstı hıc sıkıntı cekmemiştik buda sürecı olumlu etkiliyor sıtressiz bır ortam doktora güvenmekEvet bugün 4. Gün
Yani sıkıntısız geçti diyemicem bi takım sıkıntılar yaşadık ama sorun yok bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haber almamı nasip etsin sizin oldumu bebişinizTrasferiniz hayırlı olsun insallah hayırlı haberler alırsınız nasıl gectı halıl hocadan memnun kaldınız mı ben gecensene ekımde gıttım cok memmun kalmıstım hersey ayarlammıstı hıc sıkıntı cekmemiştik buda sürecı olumlu etkiliyor sıtressiz bır ortam doktora güvenmek
Ufak tefek illaki sıkıntılar olur hastane ısleri illaki oluyor benm olmadı malesef ıkızlere hamıleydım kalplerı durdu gecen de yazmıstım buraya eylülde kalan donmuslar ile deneyecegız nasıp olursaYani sıkıntısız geçti diyemicem bi takım sıkıntılar yaşadık ama sorun yok bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haber almamı nasip etsin sizin oldumu bebişiniz
Çok üzüldüm neden durmuş blli mi inşallah eylül ayı sana mucizelerle gelirUfak tefek illaki sıkıntılar olur hastane ısleri illaki oluyor benm olmadı malesef ıkızlere hamıleydım kalplerı durdu gecen de yazmıstım buraya eylülde kalan donmuslar ile deneyecegız nasıp olursa
Sizin nasıl gıdıyor nasıl hıssedıyrosınz kendınızı
merhaba ben tedavideyim daha gitmedim adet olmayı beklıyorumcanim merhaba bende kıbrısa gitmek istiyorum ama tecrübeli birinden bilgi almaya ihtiyacım var güvenilr ve iyi bir klşnik ariyorum bena yardımcı olurmusun bana ulasa bilirmısın
Yok belli degil sebebi bilinmeyen düşüklerde pek sorun bukunamıyor malesef her arastırmayı yaptırdık ama bulamadık her hangı bır sorun nasıp degılmıs bize dıye dusunuyorum sen nasılsın test yaptın mıÇok üzüldüm neden durmuş blli mi inşallah eylül ayı sana mucizelerle gelirben iyi hissediyorum kendimi 6. Günüm bugün baklm bekliyoruz
İnsallah bizimde yüzümüz güler umutlarımız yarıda kalamazSağlık olsun canım zamanı var demek ki inşallah eylül ayında ki tedavin de olacaktır. İyiyim bende daha test yapmadım pazartesi günü test günüm
İnşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin güzel haberler alırız inşallahİnsallah bizimde yüzümüz güler umutlarımız yarıda kalamazİnsallah sende pozitif sonuc alırsın ınsallah sag saglımde kavuşursun
Hayırlı olsun canım ne yönde kullandın tercihini yumurtamı sperm mi kaçıncı gün hangi kalitedeydi emriyolarınKızlar bugün kan tahlili verdim ben artık bir hamişim31mayıs transfer oldum 5. Gün emriyosu 12si test günümdü bugün doktorum test vermemi istedi..
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sperm di ikisi a kalite bi tanesi orta kaliteydiHayırlı olsun canım ne yönde kullandın tercihini yumurtamı sperm mi kaçıncı gün hangi kalitedeydi emriyoların
Anladım canım kaçtane transfer yapılmıştı bende kıbrıstayım sendemi kıbrısta yaptırdın..Sperm di ikisi a kalite bi tanesi orta kaliteydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?